81

ор

преди 12 години

Политиците ни въртят номерца, от селски вечеринки. Коледни промоции, от едногодишно, на няколко месечно, на година, увеличение на възраста. Правят ни отстъпка... Много са елементарни! За много наивни ни взеха!

80

VASILIS QNIS GERMAN

преди 12 години

NQMA VECHE DA KAZVAME.....DA SI JIV I ZDRAV....A....DANO DOJIVEESCH DO PENSIQ.....

79

Rad

преди 12 години

Голямата грешка на Бойко е че се съобразява с тия червени позитанковци и ***. Времето им отдавна свърши. Път към светлото им бъдеще на комунизъма-идиотизъма просто няма, макар че не го проумяват с комунистическите си гънки. Изборите ясно го показаха, колкото и да драскат платените им драскачи.

78

maleto

преди 12 години

тая откъде има пари за ядене,бе

77

01.12.11

преди 12 години

Синдикалните лидери ли управляват държавата или правителството? Каква отговорност носят тези и кой им дава право да се месят в управлението. Добро или лошо, това или друго -правителството решава, а не тези със скъпите пури, ланци, имоти и т. н. "лидери". Народа избира на избори кой да го управлява и това съвсем не са Тренчев, Димитров, Бунов, Мика или Манолов.

76

Анонимен

преди 12 години

Сребърния фонд ,парите на допълнителните вноски и още някои други свързани с НОИ средства общо към 4млрд са във Фискалния резерв.Дали пък тези пари не са станали на асфалт и сега спешно да се търси как да се върже бюджета.Най-лесното е да започнеш от най-слабите, зер ББ няма да си разваля дослука с "бирата" "нафтата" и др.тем подобни.

75

Chikatilo

преди 12 години

Хохохо май са щипнали този МЕХУР Фидосова по дупето ! ахаххахахаххахаххаха

74

Анонимен

преди 12 години

70Ми прехласваме се по Фидосова! къде ще видим на друго място такава мадама:))))

73

Анонимен

преди 12 години

Синдикатите висят на данъкоплатеца а Бойко и ГЕРБ откъде взимат заплати от къде ??? Аман от *** ГЕРБЕРИ стига лъгахте хората !!!!

72

Анонимен

преди 12 години

брей има надежда за този народ.все повече хора отчитат избора на герб като неправилен и имат акъла да си признаят.до скоро много хора се съгласяваха с какви ли не конспирации или придаваха на бсп чудотворни възможности само и само да не си признаят грешката.дано другия път да внимаваме повече

71

do 58

преди 12 години

Тя и държавата не внася навреме задълженията си към НОИ като работодател, а когато прави има наглоста да казва че "компенсира недостига в НОИ"

70

прецакан от герб

преди 12 години

Това си е манипулация,сметнете и ще видите тези които трябва да се пенсионират 2012,2013 и 2014 и сте родени след 1 юли ще гонят и пак ще се пенсионират на 61год.Така че ефекта е нулев за болшинството и заблудата е пълна.*** мръсни.

69

анонимен

преди 12 години

Половината форумци обсъждат визията на Фидосова!Статията е за пенсионната реформа!Изказвайте се по същество другари!

68

Анонимен

преди 12 години

Този кабинет е грешка няма как с Пожарникар реформи да се правят - толкова да е трудно да го разбере народа неразбирате ли че Бойко нестава все едно Месар да стане Генеколог !

67

ЗАКУРА МАФАНИ

преди 12 години

Ще стане това което иска ГЕРБ ! На който не му изнася,си е негов проблем !

66

San

преди 12 години

Едно не ми е ясно, защо герб се навеждат на тия комунистически паразитни синдикати-от тях просто няма никакъв смисъл, освен да висят на гърба на данъкоплатеца.

65

Български гражданин

преди 12 години

Единственото хубаво нещо в случая е, че народа прозря кои са най-крадливите и нагли *** от Втората световна война насам, и на следващите парламентарни избори през 2013-та година съм убеден, че народа ще изрази своята гражданска позиция и то категорично! Дори безпрецедентното демонстративно купуване на гласове няма да помогне на наглата безмозъчна Тиква и на неговия послушен до глупост антураж!

64

Анонимен

преди 12 години

Гъци, гъци, гъци! Охххх Котьоооо!

63

ПУТКО МАФАНИ

преди 12 години

до 52И какво ще стане оня като извади оставката.Що си мислите че слънцето изгрява и залязва с ГЕРПъ.А по-полеко с грандоманията.Има много по-кадърни хора от герберастите.Просто Герпъ спечели с измама а се оказа неспособна да управлява.Така че не плакайте.Нищо страшно няма да стане ако си замине Тиквеника и ко.Дори ще бъдем по-добре.

62

Фидоско

преди 12 години

Уффф *** кфа мацка бреее....