14

Анонимен

преди 12 години

Минала е шкурката..природната..през мозъка Бойков! Нищо не е оставила там! А иначе древният, със 120-годишния стаж, което е постижимо само за гербер, е точно копие на онзи с богатата тъща!

13

Ахмед Дог

преди 12 години

Не с шкурка другарю, като мен с вазелинче

12

Кутев

преди 12 години

Ей, мушмороци, ко дремете бре!?!?! Ай давайте, ..тиква , миква и т.н....

11

Анонимен

преди 12 години

Хайде овце смотани, напишете набързо под тази тема 300-400 коментара, начешете си пръстите че утре друга тема с Боко ще има. Пишете до насита коментари, стойте и пърдете у вас и в офисите и чакай някой да ви оправи. Е, той тиквата си ви оправя в сексуален аспект бавно и славно. Вие драскайте, драскайте *** скапани ***. Гърците този един месец няма да го търпят с неговата арогантност , демагогия, *** и простащина, а щяха да го запалят жив в министерския съвет на първия месец.

10

Шут

преди 12 години

Давай Бойкомачкай стадото

9

Гле-Дащ-Цирк-а

преди 12 години

Бор-Ис-Ун (непобедим на шах, обличащ археолози във ватенки) баламосваелектората за причините за отстраняването на Андрей Иванов. А електората се пита:щом и в електоралните семейства се набират по 120 години трудов стажг, що ги няма тез палати? Тук Бор-Ис-Ун мълчи като Ким-Ир-Сен

8

Хвалебствена Ода !

преди 12 години

Ооо Великии, без теб слънцето не ще изгрее, земята ще престане да се върти, сезоните ще замрат, ние послушните твои раби, със страхопочитание посягаме към нет-а за да осетим днешното ти Блаженство....Сподели, ооо Премъдрии своите мисли и напътствай нас, твоите овчици в правилният път...Ооо Всемогъщии, ти дето нагъваш планини, изправяш низини и стройш магистрали по лунната пътека...

7

до 1:

преди 12 години

Смял си се, не защото имаш чувство за хумор, а щото си *** !

6

bobo

преди 12 години

mnogo kuha leika,niamam dumi......

5

Оня

преди 12 години

Хайде бре плювачи....Няма ли да плюете или партията майка днес няма да дава надник?!

4

ентъртейнър

преди 12 години

За слухове не уволняват хора, особено в БГ. Нито за проверени факти като Бирата, апартаменти, 120 г, стаж и всякакви други неща, с които в държавата трябва да се занимава прокуратурата.Че не е просто слух може да се провери елементарно - проверява се дали наистина обществената поръчка при този размер, който е имала е минала на пряко договаряне или чрез конкурс. Това не може да се скрие.Именно затова е уволнен Иванов. И ако нямаше чадъра на мутрата над него сега трябваше да е следствен. Така се прави в държавите където има държавност, а така се говори в държавите където има мутринщина. Безнаказаност.

3

galen

преди 12 години

само така,режи наред

2

Анонимен

преди 12 години

той си е нашия човек

1

Анонимен

преди 12 години

Премиера не трябва ли да се занимава с държавни дела, а не с партийни?