47

Анонимен

преди 12 години

ПОЛОВИНАТА ДОКТОРИ СА ЗАВЪРШИЛИ С ТРОЙКИ, КАКВО ОЧАКВАТЕ ОТ ТАКАВА ***?

46

Умник

преди 12 години

Аман от помията дето се излива върху лекарите... всички си заслужаваме да нямаме нормално здравеопазване и да ни бръснат...

45

поля

преди 12 години

Никога не бързайте да се оперирате, Ако не става, не ходете където ви кажат. Освен ако не е спешно за следващите 2 часа. Попитайте поне 5 приятели, и искайте мнение поне от 3 лекари. Седнете и добре анализирайте информацията. Когато изберете, на път за болницата минете през църква. Дано да имате време и пари за това

44

Анонимен

преди 12 години

Не разбрах защо се е налжило да отрежат ръката му. Превръзката ли е била твърде стегната?

43

absurdistan

преди 12 години

predi nyakoi da me kritikuva. Lekar sam. Zavurshih v Germaniya i rabotya tuk. za koeto sam mnogo gord. da ne mi se obijdat kolegite v bg, no naistina ima mnogo nekompetentni sred tyah. az ne bih im se doveril i ne bih se lekuval v bg. malkoto kompetentni medici v bg sa zavurshili v chujbina. ama nali primiera ne ni iska. taka che naroda sam si e vinoven. neka si nosi posledstviyata.

42

bolka

преди 12 години

Бездушието на много български лекари е пословично! Некадърност и некомпетентност царят във Варна! За съжаление и аз съм жертва на отвратителните им постъпки и лечения! Дори платеният преглед при "големи величия" във Варна се оказва пълна порнография! А, забравих - касови бележки не се издават, а и се изписват лекарства с възможно най-висока цена, които в много случаи се оказват или без полза, или са неподходящи!

41

zuzi

преди 12 години

ZIVEJA V CUZBINA PROSTO SAM MNOGO POTRESENA OT SLUCILOTO SE PROSTO NEZNAM KAK DA NAMERJA PODHODJASTITE DUMI DA SE IZRAZJA PALNA NEGRAMOTNOST I ABSOLJUTNA BEZOTGOVORNOST TOVA E GOLJAM UDAR ZA BALGARSKITE GRAZDANI S DVE DUMI GUBI SE VSJAKAKVO DOVERIE V NASITE DOKTORI AMI TE SA NAPRAVO NARKOMANI TOVA E UZAS

40

!!! О С ТА В К А !!

преди 12 години

....*** на тъпанарите дето се пишат за доктори....пак ли ви е виновно правителството, междунадорното положение, филанкишията ?

39

Анонимен

преди 12 години

Всеки, който сляпо вярва на българските лекари и си плаща здравния данък редовно рано или късно ще застигне съдбата на Здравко. Аз имам херния от една година и през ум не ми е минавало да ходя да ме оперират тук в България. Ако успея да събера пари за чужбина ще отида там а ако не събера ще си карам така и без това нямам никакви болки. Здравен данък не съм плащал тук от една година и нямам намерение да гуша със здравен данък нашите некадърници.

38

Tърсете си правата

преди 12 години

Дано да си потърси човека правата и да осъди виновния лекар! Ходене по мъката е, но това е единствения шанс, лекарите трябва да имат страх от закона. П.С. Естествено има и в БГ свестни лекари-само трябва да станат повече, благодарност на всички такива, т.к. нашата здравна система много иска да ги сасипе.

37

до Темерут

преди 12 години

Сериозна си е и в случая вероятно се е наложило. Коронарографията е наложителна преди поставянето на стенд. Опитали са се да го предпазят от инфакрт...

36

Темерут

преди 12 години

До Todor: За компетентен не знам дали съм, но съм запознат с факта, че коронарографията си е сериозна манипулация и не се прибягва току-така към нея, а към нея е пристъпено без необходимите изследвания, без да се докаже, че тя е необходима, третирането след тази интервенция също е било на ужасно ниво, довело до последващо ампутиране на десен горен крайник!

35

АНТИ

преди 12 години

УЖАС ПРОСТО НЕ Е ЗА ВЯРВАНЕ ТОВА КОЕТО СЕ Е СЛУЧИЛО .А ИМАМЕ ПРЕТЕНЦИЙТЕ ДА НИ ПРИЕМАТ В ЕВРОПА .ТА НИ Е СМЕ ПО ЗЛЕ И ОТ ТРЕТИЯ СВЯТ.ДАНО ГИ ОСЪДИ ЧОВЕКА И ГОСПОД ДА МУ Е НА ПОМОЩ

34

до 31

преди 12 години

Кат не ти харесва беги зад граница да я лекуваш твойта рода или ги остави на произвола на съдбата

33

MURDOC

преди 12 години

Българските лекари не са виновни ,ТЕ СА СВЕТЦИ .Дори когото грешат ТЕ пак са невинни .

32

Анонимен

преди 12 години

Лекарите във Варна ,явно са учили медицина на Златни пясъци Каква е тази некадърност А тези от Бърза помощ са я оплескали на 100% Как може да не свалиш един *** бинт и да не видиш какво става .Явно вече не знаят как се правят превръзки .За закриване са и тъпите ни университети ,всички са с връзки и на наши хора децата са с пълно 6 на изпитите .

31

военен

преди 12 години

Лекарчета пазете се на мен или на някой от семейството ми да не го осакатите, че ще се търкалят глави, обещавам ви, много съм луд да знаете !

30

Патриот

преди 12 години

Пазете си здравето че стигнете ли до нашите лекари спукана ви е работата,направо се самоубийте!Изверги долни,само за пари реват а работата през пръсти си я вършат,*** и мърлячите!Пак добре че главата не са му отрязали!Съберат ли се следващия път на протести за увеличение на заплати един хубав бой да им хвърлим!

29

серГЕЙ Станишев

преди 12 години

Като знам какъв инженер съм - как да отида на лекар

28

Todor

преди 12 години

В нашата мила прекрасна държава всеки е по-компетентен от лекаря... веднага им сложихте бесилото, без да знаете, че при такива манипулации е възможно да има усложнения, разбира се изключително редки. И когато тия усложнения се случат - много ясно, че някой трябва да опере пешкира.