70

454

преди 12 години

Какви заслуги си приписва МВР???Ако си бяха свършили работата изабщо нямаше да се стигне до тук!!Двете момчета не са ли жертви на тяхното безхаберие и гъзоблизане на самообявилия се "цар"???

69

втората им "зас

преди 12 години

И във Фейсбук вече я няма страницата в подкрепа на арестуваните в катуница българи . Сега вече очакваме и жертви да проима, ако някой дръзне...

68

Анонимен

преди 12 години

Е как да нямаше жертви: двама умрели българи, от които единия убит, трима прегазени полицаи - това да не се приема вече за нормална статистика? Ако е И АЗ ИСКАМ ДА СГАЗЯ ПОЛИЦАЙ. Безнаказано.

67

?

преди 12 години

И както някой долу е писал, кога ще разоръжите *** по гетата. Говори се, че *** имат огромни количества огнестрелно оръжие. Да не говорим, че пак там се разпределят тонове наркотици. Полицията да си свърши работата, вместо да гони 16 годишни момичета БЕЗ ОРЪЖИЕ по улиците на българските градове. Малко срам нямате ли? Европа гледа !!!!!!

66

опитвам да гадая

преди 12 години

Излиза че *** започват да се вьоражават след убииството в Катуница ,опитвам се да гадая как толкова бьрзо успяха да си напазаруват автомат калашников и не мога да разбера ? Като гадая си викам ,този министьр да не е от някоя друга дьржава в която не са чували да има проблеми по селата , може би не знае как селяните спят по кьрищата за да не им изчезне през нощите всичкия труд ,в тази дьржава може би не четьт ,,Русииская газета,,--800 000 печелещи пари по незаконен начин / цитат по памет /

65

Анонимен

преди 12 години

nekoi moje li da obiasni zasto edin aktiven poslannik sega e tolkoz neaktiven.ne vi li pili4at tezi buntove na schemi ot latinoahmerikanskite saltanati, koi da spe4eli i koi da zagubi izborite

64

фенове на Ботев

преди 12 години

но насилие имаше.След подпалването биеха наред и заключваха по усмотрение.Факт.

63

Дедо Гаджа

преди 12 години

Г-н Вучков, ако Държавата - полиция, данъчни, митничари, съдии и т.н., (те всички получават заплати от данъкоплатците!) си бяха свършили работата, то подобни персонажи като Кирил Рашков нямаше да има в България. Днес омбудсманът Константин Пенчев правилно посочи къде е проблемът - в самата ромска общност, техните "барони", "принцове" и т.н. Пари се харчат от НГОта за интеграция, но без успех, защото точно зад такива структури се крият горе спомените величия.

62

Анонимен

преди 12 години

Закрили са групата, пуснаха в действие цялата машина, започнаха да привикват хора, арестуват наред някви тийнове, а *** чак днес е в ареста. Пак действат с неглижиране на проблема, с ***, със сплашване, а реалните проблеми седят, за тях в Парламента не говорят. Ами няма да се оправим, тва е положението.

61

Не сме сляпи

преди 12 години

Браво Вучков. Браво и на парламента. Браво и на милицията.И на медиите. Данъкоплатците ви под арест а убииците под защита на властите. Ама народа като ви почне всички подред с възмездието друга песен ще запеете. И алчните депутати и корумпирания съд и *** им избиратели.

60

Да

преди 12 години

А бе докато ви омайваха с *** ВДИГНАХА ПАРНОТО, ПЪК се вдигна ръста на необезпечените кредити, пък гушнаха Булгартабак,а всички вие продремахтА ДА ВИ Е ЧЕСТИТО

59

Демократ

преди 12 години

Управлението у нас няма нищо общо с истинската демокрация.Това си е диктатура от най-долнопробен, ботушизиран тип.Правата на гражданите са орязани. Мирно протестиращи деца биват бити, блъскани, събаряни на земята, а после и арестувани.Това не е демокрация ! Това няма нищо общо с демокрацията !Не може под прикритието на "правовата държава" да налагаш терор.Да прилагаш избирателно законите спрямо едни, а спрямо други те да не важат.Това не е България, за която се борехме и мечтахме !Жалко !

58

Народа

преди 12 години

Имаше две жертви ! Забравихте ли ги? Ако имаше полиция в държавата, гнусния *** щеше да е арестуван по същото обвинение по което го арестуваха в момента ! Предишния ден е имало жалба срещу ***. Явно някой не си е свършил работата и се налага извода, че над Киро *** е имало полицейска протекция ! Кой е отговорен? Чакаме оставки и наказания. Освен *** искаме още много хора В ЗАТВОРА !

57

Анонимен

преди 12 години

И кой ги трие тия групи от ФБ? Кво звъни Цецо на Цукърбърг и му вика: "Баце, мани тая група, че стана проблем бе" и оня вика "Добре". И трие хахахахахахахахахаахагрупата е изтрита от този който я е направил

56

нов хит

преди 12 години

Абе туй е полиция бе,не е лукова глава ей.Време е да се появи още някой друга песен за родната полиция,дето ни пази.Ама ще е по -колоритно,ако изпълнителка е например Глория,или Емилия,или Ивана или Кондьо!Да,Кондьо!Кондьо и оная ***-как се казваше там-дует,пеят за полицията-еееее,къв хит ще е,може и за Евровизия да кандидатстват!

55

Зара

преди 12 години

Напротив - в Катуница имаше жертви и това бяха 2те момчета, които си отидоха по нелеп начин. Освен това убитото момче е подало жалба срещу семейство Рашкови, но МВР не се е заинтересувало. Всичко това можеше да се предотврати, ако имаше кой да пази България !

54

Анонимен

преди 12 години

Е-е-е-й български титани, български титани! Никакви титани не сте вие ами сте мишки. Смъртта на двете момчета от Катуница не беше достатъчна за отстраняването на ГЕРБ от президенската напревара. Нещата тръгнаха добре и бяхте предвидени да дадете поне още десетина жертви в люта битка с мракобесната полиция на ГЕРБ - хората тогава нямаше да гласуват за Плевнелиев и той отпадаше със сигурност. Вашите майки и приятелки щяха да бъдат щастливи да носят цветя на гробовете ви и с радост в сърцата да си казват ето нашето любимо дете даде живота и кръвта си за победата на пръмовата снаха (или Калфин все тая). А вие се изложихте - трябваше младата ви буйна кръв да закипи и да се хвърлите като зверове с главата напред срещу копоите на Цветанов.

53

Анонимен

преди 12 години

Гупата във Фейсбук за защита на БЪЛГАРИТЕ е премахната, защото България НЕ Е ДЕМОКРАТИЧНА ДЪРЖАВА!!!

52

Тялото

преди 12 години

Хайде всички да се поклоним и благодарим на МВР че не ни изтрепа.Сега ни остана само да се страхуваме да не ни изтрепат ***, които МВР още по-зорко пази.

51

Анонимен

преди 12 години

Това, че пишете минуси тука, не променя нагласите на гласоподавателите ... А те са еднозначни, тези деца, които протестират в цялата страна имат родители и техните родители са българските гласоподаватели. ГЕРБ, разчитате предимно на глсовете на някои етнически малцинства.