270

Анонимен

преди 13 години

Ти по добре обърни внимание на 20те милиона кюрди в Турция че да не стане така че някой вас да трябва да ви спасява.

269

до 254

преди 13 години

Не ми е нужна карта да я гледам, която е озаглавена на английски, а на английски слейв е роб. Тия мразят славянството до бога.От Балтика до Бяло море франките и техните производни са се мъчили по хиляди начини да асимилират славяните. Вижте колко местности във всяко наше сило са със славянски корен и колко с тракийски - единици. Лъжат ви, че ту сме тюрки, ту траки, ту хуни, ту перси а ние сме си славяни. Но на никой не изнася това.

268

aaaa

преди 13 години

dnes.bg/technology/2011/09/20/prizrachen-grad-nikne-v-pustiniata-na-niu-meksiko.129157Ei tam vikam da gi zaselime.

267

мен

преди 13 години

вьпрос до този националист: от кого ще крадат *** в тази дьржава и кой ще работи вместо тях за да им плаща помощите а за цар да не се притеснява ще им го пратим от бьлгария - може техния си може и нашия псевдо цар защото по голям *** от него едва ли се намира. да не забравяме че ни натресе и боко тиквата. *** работи.

266

Анонимен

преди 13 години

и Лечков ще им стане президент

265

Turkey

преди 13 години

До:256Благодари се на Русия, по - добре да бяхте още както викате робство нищо,че в последн овреме българите масово се местят в Иснтабул и отварят магазини, ама вие плюхте по Русия, и си носете отговорността, защото тя ви създаде като държава и не си мисли,че не сте зависими от нея и тя ще ви затрие, тогава батко ви САЩ дай да сме живи и здрави да видим дали ще ви спаси.. успех и на тебе...

264

Анонимен

преди 13 години

АМА ТО НЕ СА БИЛИ ТО И СЕГА ИМА НЕ МАЛКИ АЛБАНЦИ ХРИСТИЯНИ БЕ ЗА СПРАВКА ПОГЛЕДНИ ПРАВОСЛАВНАТА ЦЪРКВА В ГРАД КОРЧА ТАМ ЖИВЕЯТ ПРАВОСЛАВНИ АЛБАНЦИ!

263

Анонимен

преди 13 години

Моето предложение е да се разработи система от генетични маркери и социално битови критерии, които да дефинират ***. На това основание да не им се издават абсолютно никакви национални документи - актове за раждане, лични карти. Така нито ще гласуват, нито социални помощи ще взимат, нито ще имат мотив да раждат. Това са една нехомогенна група от индивиди, които нямат никакви задължения, следователно не трябва да имат и права. Не интеграция, а пълна маргинализация и изолация е необходима.

262

1

преди 13 години

До 252 - ако не беше Англия и Австроунгария да ви спасяват задниците, вече нямаше да ви има на картата на Европа. Елада е била велика, но от прекален егоизъм и лакомия се докарахте до тук. Сега пак правите същото и искате някой да ви плаща за византийския гяволък. Обаче всичко си има граници. Сега идвате в България да регистрирате фирми и да смучете, но и това ще спре скоро.

261

Анонимен

преди 13 години

ДА НАПОМНЯ ИСТОРИЯТА ЗАРАДИ КОЙ СЪЩЕСТВУВА МАКЕДОНСКА НАЦИЯ И МАКЕДОНСКА ДЪРЖАВА!!! ЗАРАДИ ВАШИТЕ ЛЮБИМИ СЪРБИ!! ХАРЕСВАЙ СИ ГИ АЗ ХАРЕСВАМ АЛБАНЦИТЕ И СА МИ МНОГО ПО СИМПАТИЧНО ЗАЩОТО НЕ ПЕРПРАВЯТ БЪЛГАРСКИ ПАМЕТНИЦИ НА КУЛТУРАТА И БЪЛГАРСКИТЕ ГРОБИЩА А НАПРОТИВ ВСИЧКИ ИСТОРИЧЕСКИ ПАМЕТНИЦИ,БЪЛГАРСКИ ЦЪРКВИ,ГРОБИЩА ЕДИНСТВЕНО В АЛБАНИЯ И ХЪРВАТСКА СЕ ПОДДЪРЖАТ!!! ОСТАВЯМ ВИ САМИ ДА СИ НАПРАВИТЕ ИЗВОДИТЕ!

