48

112

преди 12 години

БРИК / Бразилия Русия Индия Китай 2020 год/ Г-8 се стараят как да си подобрят икономическите и междудържавни отношения с тях. А нашите как да се конфронтират с тях ха кажете не са ли *** без визия за бъдещето

47

Светльо

преди 12 години

Охранител, може би затова руснаците нямат нито една успешна мисия до: Меркурий, Марс, Юпитер, Сатурн, Уран и Нептун!

46

СПЕЦ ОТ НАСА

преди 12 години

ДО КОЛКОТО СИ СПОМНЯМ , МИНАЛАТА СЕДМИЦА НАСА ОТКРИ РЕКИ С ВОДА НА МАРС .А БЪДЕЩИТЕ ДЕЙНОСТИ НА РУСИЯ СА БЛЪФ , НЕКА ПОСТИГНАТ НЕЩО Р Е А Л Н О , А НЕ САМО ГЬОБЪСОВА ПРОПАГАНДА !

45

Охранител

преди 12 години

Всичко революционно в космическата сфера е априори сътворено от руснаците! Американците могат само да им завиждат и да се опитват да ги догонят! Когато американците започнат да се гърчат в икономическа и духовна агония, ще се молят също както гърците сега се молят на ЕС, не на някой друг, а точно на руснаците и китайците...вервайте ми!!! Защото тогава само тези две държави ще могат да ги спасят от тотален колапс...малко остава...има няма 25-90 години...

44

Анонимен

преди 12 години

42не знам дали знаеш този 'малко' известен факт, но първата космическа катастрофа е заслуга на .. руснаците :)) с въпросният МИР. Не го нацелиха съвсем точно... нали разбираш, високи руски технологии :)))

43

Анонимен

преди 12 години

Ами тези са разумни и ще пращат, а едни други не могат да вържат бюджета си и ще са с наведени пози и хванати за палците:)))))

42

Светльо

преди 12 години

Сега се прибирам - обяснявам им на хората, че руските мисии, изброени тук не са руски, а едната е направо Индийска, другата - финландска... Гледам - 18 минуса!!!Ей, тази комунистическа държава България трябва да се изсели, ние не сме народ!! 45 години не ви стигнаха, после още 20 преход!

41

до31 от $

преди 12 години

"На 23 март 2001 година, след като е надхвърлила трикратно проектния си живот, станцията Мир е приводнена в южната част на Тихия океан до островите Фиджи.">.>.>И я приводняват точно в указаното място, за разлика от американската "Скайлаб", която потроши аборигените в Австралия.

40

Анонимен

преди 12 години

24Спектър Р .. да .. за 30 години, един радиотелескоп. Яко. Колко пъти повече телескопи е изстреляла НАСА за тия 30 години, знаеш ли ?

39

DarkLord

преди 12 години

Ех... как си мечтая леглото ми да е "върху печката", но да виждам, да се качвам и да работя с ракети които излитат извън Земята и се прибират успешно Вкъщи, да виждам прогреса на човечеството, а не да мисля за заплатата си дали щяла да стигне за новия Hyйфон или чалга клуб... но уви.. забравям че живея в Бг сред простаците мислещи се за велики, а не там където науката върви напред...

38

Анонимен

преди 12 години

46Според мен, Армстронг го спечели, ама карай ...

37

Анонимен

преди 12 години

Хихихихихихи! Кво станаааа с хамериканците:)) Нещастници! За нищо не стават, освен да убиват невинни хора и да грабят чужда собственост!

36

до 32

преди 12 години

Не произвеждат Москвичи, фалираха. И те...

35

Анонимен

преди 12 години

И нека пак вечния глупав спорт започне... Спорът който Гагарин спечели преди мнооогооо години :)

34

Анонимен

преди 12 години

Вижте снимката и няма какво да се говори американците могат да се похвалят само със няколко разбити совалки и компютърни анимации единствения им успешен опит от АПОЛО беше ръководен от китайски учени.

33

Анонимен

преди 12 години

А Spektr-R вече го изстреляха.

32

Анонимен

преди 12 години

Пропуснати са обсерваториите - Spektr-R , Spektr-UF , Spektr-RG, Spektr-M, Gamma-400, както и сателитите базирани на нов универсиален бъс Карат, с него има поне още 5-6.

31

Анонимен

преди 12 години

26Свалиха МИР :)))

30

Анонимен

преди 12 години

Нищо ново под слънцето! Ще, ще, ще.... и тълпите от наивници, които вярват, че нещо наистина ще се случи.

29

Анонимен

преди 12 години

Най добре би било първо ,Руското научно производствено обединение (НПО) "Лавочкин" да реши проблема с липсата на топла вода в "съветските болници"из необятната руска шир.А космоса да остави на янките,поне за да не им се смеят!