181

Анонимен

преди 12 години

Първанов си хвали само вълчицата!

180

Замунда Банана бенд

преди 12 години

Съм много хубав! Съм страшно хубав! Съм тъй прекрасен, съм тъй красив! Съм уникатен и най-приятен! От ден на ден, съм по-съвършен!!!!!!!

179

Анонимен

преди 12 години

А ти откъде ги вземаш тия пари та ги даваш, тая детска градина да не е със злато вътре бе.

178

Анонимен

преди 12 години

До Червените *** *** от Кутевската орда! До кога трябва да ви набивам една истина в простите червени кратуни бе, абе муньовци не проумяхте ли най-после това, което и малките деца вече знаят отдавна, че сте безкрайно вредни за България. Поне си признайте престъпленията към страната, но тъй като не можете или не искате да си признаете, даже напротив, опитвате се с типичната си комунистическо-Гьобелсова демагогия да извъртите така нещата, че вашите престъпления, заради които сме на това дередже да ги прехвърлите на Борисов, който за пръв път започна да прави истинска европейска политика и това се оценява от всички европейски и световни лидери. Но вие долни продажници на всичко българско и родно не се спирате да го плюете, за това ще ви повтарям до като се осъзнаете, че сте вредители и провокатори, работещи за жълти стотинки срещу интересите на родината ни, жалки ***!

177

ЦРУ подлога

преди 12 години

Бай Бойкя е ЦРУ *** с *** произход подставена и лансирана да унищожи славянското население

176

до курбанко

преди 12 години

абсолютно си прав така ще стане в българия много е *** и заспал народа ни .ще плачат за всички предни хайдути в сравнение със батака който ни забърква бат боко

175

Анонимен

преди 12 години

169Дааа! И вие дадохте свидни жертви:)) Двама депутати от ГЕРБ с дископатии от носене на бюлетини, баби, които в Плевен си увиваха разширените вени с бюлетини срещу ГЕРБ, ама пусто не забелязали, че ги снимат:))))

174

Ivan Grozni

преди 12 години

4 566 706 лева - това е зарди ортака Доган - да може да ходи с летящата чиния....

173

Ф.С.В

преди 12 години

Не може в страна която е с най ниската продължителност на живота в Европа да правиш възрастовата граница за пенсия като другите --а и заплати и пенсии са в пъти по ниски от Европа--за какво пенсиониране говорите --Герб тотално обезмисли пенсионирането в БГ .те европейците сега затягали коланите --на какво на храната ли ---ще обяснявате как гърците събирали трохи от масата за да ядат --продажни медии хахахахахаххахаха

172

Emigrant

преди 12 години

toz bb nikoga ne e vinoven vinagi se opravdava smeshnik

171

до 147

преди 12 години

Строителен инженер съм - за 4 милиона лева в София преди кризата се строеше кооперация с разгъната площ над 3000 квадратни метра - от закупуването на терен до ключ! Със топлоизолации, догарми асансьор, ел. ВиК, заплати, материали.... Тоя реиновирал детска градина... като имам предвид сегашните цени - детската градина трябва да е била ударена от атомна бомба преди това.... Или вътре вилици и лъжици да са златни, а мебелите от орехов масив или тиково дърво!

170

до 169

преди 12 години

Как точно ти плащат - на парче, на час или си на щат?

169

Курбанко

преди 12 години

Сборът от омразата към Костов, Кобурга, Станишев и Доган ще е много по- малък от огромната омраза към Боко, която той ще инкасира до края на мандата си. Дотогава много български простаци ще поумнеят, а по- умните ще помъдреят, защото гладът и мизерията изострят сетивата до краен предел и истината за Боко ще блесне като падащ метеор от небесния свод.

168

Анонимен

преди 12 години

Абе *** недоклецани, Бат Бойко ви съдра задниците за пети път на избори и още не могат да уврят празните ви червени кратуни. Не разбрахте ли, че сте аут най-малко още 2 мандата на ГЕРБ. А на третия мандат вашата лява /***/ партия ще се свие до един вагон ***, така че и да кяфкат и да не кяфкате все тоя. Борисов доказа, че къде ви добара, там ви сваля скалпа, *** червените индианци с още по-тъпия си нежен вожд Станишко. Стига сте се натискали за още бе, абе вие мазохисти ли сте или да, малко ли ви беше големия следизборен срам от бесепарския *** разпран, та искате още бой по лакомите червени ***.

167

krasos

преди 12 години

" Общата стойност на проекта е 4 566 706 лв." това са страшно много пари за " реновиране" на детска градина !!! Алоооо няма ли кой да направи един одит и ревизия на тези проекти на които се режат лентички , но и главите на народа !!! Как може 4 и 1/2 милиона за ремонт на детска градина ??? Бойко за тези пари една нормална строителна фирма ще ти изгради 2 детски градини от дупката до ключ !!! Ставате смешни с цинизмите и кражбите !!!

166

Анонимен

преди 12 години

Тоя кретеноид (църувла Боко) не успя да разбере че за да има ефект от намалените разходи първо трябва да има приходи!

165

Анонимен

преди 12 години

човече стига с тези цветове -няма червени няма сини.българия загива от цялата ни политическа система.- 4 години аз после ти после пак аз и така до кога?

164

do 115

преди 12 години

Цървула Борисов обещаваше:-15% Растеж на БВП - къде е ? -1500 лв средна заплата.... тя и 750 не е станала -намаляване на ДДС до 15% И докато точно сер-гейчо казваше че няма криза, Боко ревеше че криза има, че ще дойде и пак ги обещаваше тези работи - значи много добре е знаел че криза има! Ревеше цървула и че хазната е празна, а се оказа че има 8,5 милиарда вътре. Рева цървула че и здравната каса била източена, ама се оказа че има над милиард резерв.... 11 милиарда на готово получи!

163

Анонимен

преди 12 години

Егати и държавата! Едните обещават "да дойде светлото бъдеще", а другите - "светлото настояще" да не си отива.

162

Анонимен

преди 12 години

Този *** иска да му целувам ръка, че ще ми взима пари за пенсия, която няма да ползвам:))