260

до 257

преди 13 години

Така е албанците са християни били но на Косово не е имало кьорав албанец и никакъв албанец не е участвал в битката тогава. Албанците после са се били сума ти време с турците. Албанците също са добри хора, и турците. Лошото е когато се формира надъхана тълпа с предразсъдъци от някой управник. Даже и много *** са добри хора, но словакът *** предлага да изгони всички. Аз предлагам само крадците да изпратим в такава държава.

259

Анонимен

преди 13 години

да,ама когато народите се биеха за земи те къде бяха-ще трябва да живеят по клоните..те нямат държава

258

Александра66

преди 13 години

До 235. Браво! Един се сети, че няма кой да работи за социалните помощи. А от кого ще просят??????

257

Александра66

преди 13 години

До 235. Браво! Един се сети, че няма кой да работи за социалните помощи. А от кого ще просят??????

256

Анонимен

преди 13 години

Сърбия и България имат и нормални хора които се уважават - не са ни лицето Волен и Шешел. Аз и да запаля нямам проблем. Но ти ако отидеш там, ще има бой. Ти жив сърбин не си видял и само попиваш националистическата пропаганда.

255

Анонимен

преди 13 години

НЕ ВЕ НЕ МРАЗЯ ВСИЧКИ СЪСЕДИ НАПРИМЕР НА МЕНЕ АЛБАНЦИТЕ СА МИ СИМПАТИЧНИ ТОВА СИ Е МОЕ МНЕНИЕ ТЕБЕ ТИ ХАРЕСВАТ СЪРБИТЕ НО НЕ ГОВОРИ В МНОЖЕСТВОТО ЧИСЛО ЗАЩОТО НА БИТКАТА КРАЙ КОСОВО ПОЛЕ ВСИЧКИ БАЛКАНСКИ СТРАНИ СА БИЛИ СРЕЩУ ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ ЧЕТИ ХУБАВИ ИСТОРИЯТА!!! ПО ОНОВА ВРЕМЕ АЛБАНЦИТЕ СА БИЛИ ИЗЦЯЛО ХРИСТИЯНИ!!

254

444

преди 13 години

*** са заселени от Турците на балканите за да извършват мокрите поръчки. Това е една напаст която не става и за *** лукс. Турция трябва да поемемат отговорноста си за заселването на тези малцинства и да си ги пребире в своята държава. Няма защо ние да мислим за тях.

253

Turkey

преди 13 години

До:246От историяте не се злобее, от завист и злоба нищо не се постига, просто трябва да се учи, да не се повтарят грешките, напротив аз също имам приятели българи и на седмица по 2 пъти идавт в Истанбул да пазаруват и излизаме, още от 22г си държим възка прав си!До: 249 Не съм отклонявал темата, ама искам културно и образовано да си пишеш с мене , с патриотизми простащини не иска да се занимавам слушам те!

252

Анонимен

преди 13 години

СЛАВЯНИНА НАМЕРИ ЛИ КАРТАТА С ПРОЦЕНТИТЕ БЕ? АКО НЕ СИ НАПИШИ У ЧИЧКО ГУГЪЛ SLAVIC PEOPLES И КЛИКНИ НА ПЪРВИЯ ЛИНК И НАЙ ДОЛУ ЩЕ ВИДИШ ЕДНА СНИМКА С ЕДНИ *** ПЕТЪНЦА А ТА ТВА Е ПРОЦЕНТА СЛАВЯНСКА КРЪВ НА ВСИЧКИ БАЛКАНСКИ СТРАНИ!! АЙДЕ ВИЖ ГИ И СПРИ ДА ГОВОРИШ ГЛУПОСТИ

251

до 244

преди 13 години

Нямаме по-близък народ по произход от сърбите. А това че мразиш всички съседни народи си е твой проблем. А св. Сава Сръбски е умрял на гости на цар Иван Асен, ако не ти е известно. Първият организиран опит за освобождение на България чрез легиите е направен от Раковски със сръбска помощ. Сърбия се освобождава с хиляди българи въстаници. На Косово са се стекли също хиляди българи без страхливия ни цар. А победата е висяла на косъм. Ако Шишман е бил там, Турция е щяла да победи поне след 50 години