187

Д-р Лекува Герболеза

преди 13 години

Да бе да!Има един проблем с ГЕРБ не обмислят нещата предварително а винаги действат първосигнално и говорят прибързано. Ами това е пак се изложиха като тикви!

186

Анонимен

преди 13 години

Герберите пак издухани:) сега объркаха концепцията си за защита! Танов ги хвърли в тъча и сега са на старата вълна за съда:) То и за растежа на безработицата е виновен съда и за бюджета, че е вечно на червено пак съда и за тъпотията на ГЕРБ пак е виновен съда:) А кога осъдиха например Галеви, съда беше хубав! А кога се произнесе съда в полза на ГЕРБ на частичните избори в Габрова съда пак беше хубав:)))

185

25 Юни 2005

преди 13 години

Симеон търси съдействието на президента Първанов, казвайки му, че би приел коалиция с БСП, само ако той е премиер, или компромисно Милен Велчев. Участието на ДПС в коалиционно управление с БСП е уредено от Първанов. За да принуди Симеон да отстъпи, столетницата прилага познатия метод активното мероприятие.

184

ikavalov

преди 13 години

Божее, това с отнемането на лиценза театър ли е било??А ние мислим, че Герб са взели нещата на сериозно

183

БРАВО НА 151

преди 13 години

Нека кажат тези простаци през този дълъг преход на демокрация какво направиха освен да разрушават.България беше на първите места по образование и имахме качествена стока едяхме най-хубавия хляб, произвеждахме най-доброто кисело мляко и сирене и т.н.т. Но порстака си е *** той неможе да разбере кога е било хубаво, той иска бързо да забогатее и да краде, да прави незаконен бизнес, иска да има простетутки и безработни и да има мътно време, това ли харесват днешните демократи и социалисти.

182

Инкогнито

преди 13 години

До 161: Ментално? Не ползвай сложни думички, които не разбираш, драги. Колкото до това какво съм искал да кажа - чети след края на цитата. Обяснил съм, че в случая определението не е относно законността на решението на АМ (каквото твърдеше в пост 133 "не обичате да спазвате закони") и следователно твърдението на 133 е невалидно.

181

Анонимен

преди 13 години

Герберите нали са спецове по национализациите направиха безусхешен опит засега, но сигурно пак ще пробват! Кражбата ги вдъхновява мръсниците:)

180

chihko

преди 13 години

sajaliavam za latiniztata- no niamam drug nahin da napisha - kakvo? che v bulgaria tzari palen haos! kak e vazmojno niakoi si da komandva dali shte ima gorivo ili e??/tova e arjavna politika. a zashto tohno prei izbori se setiha za lukoli??????????????????hey, vsemirna tapota!!!!!!!!!!!!

179

Анонимен

преди 13 години

НА КУХ ГЕРБ, СЪДА МУ ПРЕЧИ! *** НИ УПРАВЛЯВАТ! ДА СЕ ОМИТАТ ТЕЗИ ШАМПИОНИ ПО НЕКАДЪРНОСТ И НАГЛОСТ!

178

chihko

преди 13 години

sajaliavam za latiniztata- no niamam drug nahin da napisha - kakvo? che v bulgaria tzari palen haos! kak e vazmojno niakoi si da komandva dali shte ima gorivo ili e??/tova e arjavna politika. a zashto tohno prei izbori se setiha za lukoli??????????????????hey, vsemirna tapota!!!!!!!!!!!!

177

Анонимен

преди 13 години

ИТАР ТАСС е упълномощена да заяви :Български съдии са наградени с орден 'Герой Советского союза' за особен принос към Русия. Мирно ! Ураааааааа!

176

Кака Миче

преди 13 години

Абе кво сте се размучали срещу Лукойл?! Замъци, яхти, богатеели... Еми да не са дошли да ни вземат еафинерията с танкове, бре ***! Какво правят там? Нали некой е искал на всяка цена да не е държавна? Тогава некой идва, плаща и става негова - после си печели и си харчи! Нали искате капитализъм, или вече не искате? Или искате, ама вие да сте богатите, па руснаците - бедните, щото така ви е казал некой, че е по-справедливо? Хахахахххааа - време е да се събуждате...!

