36

Анонимен

преди 13 години

И какъв е смисъла от Перник до София да се стига за 15 мин като след това на входа на София попадаш в огромна тапа и висиш там още 20 мин и пътя пак си става колкото преди-но лентичката е отрязана

35

Анонимен

преди 13 години

Вече тотално се убедих, че гербер и *** е едно и също нещо.

34

МИСЛИ

преди 13 години

ИСКАМ СЕРГЕЙ НАЙ ЯКО СЕ КРАДЕШЕ ПРИ НЕГО.....СЕГА НИЩО А РАЗХОДИТЕ МИ ВЪРВЯТ.....

33

До 24

преди 13 години

*** ХАНС, съвземи се и престани да делиш хората. Това разединение е причината държавата да не просперира. Във всеки модел на управление има недостатъци и позитиви."Разделяй и владей" е как да не се възползуват властимащите, като повечето хора делят събратята си на основата на политическите им убеждения. Целта трябва да е ОБЕДИНЕНИЕ, ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО и ПОСТОЯННИ ЗАКОНОВИ РЕФОРМАЦИИ, които са на базата на лошия опит до сега.

32

Анонимен

преди 13 години

34 прав си, българия е само София

31

rock-n-rollah

преди 13 години

ГЕРБ = ПОЗОР ЗА България

30

Кучешко далаче

преди 13 години

Ае стига с тоя Перник бе. Като може да се стигне до Перник за 20 мин го изкрахара все едно да стигнеш до Париж. България не е Перник и София. Духльовци.

29

####

преди 13 години

Не можели да не се коментира просто нищо за ГЕРБ ДО ИЗБОРИТЕ. САМО ПРОСТОТИИ.

28

Хитлер

преди 13 години

бойко колко ленти отяза вече

27

До 14

преди 13 години

Да, прав си, МВР никога не е било такава разпасана шайка. Полиционерите си правят каквото си искат. Могат да бият, да тормозят. Нали сиимат як гръб. Полиция в БГ вече няма.

26

аз

преди 13 години

до 5но трябва да ги правиш с трикольора иначе ще фалираш

25

минувач

преди 13 години

Народа е казал:"Посмали ***!".И този гербер К.В.си мисли,че всичко започва с идването на власт на Ленторезъц храбър,Генерал-лейтенанта,доктор инженера,Министър-председател."Да,ама не!" както се изразява П.Бочаров.Хората покрай магистралите въобще няма да имат поминък, защото те са къси и никой няма да спре по пътя да почива от София до Бургас или Варна,като кара със сто и петдесет км. в час.Затова и тези най-съвременни строители,на най-съвременна България ще отидат на бунището на Историята.

24

Анонимен

преди 13 години

Венко Измамата иска да ви прати на Малдивите,семейно!Гарантирано,от ГЕРП!

23

Анонимен

преди 13 години

Най-големия мега лъжец в България е Пинокио ( Бойко Борисов).

22

Бай Цало

преди 13 години

Сутрин рано, вечер късно, когато и да отвориш този сайт само комунисти трепетликави пишат в него. И то какво заучени фрази от политическите събрания.

21

Владо

преди 13 години

Аз не разбирам защо Бойко им се връзва толкова на тия шутове от БСП.Да си прави каквото си знае ,а коментарите им да си ги слага в задния джоб БЕЗДЕЛНИЦИ ЧЕРВЕНИ.

20

NIE OT BSP

преди 13 години

PISNA NI KONTRABANDATA---REZAT --KNALITE ZA DROGA--RAZAT-LOVIAT NI DRUGARITE..BANDITITE..CELIA NI TRUD OTIVA NA VIATARA--OT TIA MILICIONERI CHOVEK EDNA DALAVERA NE MOJE DA NAPRAVI---GOLI TRAGNAHME-----OSTAVKA

19

Анонимен

преди 13 години

Другарю Пинокио ( Бойко Борисов), ако мислите, че ще сте на власт след октомври 2011г. ЖЕСТОКО СЕ ЛЪЖЕТЕ!

18

пич

преди 13 години

Пари от строителство на автомобилни пътища се крадат най-лесно!!! затова се строят!!!

17

ГЕРБер

преди 13 години

На снимката ножичките са за обекти открити от ГЕРБ.Ластиците са за затваряне на устите на сините.А свещичките са ......... за БСП.;)