44

НФБ

преди 12 години

нека медиите да дадат награда за този който даде достоверна информация за поръчителя на взривовете1Нека се осигури съдебна защита и анонимност чрез изпращане на свидетеля в чужбина! Нека е ясно на прекият извършител че е поръчан..никой няма да остави такъв свидетел на свобода! Всеки момент може да проговори...Службите като манипулатор също не могат да се изключат трябва да се разцепи СК!Лошите от ДСБ и добрите момчета от СДС!Янето е ясен !атаката е срещу Костов!

43

Дървен фиософ!

преди 12 години

Във всеки човек има индивидуален ПРАГ НА СЛОЖНОСТ на възприемане!Когато сложността на обяснение на дадено явление, проблем или процес надвишат индивидуалния праг на сложност, то те стават неприемливи за конкретната личност! Съществува и ПРАГ НА ОПРОСТЯВАНЕ на сложността на всяко конкретно явление, проблем или процес, под който те не могат да бъдат обяснение обективно!Съвкупностите от индивидуалните ПРАГОВЕ НА СЛОЖНОСТ на възприемане, формират средния ОБЩЕСТВЕН ПРАГ НА СЛОЖНОСТ на възприемане!Когато максималния ПРАГ НА ОПРОСТЯВАНЕ на сложността на конкретно събитие надвишава средния ОБЩЕСТВЕН ПРАГ НА СЛОЖНОСТ на възприемане, то конкретното събитие преминава в зоната на скритото знание!ЗОНАТА НА СКРИТОТО ЗНАНИЕ е съвкупността от всички събития, явления или процеси, чиито обяснения могат да бъдат възприети ОТ МАЛЪК БРОЙ ЧЛЕНОВЕ на обществото, притежаващи относително високи индивидуални ПРАГОВЕ НА СЛОЖНОСТ на възприемане!Някой успя ли да разбере нещо?Всъщност няма никакъв проблем, ако не е!Всичко зависи от индивидуалния ПРАГ НА СЛОЖНОСТ на възприемане, както и от индивидуалната способност за ОПРОСТЯВАНЕ на сложността до максимално възможния ПРАГ НА ОПРОСТЯВАНЕ!Проблем има само със средния ОБЩЕСТВЕН ПРАГ НА СЛОЖНОСТ на възприемане!

42

Една_от_БГ

преди 12 години

"...поредната целенасочена атака срещу вътрешния министър Цветан Цветанов..." - Така е.Яна затова се "коалира" с убийците си в Б.градина, за да атакува ЕТ ГЕРБ Холиууд Ентъртейнмънт. Ще продължим да управляваме срещу тази криминална (мафиотска) симбиоза,.."Това значи СРЕЩУ САМИТЕ СЕБЕ СИ, защото по-голям мафиот от Тиквата няма.Хем облечен в изпълнителна власт.

41

Стефан Стамболов

преди 12 години

Поздравявам всички гейберчета с песента на Evanescence - Everybody´s Fool . Жалко, че чалгаджийските ви мозъчета няма да издържат на музиката и 5 секунди, а английския ви е като на Премиера, но поне вижте как започва клипа! Лека и доходна, и дано Цвъци да ви плати както си требе, че току виж си спестил парите и тъща му забогатее още без да знае хахаха

40

Анонимен

преди 12 години

25, и ти си много прав!!!!Всичко върви по сценарий.Няма друг начин Боко да се кандидатира за Президент.И пак ще се вживее в спасител.Глупостта му е,че се изпусна да го каже.

39

Яне Аналев

преди 12 години

ГЕРБ запали партийния дом!!

38

Бай Колю

преди 12 години

За десети път ще го напиша днес, но няма начин! Взривът е абсолютно типичен пример за активно милиционерско-агентурно мероприятие "контрадезинформация"! Правиш нещо, което е толкова нелепо, че всичкият електорат да си помисли, "Ееее, това не може да е вярно, те не са толкова ***", това автоматически води електората до обратното убеждение! Т.е. ако някой не е разбрал, гербавите слагат бомбите, балъците си мислят, "Еееее не може да са чак толкова ***", и....целта е постигната! Двойно! Противниците са под подозрение, милиционерите са чисти и бели, от друга страна, сплашването си го има, щото смееш ли да гъкнеш от тук нататък...и така... Толкова по въпроса, кой имал полза от това!!!

37

Ибан Костов

преди 12 години

ГЕРБ убиха Андрей Луканов!!!

36

Шерлок

преди 12 години

Ясна е работата - това е работа на бившата държавна сигурност. Никой обикновен не държи 200 и повече грама динамит у себе си и няма откъде да го вземе. Само някой, който е имал достъп до военни складове или производител може да има взрив. А обикновено достъп без власт - няма. И явно не прави такова нещо за пръв път.

35

гого

преди 12 години

достатъчно е да погледнете ***-***,които убиват момичета, па едни взривове ли

34

глупости

преди 12 години

Нееее тези удари не са срещу ББ и ЦЦ те са явно срещу други лица,но показват безпомощноста на двамата уж първи мъже в БГ.Тогава може би убиството на горкото момиче в Борисовата градина също е удар срещу двамината хубавци?Не,неприемем политическите шмекерлъци на ГЕРБ.

33

Киро

преди 12 години

***,докажете че бомбите не са от вас и хванете бомбаджийте :)Ама едва ли :)

32

анонимен

преди 12 години

Б.Б. го преследва миналото.............

31

кака

преди 12 години

до 21Прав си!Но първите гръмнали се тпшябва да са БОКО,ЦЕЦО и ЦЕЦКА!!!!!!

30

Предизборна Трибуна

преди 12 години

Понеже Костов и Яне са толкова безинтересни и никоя медия не ги показваше (освен някои Долни Кабеларки) решиха да вдигнат малко Рейтинга... хахаха... Ей явно някои хора съвсем са се Забравили :)

29

333

преди 12 години

Ми че то има достатъчно партии финансирани отвън плюс мутро-ромски контингент.Затова - чужди служби,серийни убийци, психопати и *** бродят в бг

28

Анонимен

преди 12 години

И е направено от ГЕРБ и ще се използва от Борисов и Цветанов за саморазправа с когото си поискат - абсолютно всеки гражданин могат да обявят за заподозрян а абсолютно всеки политик за поръчител - да след 2 години ще е ясно че не са това заподозрените , но ГЕРБ ще са си опекли питката. Помислете - кой има интерес , в кого е властта да посочи и задържи когото си поиска за тези взривове ???

27

ЯСНО Е

преди 12 години

ЧЕ В ДЕНЯ В КОЙТО Е РЕШЕНО ДА СЕ ПРАВИ ВОТ СА И РЕШИЛИ КАКВО ДА ГО САПЪТСТВА....... ОТ ЯСНО ПО ЯСНО Е КОЙ КАКВО Е СТОРИЛ !!!!!!! ВЗРИВА Е КОАЛИЦИОНЕН &КОСТОВ

26

Анонимен

преди 12 години

явно взривените партии имат контакти с криминални елементи

25

28

преди 12 години

Я вижте какво ви казва бате ви ""Ако падне правителството на вота, аз ще съм кандидатът за президент. Да се напънат на вота и да ми направят това добро", ....каза още Бойко Борисов." - Въпрос Хипотеза - Кой има изгода от взривовете преди вота на недоверие.