175

kk

преди 13 години

До 151 : БРАВО!!!ЯСНО,КРАТКО И ТОЧНО!!

174

На 155

преди 13 години

Вилхелм Краус ли му транспортира горивото!?Георги Андонов ли?!Що нехванаха някой друг с далавери с горива, а пъвия шеф на Лукома, приятелчето П.В.?Разровиш ли го ще мирише!Гледам си нашите крадци, защото преди ги нямаше, за туй си самоподариха завода. Коя луда чужда фирма ще даде търговията в ръцете на българин?Писна ми крадецът вика - дръжте крадеца!

173

от сайта православие

преди 13 години

Септември сме, а беше августи юли беше, юни, май,февруари триумфално рече Дянков-април отива кризата към крайНезнам за кризата, но две съседкиотидоха си вчера, Дянков беше на море,едната докато плетяла плетки,а другата простирала пранеКризата за тях приключи вечесега си имат други грижи,след тях остана незавършено елечеи цял леген със мокри ризиДянков сигурно ще е доволен300 лева още във бюджетатака полека, болен подир болен,какво тук значат някакви бабета?Нямали лекарства и умряли, ний нали сме живи,животът си тече,а пред блока, във контейнерите миризливи,ровичка пак закъсало бабеЗаглеждам се и виждам, как бабето,изважда нещо бяло, гледайки го с еуфория,а мене ме пробожда във сърцето,познах учителката по история..Изважда дамска чанта, кожена и бяла,премята я през мръсната си манта,усмихва се, забравила, че не е яла и, че я наричат често- дърта ***..Малко още българино изтърпина кризата се вижда края,коланът за последно пристегни,пък, ако умреш, ще идеш в рая..Това нашепват някои скрито,за рай и ад, обаче, нищичко не знаятза тези, Царството на Бога е покрито,и те за вечният живот нехаят..А може би жената до варела,ще бъде нявга родната им майка,навлечена с продърпана фланелаи считана от всеки за ***.Страхлив, безбожен сме народс крадлив елит и подъл, злобенобичаме да сме с хомота не с живот, щастлив, свободен..Дянков скоро ще замине, в Америка, при своите роднини,България пък тихо ще застине,оставена, защо ли, във руини..?Християните да сторим нещо,не можем, нямаме какво, освен да молим Господа горещо,да обърне някак злото за добро..

172

Анонимен

преди 13 години

*** НАРОД - СЛАБА ДЪРЖАВА!КРАДЛИВ ЛУКОЙЛ - СЛАБ СЪД!

171

Инкогнито

преди 13 години

До 148: Благодарение на внесените ДДС и акцизи (и няколко десетина милиона от осигуровки) - Лукойл Нефтохим и Лукойл България корпоративен данък не плащат, защото са на счетоводна загуба. Които ДДС и акцизи се заплащат от крайния потребител така или иначе.Така че хайде малко по-сериозно - на всички е ясно, че нещо не им е чиста работата на Лукойл Нефтохим и Лукойл България - регистрираното увеличение на износа на горива към островни държави и офшорни зони от началото на годината е, меко казано, странно - и е в интерес и на България (и на нас като граждани на страната), и на Лукойл всичко да приключи бързо и безпроблемно с монтирането на измервателните уреди, за да престанат най-накрая спекулациите с танкерите с морска вода и фиктивния износ.

170

до 161

преди 13 години

Уважаеми ако си чел внимателно аз съм написал,че България не може без Нефтохим.На много хора това не им харесва,но е факт с който трябва да се примирят.Това обаче категорично не значи,че те трябва да си разиграват коня както си поискат.Колкото и да са важни,правилата са си правила и важат за всички.

169

25 Юни 2005

преди 13 години

Последваха сложни преговори и големи политически игри, в които се включи активно и президентът Първанов. Висшият партиен съвет на БСП, след 5 часово заседание, взема решение да се отстоява излъчване на премиер от партията и съставяне на правителство, като ще се търси коалиционен партньор. Симеон Сакскобургготски казва, че предизборно е обещал да не прави коалиция с БСП и трябва да спази обещанието си.

168

Анонимен

преди 13 години

Некадърниците от ГЕРБ отново с рефрена за съда:))) Па как не чух веднъж да кажат, че са сгрешили:)))