33

Анонимен

преди 12 години

Къде да се запиша за милиционер и аз искам цял ден да люпя семки и да получавам заплата

32

Анонимен

преди 12 години

Добре Rudi нека е така, но и останалото да се изравни. Никакви ограничения, престъпниците ще се ловят от 8.00 - 17.00, при масови безредици - допълнително заплащане по тарифа, право на стачки, допълнителна работа на частно. Дори може да се въведе докторския принцип - няколко общо практикуващи полицаи за останалите направление, ако са свършили чакаш или на собствена сметка... и пр. и пр.

31

nito

преди 12 години

za kakvo sa im zaplati te si vadqt po 10000 na mesec...

30

do 24

преди 12 години

полицията пази богатите и бие бедния народ

29

Дражко

преди 12 години

Тц,тц,тц.............

28

Анонимен

преди 12 години

С оглед на свършената работа им се полага поне 20% намаление! И да вземат да си плащат осигуровките или поне да се откажат от 20те заплати при пенсия! СТИГА СМЕ ГИ ХРАНТУТИЛИ!

27

Анонимен

преди 12 години

Тея от Герб вече се *** с нас ми се струва...за 2 седмици *** цирковете.Какво стана с лукойл,какво стана със скандала с Алма Тур,какво стана с г-н Плевнелиев?!*** наглостта...гади ми се от мутренски номера!

26

Stas

преди 12 години

Такова ще е винаги дереджето, докато управляват бивши комунисти и милиционери. И какви по-високи заплати от това, което получават и за това което вършат.

25

Rudi

преди 12 години

Отдавна трябваше да се промени кодекса за СО и да се премахне уравниловката на труда-не може трудът на милиционера да е първа категория, а на хирурга, учителя..трета глуха, отделно пенсиониране на 45 г. с 20 брутни заплати, най-високите заплати на държавни служители, безплатна манджа, транспорт, дрехи, осигуровки и какви ли не още глезотии. Къде го има това чудо? Вдигнете им ги още.

24

Анонимен

преди 12 години

Нека хората да гласуват по места искат или не искат полиция. Мога от сега да ви дам картинката след гласуването: В големите градове, смятат че полицията е много, в малките населени места - не. Как ще се чувстват хората в село, ако вечер и край тях минава патрул? *** са тези като 13, които смятат "на глава". Хората не са овце, а освен хората полицията е длъжна да защитава и собствеността, реда, реколтата. Нека гласовете на хората определят, какво искат. После няма да има "защо?".

23

Първолаче

преди 12 години

Какво точно прави полицаят?

22

Анонимен

преди 12 години

И поради какви успехи на ченгетата ще им вдигаМЕ заплатите? Аз смятам, че те са некомпетентни и не вършат никаква полезна дейност. Дори смятам, че без тях бихме се оправяли доста по-лесно и просто. А! Сетих се! *** на тези избори няма да гласуват за ГЕРБ, та да се осигурят гласовете на полиционерите. :)

21

Юберменш

преди 12 години

Нахалството на куките край няма

20

IrD $ DGD

преди 12 години

Без коментар !

19

галактика

преди 12 години

Във Финландия всеки работи за всеки, а не както тук - всеки срещу всеки. Кога ще ги стигнем.... финландците?!...

18

електорат

преди 12 години

ТОВА Е ПРЕДИЗБОРНИЯТ ХОД НА Б.Б. ОБЩО ГЛАСОПОДАВАТЕЛИТЕ СВЪРЗАНИ С МВР СА ПОНЕ СТО И ПЕДЕСЕТ ХИЛЯДИ!!!

17

Див от мвр-то

преди 12 години

Ко сте се разлаяли, ся ще ви сгъна кат баница.

16

Василев

преди 12 години

Според мен парите на полицията са малко!!!Такава тежка и отговорна работа, особено на катаджиите, трябва да им я направят 1500 лв. и те да си докарват по още 5 бондака на месец!!!Махнете корупцията във всички сектори на полицията и тогава вдигайте заплатите!!!От Вас има ли изобщо смисъл, питам се и отговор не искам!!!

15

Анонимен

преди 12 години

не се нахраниха тия, вижте само какви са шопари.

14

Анонимен

преди 12 години

А за пожарникарите?