69

курти

преди 12 години

ей нагло комунистическо *** мн ти е лесно сега да опонираш, а шпо времето на твоето управление само ближеше топките на червените дядовци!!!! осъзнайте се българи станищев иска единствено и само някой да го оправи отзадддддд

68

Анонимен

преди 12 години

БСП дотук освен да саботират и да разпространяват клевети,друго не са направили като опозиция.

67

Анонимен

преди 12 години

Който и да беше-съсел или не, *** ги боли от истината.

66

Анонимен

преди 12 години

К'во да прави клетия хамстер?Има си началници те му спускат задачи,той изпълнява.Пък и се кефи,кат го псуват относно заден вход.

65

Анонимен

преди 12 години

Добре,де,само не разбрах,едните крали и работили незаконно,това дава ли право на сегашните да вършат същото,нали точно за това ги избрахте,да работят по нов начин ?

64

Евросъдия

преди 12 години

*** ***, завистлива. Ти докато беше на власт какво направи, бе. Вместо да помогнеш на тази държава с нещо (най-добре да мълчиш и да получаваш депутатската си заплата, докато не са те изгонили и оттам) търсиш само вотове, правиш спънки, простотии, говориш велики глупости. Заткнись! Дърпаш държавата назад от злоба, че нищо не свършихте, само контрабанда, наркотици и ***-съдии.

63

Анонимен

преди 12 години

А ТИ СИ СМЕШКА КОМУНОИДНА !!!!

62

Анонимен

преди 12 години

А Белене и Скравена законни ли бяха, другарю Станишеф?

61

SER-GEI

преди 12 години

HAIDE V PONEDELNIK PAK VOT NA NEDOVERIE.INA4E 6TE PO4NAT DA PRAVQT ZAKONI V PARLAMENTA I 6TE VLEZEM PO ZATVORITE

60

Анонимен

преди 12 години

СърГей СтаниКенефШев ти си незаконен...незаконно руско детенце...

59

789

преди 12 години

Май повече от пишищите са големи серсеми - никой не говори за разрушаване, а просто процедурите по озаконяване трябваше да се довършат и тогава да се говори за край. А сега какво - слагачите бързат да му целуват г.за, за да може Той да се хвали - "нали казах 15-ти май - е готово е". Ама нали действаме и плюем първосигнално и ...

58

Василев

преди 12 години

Видяхте ли какъв шамар му лепнаха на Бойко от Европа за Шенген!Още му дрънчи дървената кратуна и не може да се съвземе!Ами за АЕЦ Белене така му издърпаха ушите ,че вече не смее да говори за централата!Абе тоя Мишо Бирата ми се обади пак.................!

57

Анонимен

преди 12 години

Партията-майка в действие. Пак СРЕЩУ България!

56

Анонимен

преди 12 години

Всеки лев, който не е минал през партийната каса на БСП, е незаконен! Дори е незаконно напечатан от БНБ!

55

истински комунист

преди 12 години

Само Жан Виденов!Вън *** от БСП!

54

знаещ

преди 12 години

къде сте бе кретенибат бойко това пак той онова цецко и той така а тоз сергей той какполудебил /щото ша обидя ***/сещате ли се що точно преди вота говори глупостищото ония пръта дето го учиха как се печелят избори с костов сега го учат как да бутне правителството при вотаслед 2 години да ви е честит изберете си гоняма да бута нищо друго само магистралитеура ура ура

53

Kolio

преди 12 години

А и мислите ли че от Европейския съюз биха одобрили финансиране на такива проекти ака не са приложени всички документи за озаконяването им. От 9 кладенеца вода носите, Господин Станишев

52

BSP I DSB OBEDINENI

преди 12 години

SERGO DA VZRIVIM I MAGISTRALITE KAKTO OFISITE NA KOLEGITE.

51

вот тебя недоверие!

преди 12 години

Ние, крадливите и корумпирани бивши управляващи, честно и открито заявяваме, че нямаме доверие в сегашното правителство! Ама грам!

50

Cepro

преди 12 години

че какво лошо има да карам от Варна за София за 3-4 ч по "незаконна магистралка"? пък и ще гласуват един закон ГЕРБ (нали са вече независимо мнозинство) и ще си ги узаконят до края на мандата си :-)