35

Oleee

преди 12 години

Поклон пред Гео Милев, Христо Смирненски, Никола Вапцаров, Пеньо Пенев и редица други знайни и незнайни честни и достойни хора, които умряха преди 45-а. Поклон пред обезглавените трупове на антифашисти, които бяха излагани на площадите. Поклон пред убитите деца, жертва на фашисткия режим у нас. Поклон пред всички, които умряха в беднотия и недоимък.

34

До 29

преди 12 години

Живееш в заблуда драги. Всички, ама всички от това поколение бяхме членове на ДКМС. Искаш, не искаш, никой не те пита. Затова не издигай господина в нещо, което не е.

33

Анонимен

преди 12 години

Как да е добре България когато елита на нацията беше посечен след преврата от 1944 г.Тези които успяха избягаха.

32

Анонимен

преди 12 години

29-ти, пъпчивко.Росенчо беше секретар на ДКМС-то.Както нЕма 'а прочетеш к'о е работил Боко от 92-ра до 2001, така и той нема 'а си каже

31

Анонимен

преди 12 години

по живково време за всяко нещо проучваха всеки до девето коляно ,да го направят и сега да видим дали ще има и един във властта

30

д

преди 12 години

ГЕРБ СА ЕДНО ГОЛЯМО МЕНТЕ !поддръжниците им са последните, които мечтаят да лапнат нещо от държавата продажници!

29

Анонимен

преди 12 години

Народния съд трае шест месеца и издава 2680 смъртни присъди - избит е елита на нацията.ПОКЛОН ПРЕД СВЕТЛАТА ИМ ПАМЕТ

28

до 29

преди 12 години

ааххаха, вярвай си по твоята логика ако не ми покажеш къде пише, че не е бил, значи е бил и ти лъжеш. Плевнелиев е едно голямо недоразумение ( поредното) . Аре ходи и ти да ближеш агнуса на ББ и да се рабваш на аромата му

27

почетен

преди 12 години

Па кЪ викат Инджев и Сугарев, че комунистите са престъпници до един, тоА е почел жертвите на мама и тате.За това го нема и др. Костов, оти па са жертви на Ленчето.

26

Oleee

преди 12 години

така ли за 22г. не се намери 1 нормален и светсен човек който да каже - това беше лошо, това беше добро? Все едно нищо хубаво... Егати подмяната на историята, лъжите и манипулацията! Егати лицемерието и идиотщината! То мода мода ама това минава всякакви граници!

25

!

преди 12 години

Атакаджиите какво им е мнението за болшевишкия терор у нас и геноцида над българския народ?Да излязат и да го заявят публично,а не да се крият като мишоци и да цъкат минус редом с ***!

24

Ivan Grozni

преди 12 години

Да арзбираме ли след думите и театъра,ч е ще се възобновят разлседванията ... починалите галворези на БКП от концлгаерите ще бъдат публично оповестени , а живите - осъдени и вкарани в затворите ?!?!

23

Анонимен

преди 12 години

тук разни пъпчивци който изобщо си нямат представа какво е било преди 30/40 г.

22

До 6

преди 12 години

Абсолютно си прав. Всякаква *** сега е на власт и видоизмени интелегенцията, затова всичко от 60, 70 години в България е псевдо няма нищо истинско и нормално.

21

Анонимен

преди 12 години

Как мразя да се обобщава така.. няма безгрешна система на управление.Защо, да му се не види, се споменават само лошите неща? Аз по време на така наречения комунизъм като дете съм играл до 11-12 вечерта.. сега кой нормален човек ще си остави детето посред нощите навън? Вярно, не съм тъпкал шоколади милка, но пък поне храната беше истинска и филиите с лютеница бяха най-сладките на света. И не е като да е нямало творчество - имаше клубове по авиомоделизъм и каквото ти ум сака.

20

Анонимен

преди 12 години

Нека г-н Плевнелиев каже какви са били неговите родители в Гоце Делчев от какъв род произхожда и дали не са били влиятелни дейци на ЦК на БКП.Айде сега лъжете ни, но толкова безочливо.Г-н / Другарю Плевнелиев моля ви недейте говорите и против родителите си все пак!

19

Анонимен

преди 12 години

A няколкото милиона жертви на 20 годишната демокрация кой ще почете?!?! /Избягали в чужбина или измрели!/

18

Анонимен

преди 12 години

Че то демократите, независимо дали са ***, мутри или други мафиоти, убиха повече хора в България през последните 22-23 години.

17

дзивко

преди 12 години

Почете жертвите сина на комуниста и бивш комсомолски секретар

16

ако....

преди 12 години

Ако това не беше се случило, сега България щеше да е просперираща страна - останаха *** с цървулите, избиха интелектуалния елит.....