107

isak

преди 13 години

toa pomiar samo da razhojda kyceta stava ... za ni6to drugo.... abe kakvo iskate ot PROST ...pojarnikar ta toi ne moje kato horata dori da govori....tapynger mrasen

106

бау-бау сдс+дсб

преди 13 години

Славейков и той голям *** нали ве сини-шумкари.

105

Анонимен

преди 13 години

само сдс

104

Отворков

преди 13 години

Вярно е, всички българи са кучета, но кучета медалисти- търпят на неистов студ, бой, мизерия, глад, смрад, просотия, чалга и на Бойко Борисов и още са живи и здрави и намират сили да живеят достойно.

103

Учуден

преди 13 години

Който се чувства обиден да иска извинение. Учудвам се че частния разговор на премиера със случаен минувач е тема..Явно е пълно с чиновници дето им е скучно на работа

102

Анонимен

преди 13 години

114Петко Славейков и той ли е *** ?

101

Анонимен

преди 13 години

Бойко Борисов трябва наистина да се извини на българския народ за всички глупави фрази които е изрекъл за българите и най-вече трябва да се извини, че е премиер на България! За да си достойно начело на управлението не е достатъчно само да си харизматичен, а трябва да си тактичен, начетен, умен и способен, знаещ и можещ! С прочита на Винету в късен етап от живота си нищо не можеш да научиш! Когато по-малко говориш и по-малко се показваш пред хората, по-малко глупости казваш и не им омръзваш!

100

Анонимен

преди 13 години

този Бойко е такъв ***, нямам думи, и който гласува за него също е ***

99

Калин

преди 13 години

боко в нормална страна .. да е в панделата .. само за това, че е продал на валентин златев военните складове около шистовото .. заедно с прилежащите територии!! мутра нагла !!! болшевизъм до шия!!!

98

anti

преди 13 години

Charkov za inteligent li se broi? prost, prost ta dranka...

97

До БЪЛГАРИН

преди 13 години

Прав си и според мен, но те не са виновни, че сега са тук това е следствие на събития от преди стотици години. Но истината е, че и те трябва малко повече да се побългарят, защото това в момента е България и ние трябва да сме по-толерантни, защото това са техните родни места.

96

za 97

преди 13 години

Има хора дето с това си вадят хляба..Колко му е да намерят 20 *** дето срещу някой лев, ще спретнат един палатков лагер

95

Анонимен

преди 13 години

НЕ СМЕ НАРОДНе сме народ, не сме народ, а ***,хора, дето нищо не щат да вършат.Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.И не знаем, не можеме, не щемеда работим за себе си със време.Само знаем и можеме, и щемеедин други злобно да се ядеме...Помежду си лихи, буйни, топорни,пред други сме тихи, мирни, покорни...Все нас тъпчат кой отдето завърне,щот сме туткун, щото не сме кадърни...Всякой вика "Яман ни е нам хала!" -а всякому мерамът е развала... Не сме народ! Не сме народ, а ***,пак ще кажа и с това ще да свърша. 1875 +++Айде сините да искат извинение от Петко Славейков! Както и да го забранят за изучаване! Пфу!

94

лекар-некадъРник

преди 13 години

наверно др Вожд е импровизирал-то при него няма мислене ,а само умни фрази-по Мао))

93

Заклещени кучета

преди 13 години

до 58Ти ако имаше интелект, образование и възпитание, нямаше да си такава злобна, дребна душица и нямаше таква мижатурка като Бойко да е големия проблем в сивото ти ежедневие.

92

do вики

преди 13 години

вики, ти идиотче, елч и обясни сега защо твърдиш. че сините са разграбвали Българи цели 21 г? как го сметна?

91

А това как е а ?

преди 13 години

Не сме народ, не сме народ, а ***,хора, дето нищо не щат да вършат.Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.И не знаем, не можеме, не щемеда работим за себе си със време.Само знаем и можеме, и щемеедин други злобно да се ядеме...Помежду си лихи, буйни, топорни,пред други сме тихи, мирни, покорни...Все нас тъпчат кой отдето завърне,щот сме туткун, щото не сме кадърни...Всякой вика "Яман ни е нам хала!" -а всякому мерамът е развала...

90

До 89

преди 13 години

Ти си за завиждане,хем си в герберски, хем в комунистически г***з.

89

некой си

преди 13 години

кучето се обидило и поискало извинение?!точно вие ли бе. които първи подвивате опашка???

88

Анонимен

преди 13 години

hora glasuvajte za SDS ako ne iskate pak nqkoi da va donaebe