8

stani

преди 12 години

Няма да ратифицират ACTA според мен. Това просто е един опит да ни тестват до колко ни пука и дали ще се вдигнат хората. Няма начин да да я приемат и да арестуват половината свят ;)Абсолютно всеки, които има компютър има пиратски работи на него. Не познавам човек, който да си е платил за абсолютно всичко на щайгата..

7

ХАКТА

преди 12 години

..........................................Бъди човек! Бъди Българин!.................................................. `````````````````````````````````````````````````````````````````````````````:: ИЗЛЕЗ НА УЛИЦАТА АКО СМЯТАШ, ЧЕ СИ ЧОВЕШКО СЪЩЕСТВО, А НЕ БЕЗДУШНА КУКЛА! ::`````````````````````````````````````````````````````````````````````````````!!!!!!!!!!!!!!!!!! ПРОТЕСТ СРЕЩУ АСТА -- Варна, София и Бургас -- 11 февруари !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

6

Хейтър

преди 12 години

Голямата част от сегашните управляващи и депутати са хора, които са израсли без интернет. Те не познават света на инфорамцията. За тях не е проблем да приемат такива решения.Но, помнете ми думите, след години интернет поколението ще управлява. И тогава положението ще бъде различно...

5

ined

преди 12 години

Какво предупреждение на тая Петя, Цветанов направо да праща ГДБОП да я смелят от бой.Престъпница нагла, анимационен филм ще ми тегли.

4

dure

преди 12 години

ТИ ИМАШ ШАНС ДА СПРЕШ ТОВА БЕЗУМИЕ!КАКВО МОЖЕШ ДА НАПРАВИШ ТИ?Можеш да изпратиш мейл до българските представители в Европейския парламент със следния или подобен текст:АЗ съм против ратифицирането на ACTA , тъй като считам, че това накърнява правото ми на достъп и търсене на информация, както и личната ми неприкосновеност, гарантирани от конституцията на Република България!Като ИЗБРАН ОТ МЕН, представител в ЕП, настоявам да защитите МОИТЕ права, като гласувате ПРОТИВ това срамно споразумение!

3

jeko

преди 12 години

ACTA не засяга само интернет ! Става дума също за храни и лекарства. Това "споразумение" дава неограничени права на патентната корпоративна мафия. Представете си да не може в определена държава да се засяват определени храни, защото някой корпорация държала патент или лиценз върху семената на това растение. Същото е и при жизнено важно медикаменти за болни хора. Не е само до интернет, става дума за глобален корпоративен диктат. Боко Тиквата и неговите лакеи пак се огъзиха !!!

2

Kubadinski

преди 12 години

Като го приемат .....Пак тия дет продаваха пиратски дискове по пазарите ще живнат па може и някое 2 ро ДЗУ да открият.Нали целта е големите средства да отидат някъде..

1

dure

преди 12 години

НЕ на ACTA!!!!!!!!!!