43

Анонимен

преди 12 години

Взела жената 12 000, АМИ ОНЕЗИ КОЙТО КРАДЪТ МИЛИОНИ И МИЛИАРДИ??

42

Анонимен

преди 12 години

Жената взела с лъжичката... - и то не под тезгяха, а на светло, а ония от тройната веднъж вземаха под тезгяха и освен това грабеха с черпаците...

41

George

преди 12 години

Дали не е по-добре ловешкият гений Дянков да замълчи малко?! Да види какви цени на лекарства са одобрили от НЗОК, които са 2 пъти по-скъпи от тези, продавани от Софарма в Сърбия и около 3 пъти по-скъпи от продаваните в Турция. Само че Ог.Донев е човек на Бойко и на Дянков, както и на зам.министърката на МЗ и на ръководството на НЗОК, та дори готвената за шеф на Здравната каса активно е съдействала на Донев да си продава скъпо-прескъпо илачите!

40

asdas

преди 12 години

Българската стопанска камара (БСК) са долна продажна организация. Явно са получавали подкупчета от наглата Нешева. а такива като Нешева не само че не трябва да заемат такива длъжности а трябва директно да стягат куфара и към Сливенския затвор. крадлива , разпасала се пасмина

39

Доктор

преди 12 години

Пред кабинетите на джипитата често можете да видите бележка с надпис "НАПРАВЛЕНИЯ НЯМА!" ... та направления няма, ама бонуси от ХИЛЯДИ ЛЕВОВЕ за бездарните калинки в НОЗОК има ...ДОЛУ ГЕРБ! НЕШЕВА - В ЗАТВОРА!

38

Лекари-еничари

преди 12 години

А не е ли по-добре да възприемем методиката ,при която част от здравната вноска - около 20-25% се внася като отчисление за общи здравни нужди на страната , а останалата част - 75-80% се внася в личната сметка на здравно осигуряващия се и само той може да тегли от нея, а не някакви навлеци от НЗОК! В САЩ такава система се използва, като са задължителни само посочените 20-25%, а останалите 75-80% са по желание на работещия! Така че нека мин.Константинов да не бърза с криминализиране невнасянето на здравни вноски, защото тези от НЗОК, пък и неговите чиновници, действат като еничари , непрекъснато ревящи: "Пари, парии, повече парии..!" Сори, ама такава ламя трябва да се изчисти и наистина да има демокрация, а не българи-еничари в бели престилки!

37

ЪЪ

преди 12 години

КОЙ Я ЗАЩИТАВА ТАЗИ НЕГРАМОТНА ШИЗОФРЕНИЧКА ДЕТО НЕ РАЗЛИЧАВА ДОД ОТ ДДС,АМИ ДРЪЖТЕ СИ Я -ЦИРКАДЖИЙ

36

ПРИЗИВ

преди 12 години

Да запазим Нешева , така , както тя запази Резерва на Здравната каса.

35

Анонимен

преди 12 години

Гъци гъци гъци гъци......Куче влачи рейс диря няма няма....

34

Анонимен

преди 12 години

*** КРАДЛИВИ ДОКТОРИ, РЕВЪТ ,ЧЕ НЯМА ПАРИ А КАРАТ КОЛИ ПО ПОЛОВИН МИЛИОН!

33

Анонимен

преди 12 години

Абе труда от 1989 не е задължителен,обаче дали работиш или не от 22 години никой не те пита длъжен си да внасяш здравни осигуровки.И за какво?За да ми излезне тая пръдла на телевизора и да ми каже,че се е преработила,все едно е частна тази каса на баща и.Или да гледам някой да се моли за СМС за да не умре.Е затова ли да я пазиме Нешева?Ами трябва да има повече каси да не е една,да имаме избор.Нали е демокрация?Къде ни е избора?Защо ни задължават да плащаме,като *** не плащат а ползват????

32

Поп

преди 12 години

БПЦ трябва да я канонизира тая Чума като Светец - отшелник, безсребърник и лечител (вярно, лекува хората не от болести, а от живот, но пък за сметка на това се справя изключително добре)! АНАТЕМА ЗА НЕШЕВА И РОДАТА И ДО 9-О КОЛЯНО!

31

факт

преди 12 години

В столицата София само за един ден умряха 9 /девет/ човека поради липса на адекватна бърза помощ...Здравеопазването в България е плачевно,лекарствата са в пъти по-скъпи от тези в съседите,а те бонуси за добре свършена работа си самораздават.Ето ви го новия морал на ГЕРБерастите.Сега тази видана ГЕРБерастка ще я изкарат незаменим герой. Ай сиктир бе ! Егати и държавата щом такива ни управляват.На всички гласували за мутро-милиционерите от ГЕРБ,честито !!!

30

Анонимен

преди 12 години

Взела жената 12 000, АМИ ОНЕЗИ КОЙТО КРАДЪТ МИЛИОНИ И МИЛИАРДИ??

29

Анонимен

преди 12 години

Е как няма да я защитават, нали си продават лекарствата на цени, в пъти по-високи от европейските, не без нейна помощ. Само не мога да я разбера тази наглата защо се изложи така с тези 12 000 лева, като комисионните и са много по-големи?

28

Анонимен

преди 12 години

как му оди на туй праси името ***, а

27

pege

преди 12 години

няма незаменими хора. Стъпил на криво вънка.

26

bob

преди 12 години

Пак да ви открадне.......защитете я! Вижте колко подъл поглед има.

25

осведомен

преди 12 години

Дали ще намерят по-голям от нея, че те вече се поизчерпаха за 22 години демокрация!!??

24

Калин

преди 12 години

в комунизмо е така, назначени за царе на заплата си определят привилегиите .. нищо правене .. важното е схемата да работи.