51

за 54

преди 12 години

За рафи не е ясно, но ти явно се радваш на ***.

50

До 43 от UK

преди 12 години

Точно тука съм от 21 години. Мнението ми е че българите са далече от това което се нарича глобален свят.В света няма вече граници,освен за неграмотните и невежите. Ако гражданите от България имаха малко по цивилизовано разбиране за различните култури,щеше да е приказка.

49

Petia

преди 12 години

Рафи стигна до финала без да гафи, затвори устите на всички еснафи и го сложи на всички м*нафи!

48

telecaster_59

преди 12 години

Не забравяйте, в България няма случайни неща!

47

Анонимен

преди 12 години

Арменски радости!

46

Хелзо

преди 12 години

Как изобщо можехте да се съмнявате бе хора? Дете чудо, БЪЛГАРЧЕ при това, да спечели срещу ***. Това е недопустимо. Това е шега. Как можете да си помислите подобна възможност? В коя държава мислите че живеем?

45

за 44

преди 12 години

Че какво му е невероятното на Рафи? Пее и толкова. Нищо особено. Е, явно е връзкарче, щом даже тука толкова маймуни му се подлагат.

44

До 35

преди 12 години

Не забравяйте клана Халваджиян в Нова Телевизия!

43

Анонимен

преди 12 години

ЕВАЛА 44-ти!

42

do 45

преди 12 години

Ми като родителите ти са *** и не са направили нищо съществено за теб, тогава сам трябва да се справиш, ако искаш да постигнеш нещо.

41

Анонимен

преди 12 години

Буахахаххаахах....Простите Ббнтускоти за пореден път се оплакват и търсят евтини конспирацийки! :ДСмятайте невероятния Рафи какво стори на бедните изтормозени душички! :Д:Д

40

за 39

преди 12 години

Ние сега говорим за нечестен конкурс, а това не е отличие. Има съмнение, че победителя е спечелил нечестно. Това в UK не го уважават, но ти не си там и не знаеш.

39

не може да пее!

преди 12 години

Готин е Рафи! Само дето не може да пее!

38

Рени

преди 12 години

Много хубаво шоу, с участието на талантливи българи. Радвам се на успехите им и искрено желая на всички тях реализация в България и на световната сцена. Завистливи българи винаги ще има, но тези които получихме наслада от песните на нашите, български таланти и искрено се радваме на успехите им, сме повече.

37

UK

преди 12 години

Простащината в България никога няма да се заличи ако плиткоумните не разберат че една държава се крепи на техните поданици. Независимо от българско,арменско,гръцко,турско и други този който се е родил или израстнал в тази страна трябва да бъде признат за отличията си. Погледнете страни като Великобритания,Франция,Германия и други как се славят благодарение на мултинационални таланти в спорт,музика,наука,изкуство.

36

do 35

преди 12 години

Не е вярно това, което казваш, защото Богомил по начало не трябваше да е в Х фактор, но направиха компромис за него. Нямаше възрастта! Талантлив е Боги, и с, и без Х фактор, пак може да е звезда! Но Рафи е по-добрият.

35

за 35

преди 12 години

Абе има някаква арменска постановка сигурно. Те са като свински черва тия. И само се хвалят един друг.

34

Анонимен

преди 12 години

Въпросният Рафи беше набутван, пробутван и т.н. Цялата последна вечер само него го рекламираха (а това е много важно, защото има много голям брой хора, които до последно се колебаят) и наглеците се извиниха с техническа грешка!!!!!!!!!!!!!! И горкото момче Богомил го пуснаха по пързалката! Но който плаща, той поръчва музиката! Арменецът Мага го пробута, а този дребен сатир на края се изпляска, че всички млади български таланти трябва да се реализират в чужбина! Поредният балкански цирк!!!!!!!!!!

33

telecaster_59

преди 12 години

28, не се гневи де ;) не ми трябват разни краставици, за да се кефя... просто си изказвам мнението, лошо ли е? Поздрави

32

Анонимен

преди 12 години

Като направи парите на Джъстин Бибър тогава да се показва, а сега няма смисъл. Бедняк.