46

Какво става ?

преди 12 години

Първанов и Кунева държат по 44 % без да са във властта ! Това на нищо не прилича. Представяте ли си колко %-та ще имат ако са във властта, например ? Боко е само със 7% над тях. Цачева още утре да уволни шефката на НЦИОМ. За Кристалина процентите също са малко. Знаем за огромната помощ която тя оказа на пострадалите в с. Бисер. Според мен, едни 166% и стигат, за сега.Боко трябва да има поне 200%, а защо не и 300 %, да речем. Ако не беше той, днес нямаше да сме отличници на ЕС.

45

ogi

преди 12 години

Платени, продуктово позиционирани глупости за наивния народ.

44

ОБРЕЧЕНИ

преди 12 години

ЕГАТИ МАЗНАТА ЛЪЖА,ТОВА СА ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ,*** ЕЛЕМНТАРНИТЕ И БЕЗИДЕЙНИ ЛЪЗЦИ,ТОЛКОВА ЕВТИНО И ДРАЗНЕЩО,БОЙКОО,НА СИЛА ХУБОСТ НЕ СТАВА

43

Анонимен

преди 12 години

Като го гледам това президентче колко е щастливо, че се здрависва с Тиквата, си казвам: тоя толкова ще бъде коректив на Герберите, колкото Първанов беше на Тройната коалиция. Това президентче все още няма позиция относно високите цени на горивата, шистовия газ, енергийната политика (демек АЕЦ-ите), растящите безработица и престъпност, наредилите се няколко лоши доклада от Брюксел, сриващата се здравна система и т. нат. А за бонусите каза "Защо не?" Ами на обиновение хора защо не? да ни е честит!

42

Анонимен

преди 12 години

Плевнята се хили все едно си е намерил гащичките под Бойковото легло след бурна вечер. Жалко, че великите българи останаха само на снимки като тези на стената зад Кукловода и Парцалената кукла.

41

морен сокол

преди 12 години

социолози лъжливи, корумпирани. Искам да ви кажа собствените си наблюдения, а те са следните. 80% от хората около мен искат да видят Тиквата, Гоце и прочее престъпници в затвора. Останалите 20% искат да ги видят застреляни !!! А вие точно как и къде правите измислините си платени соц проучвания, не знам, но не е тук, в България !

40

Анонимен

преди 12 години

Малииииииииии,каква снимка само.. Тоа Плевнелиев е като ***

39

до социолозите долни

преди 12 години

Абе вие кого правите на *** бе ?????

38

Анонимен

преди 12 години

Абе тия не са нормални!!!!!!! Как може непрекъснато да ни промиват мозъците с тия цифри....... Това според мен са абсолютни глупости. Всяка седмица излиза по една такава статия, която иска да ни убеди колко са силни Гробарите

37

Анонимен

преди 12 години

Това лайненце боко тиквата вече от една седмица се крие в миша дупка, откакто се разбра, че са си раздали над 100 милиона лева бонуси!

36

Анонимен

преди 12 години

Интересно ми е защо за 20 години нито веднъж не попаднах в някаква представителна извадка , та и мен да ме попитат кого одобрявам и кого не... аз уж съм средностатистически гражданин :)))))А и за какво е това напъване постоянно да казват кого одобряваме и кого не.. ми то е ясно, щом си кютаме и продължават да са си на власт , значи си ги харесваме :))))))

35

мк

преди 12 години

"Най-голям ръст на одобрение се забелязва при министър Лиляна Павлова. Изследването е съвпаднало с бедственото положение в страната." - това е върха на логиката...

34

Анонимен

преди 12 години

Благодаря ви за новината, посмях се от сърце и ми се оправи настроението:)

33

n/a

преди 12 години

*** off na Borisov!

32

Анонимен

преди 12 години

Генерала е човек на място! Не като разни пендухи учили в Москва ,запалки дето ромолят във фонтаните,руски *** и *** дето купуват народа с по две кебапчета и шише бира ! НЕ МОЖЕ ЗА 3 години да се оправят лай*ата забъркани от партията-проказа за 65 години! Няма начин и в ГЕРБ да няма *** - такъв е материала ... Обаче Борисов и принципен и поне уволнява издънките -не ги прикрива! Ще гласувам за него ... А не за разни плевенски селяни ,Кутевци ,Маноловки и Масларовки!

31

Петьо-Евреи

преди 12 години

Бойко Бойко ура ура обичаме си го той си ни е най добрият премиер от 70 години насам пък може би и повече :))

30

Кой сега е Номер 1

преди 12 години

Кой сега е Номер 1,а другарки и другари червенотиквеновчета къде е сърГей,запалката,гоце-трипера и сие....

29

az

преди 12 години

Изумява ме факта, че най голямата мутра в държавата е 44% одобрение.

28

Лисан

преди 12 години

*** поръчковите проучвания! Аз не познавам човек, който да не проклина *** мутра на снимката.

27

anonimen

преди 12 години

как ги правят тези проучвания.които не го харесва +,които го харесва -