33

Анонимен

преди 12 години

Тия са ***. Аз така като се замисля всъщност, така или иначе детето аз ще си го уча цял живот. В частно училище ще ходи на 100%, така че тия *** да правят каквото искат. Все ми е едно. Аз ще се погрижа моя син до първи клас да знае да чете, пише и смята. Те каквото искат да го учат в първи клас. На 2 години е и вече знае повечето животни на английски, без да съм го учил. Гледа детски в youtube от както се е родил. Изключително е впечатлен от писането на клавиатурата и прави опити ...

32

Ужас

преди 12 години

Браво! Приказно решение! Сега вече съм сигурен, че след 5-6 години няма да мога нищо да разбирам какво пишат по коментари из интернет младите ни надежди! Виж текстовете на азис ще си ги знаят, то там не се иска грамотност, те са "хоп-хоп" "дай-дай" и това е! Трябва да ни пишат в учебниците по история, как от една сравнително грамотна нация, за 20-30 години се превръщаме в една от най-неграмотните нации в Европа! Как деградираме с бясни темпове и явно още копаем дъното! Срам и позор!

31

Анонимен

преди 12 години

Закон за бъдещите гербери... Ужас!!!

30

$

преди 12 години

От цялата тази реформа ще спечелят *** ученици. Които ходят на училище само заради детските, безплатните закуски и да изкара диплома за основно образование, която ще му послужи да си купи шофьорска книжка.

29

Килъра

преди 12 години

Добър ход, ГЕРБ си спечели гласовете на ***!

28

Тошко африкански

преди 12 години

Мили боже,родителите ли криво те помолиха,или ти криво ги разбра.Ум царува,ум робува,ум патки пасе.

27

Анонимен

преди 12 години

super ideq

26

Килъра

преди 12 години

Еми беше очаквано-началниците от Вашингтон видяха, че *** не искат да учат и сега ей така ще вземат нужното им образование за да ни управляват след 15-20 години, то и това е целта де! САЩ нямат нужда от народност на Балканите, която да е традиционно про руско настроена и в този ред на мисли целта е *** мнозинство, а какво ще правят другите-българи, евреи, арменци и дори с турци с тази *** на никой не му пука! :(

25

анонимен

преди 12 години

За какво си ми ти учителю?Достатъчно ми е, че се водя ученик!

24

Лелее

преди 12 години

Ама естествено, аз предлагам даже да няма оценки, а като в първи клас едно време- пчелички на отличниците, всички други минават. И така до края на магистратурата. Не стига, че учениците ни са най-***, необразовани и с минимална обща култура, а сега вече и с двойка ще минават.

23

анонимен

преди 12 години

МОМН се изгаври за пореден път с УЧИТЕЛИТЕ!Ясно е, че това го е измислил човек, който никога не е бил учител.Знаете ли какви подигравки ще последват от страна на учениците.Те и сега се подиграват!С тази "либерализиция", учителите стават ненужни!

22

sante_dog

преди 12 години

Май тези от министерството са нямали какво да правят и са решили да се изакат върху oбразователната система. Стига вече профани в това министерство!

21

Анонимен

преди 12 години

Направо им пишете на всички една тройка по милост, явно образованието ни е като всичко друго в държавата - колкото да се отбие номера и да се отчита дейност!

20

Анонимен

преди 12 години

КОЙ ГО ИЗМИСЛИЛ ТОВА БЕ М...О СТАРА,КАК МОЖЕ ПОДОБНА ИДИОТЩИНА,АМИ ТОГАВА ОТ ЧИИ ЗОР ДЕЦАТА ДО 3КЛАС ДА ХОДЯТ НА УЧИЛИЩЕ И ДА УЧАТ ЧЕТМО И ПИСМО И АЗБУКАТА.КЪДЕ ДРЕМАТ ДУПЕТАТИТЕ ЗАЩО МЪЛЧАТ КАТО ТРЕТОЛКАСНИЦИ-ДВОЙКАРИ!!!!

19

pantudi

преди 12 години

най-сетне ... ще премина и аз в IV клас ... тежко детсвто

18

----

преди 12 години

Даже най-добре направо да се дават дипломите за завършено образование.

17

Ученик от шести клас

преди 12 години

Това е пълна глупост. Трябва повече хора да повтарят, за да има по - обучени кадри. И да оправят най - сетне учебниците - особено тези по ЧП и История, защото вътре е пълно с глупости.

16

horus

преди 12 години

На министъра на Затъпяването и Малоумието, мога да пожелая само едно - да се разболее от рак дано и да отиде да го лекува лекар дето е преминал в по-горен клас със Слаб 2 и е получил диплома за "висшо" щото си е платил таксата макар и един ден да не се е вясвал в университета щото в България се плаща на БРОЙКА !!!Тогава да видим г-н министър на затъпяването какви закони и наредби ще ми правите !!!!

15

Румяна

преди 12 години

Поредната "Велика "идея на безумно слабите експерти от МОМН!!!

14

недоволен

преди 12 години

На къде отива тази държава,като с двойки ще могат учениците да преминават в следващия клас. Преди време за да не закрият част от специалностите и да избегнат уволнения на преподаватели в част от елитните средни и висши учебни заведения приемаха ученици със среден успех 2,5. То бива бива но вол за мезе не бива. След това се чудим какво става с нашите деца, защо не могат да се реализират в живота и т.н. Бива ги само да тресат *** в чалга клубовете и да крадат или да пренасят наркотици.