25

?????

преди 12 години

Повече от две години няма отвличания и знакови убийства, направихме достатъчно и резултатите могат да се видят, подчерта Станимир Флоров. 29 декември 2011

24

1

преди 12 години

A,гусин физкултурника казваше,че Мирослава е напуснала България,след този гаф двамата с флоров редно е да си подадат оставките.

23

svetozar

преди 12 години

za6to ima prestupnici na svoboda MAYKAVI GNUSNA ................................................ ZA6TO TEZI HORA NE SE SLEDQT I PROVERQVAT PERIODI4NO ,ZA6TO NE SA V PANDIZA ...*** NA VI DEBA I NA BOYKO I NA VSI4KI MRUSNI I GADNI MALKI I GOLEMI PRESTYPNI4ETA I MUTRI4KI ...................

22

до 1

преди 12 години

"Язък, пропадна атаката на изпедерастените ***, че ГЕРБ са виновни нещо за тази битова драма :))) "Разбира се, че хунтата на ГЕРБ са виновни, това е очевидно. Според различни източници замесен е полицай от най-висок ранг, но това се крие и не се казва на хората. Вероятно самият Цветанов е замесен! Не им стигна че ограбиха 14 миларда резерв оставен от Станишев, ами сега хунтата на ГЕРБ започна да отвлича децата на хората за пари и ги убива и искат откупи! Иначе полицията са пълни некадърници, това министерсво на Цветанов са пълни нещастници! ОСТАВКА. ОСТАВКА!

21

Бъни

преди 12 години

Тази версия ми се струва толкова фалшива че няма повече накъде . Показаха къщите на тия клетници стари и неремонтирани неличи да имат кинти . Бих се вързал на версия че момичето е отвлечено за масонско жертвопринушение и след това е убито след като са се гаврили с нея . Още повече че има обаждане от нея към родител някък не се връзва . Според мен има замесен политик . Заподозряния са го самоубили за да прикрият истината . Случката също не звъчи правдоподобно смардът от всякъде

20

анонимен

преди 12 години

Взимам си думите назад за полицията. Не бих си позволил да я нарочвам за убийството на момичето. Но каквото и да е, това е страшна и срамна история, хем страшна, хем срамна. Това, че в България стават толкова отвличания и убийства говори, че МВР, оглавявано от Цветан Цветанов не върши никаква работа. Този човек само се хвали, само манипулира, прави някакви акции като "Наглите" само за PR, а в същото време биват убивани момичета на 18 години, а и по-малки. Значи престъпност в България има.

19

Анонимен

преди 12 години

Прекалено много неизвестни... прекалено много.Жалкото е, че сега телевизиите ще раздухват милиционерите колко са велики, как работили денонощно за да стигнат до извършителите. Изобщо пред нашите телевизионни медии, Северна Корея с нейният Вожд пасти да яде...

18

Габровец

преди 12 години

***,***,***! В тази смотана държава освен *** друго не е останало! Какво са искали от това дете? Какво е видяло то от живота? Искрени съболезнования на семейството!

17

Анонимен

преди 12 години

Голям сценарии голямо нещо дори холивуд може да се възползва от него.Как се е обадило момичето на другия ден на сестра си да каже че има замесени полицаи след като е било убито още същата вечер на отвличането.Или просто полицията с тази си версия за престъплението си изчистват името че не е било възможно да е звъняла.Интересно защо криминалистите са водили разследване и как са стеснявали кръга след като ЛИчно началника им заяви по ТВ че се работи само и единствено по версията че е избягала.

16

Анонимен

преди 12 години

Е и какво са дремели полицаите, та този престъпник се е самоубил?Да не са си сърбали кафето а той да си шари спокойно?Ами по-голяма некадърност и немарливост, здраве му кажи.Да се повишат.

15

На луди ли ни правят

преди 12 години

1. Искан е бил откуп.2. Толкова ли е било трудно следователите да се поинтересуват кой е знаел за наследените милиони?3. След като направят списък на хората, знаели за милионите, толкова ли е трудно да проверят най-напред, дали сред тези хора има криминално проявени?Ами дори и някоя баба Гицка да водеше разследването, и тя щеше да се сети да съпостави тези факти!

14

133

преди 12 години

Предпочитам и другия да го "самоубият" отколкото великата ни съдебна система да го пусне с улсловна догодина !

13

Гацо

преди 12 години

Първо си признал с много бой след което го самоубили . Аз съм поче от сигурен че истината е съвсем друга . Блиските ако могат да направят независима аутопсия може и да разберат . За жалост професор Раданов също го самоубиха заради сестри Белнейски . Абе къде е трупът на камериерката дето одкри Мишо Бирата ? Много въпросителни и мистерии е забулено това престъпление

12

БГ Съдия

преди 12 години

Честно да ви кажа, на мен не ми понамирисва, даже искам полицията да самоубие и втория извършител.

11

Абдал

преди 12 години

Ми много ясно. че знаят за откупа полицаите. Нали те са го искали.

10

Nikolova

преди 12 години

УЖАС И НА БЛИЗКИ ДА НЯМАШ ДОВЕРИЕ ......ТОВА СА ЖИВОТНИ БЕ .....*** !!!

9

Полицай

преди 12 години

абе г-н Холмс ,що не идеш да се прегледаш бе.,а и да не забравиш да отидеш до психиатрията,там има такива детективи като теб.Може да срещнеш и Хорашио.

8

Анонимен

преди 12 години

Когато Мирослава се обадила е казала,че в отвличането е замесен полицай.Именно затова е била удушена-защото е разбрала кой е човекът.Каква по грозна инсценировка ключов свидетел се самоубива при повторна проверка в жилището му !!! ЗАБЕЛЕЖЕТЕ самоубил се е в присъствието на полицаи !!!!!

7

българия

преди 12 години

///От полицията потвърдиха: Мирослава е отвлечена и убита за пари///..........КАТО ОТКАЗАХА ДА ПОТВЪРДЯТ ХИПОТЕЗАТА ,ЧЕ ИМА ЗАМЕСЕНИ И ПОЛИЦАИ

6

!!!!!

преди 12 години

Да се забранят всички филми с насилие! Така се насажда провокиране към такива действия и привикване към тях! Много добре е известно, че дори киносалоните са пълни само с тях или с *** бози и там ходят младите срещу сериозна сума за билет и пуканки в ръка. То дори самото ядене по време на гледане на такива сцени възпитава психопати. Интернет е отделна тема, същата.