53

Анонимен

преди 13 години

"Вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов ще става доктор на науките в Националната спортна академия."Ххахахахахахахахахахахахахахахахахахах. Дайте му и орден "Стара Планина". Ххахахахахахахаха. Цирк!

52

Охранител

преди 13 години

Очаквайте да ни информират за другата голяма новина, че вДянков ще става голям доктор на икономическите науки, че ако не сега, докато е в правителството...кога??? Той докато ги вдене икономическите науки и току виж мандата му свършил...

51

Не е верно!

преди 13 години

180-200 страници ИДИОТЩИНИ!!!! Кой *** реши, че в спорта може да има ДОКТОРСКИ титли?! Батето?! Или Тато?!

50

Shark

преди 13 години

до Браво Цецо! - Найденов се компрометира още когато внесе 20 годишното месо от Ирландия. В комбинация с калинките картинката е ясно - корупция и некадърност, и тоя с доктората е черешката на тортата - разтапящата се торта.

49

Бай Танас

преди 13 години

Просто с всеки един изминал ден се убеждавам че ИЗНАСЯНЕТО ПРЕЗ ТЕРМИНАЛИТЕ НА ЛЕТИЩЕТО е единственото нещо за правене....Човек с баща шофйор от ДС,комунист,милицйонер,физкултурник,наместен министър на милицйонерите,самият той милиционер=***,с 2 пръста чело и не можещ да каже 2 думи на кръст извън глупстите му подадени от централата ще става Д. на науките!!!Wee in Bulgaria-страна на неограничете възможности-за НЯКОИ!!

48

Анонимен

преди 13 години

***!

47

Shark

преди 13 години

Какво какво??"Новината за бъдещата научна титла на Цветан Цветанов опровергава твърденията на опозицията за ниските му интелектуални и умствени качества" - и десет титли да придобие интелектуалн качестаще си остават ве на същото ниво под морското рвнище. Титлата не е мерило за инетлекта, още повече се предполага как ще я придобие. Друг е въпроса че според дадените тук дати на зачислявяне, покриване на минимум и защита има наличие на нарушение на закона, ама айде карай. Бил зает човека??????????

46

Тоя

преди 13 години

*** .... доктор ! Що за подигравка ???... или и той кат пожарникара - ще разпъва маркуч на стадиона ... Честито , България !

45

Охранител

преди 13 години

Позновам човек, който произвежда детски спортни съоръжения по всички изисквания на ЕС още от 2001 година и нито е доктор, нито е завършил Националната спортна академия...ама нейсе...

44

Анонимен

преди 13 години

До 44:Калинка я вкара Боко в министерството на земеделието - тя е олицитворение на ГЕРБ - некадърни и корумпирани

43

Охранител

преди 13 години

Браво бе, голяаама новина...хората стават докторанти и защитават докторантура за година и половина...нашичкият цели 5 години ...голям научен труд ще да е написал...а темата е толкова сложна и трудна за осмисляне, че чак не ми се говори...

42

Бачо

преди 13 години

Скоро ще стане пандисчия,както и много други крадци от ГЕРБ начело с Боко

41

до войника

преди 13 години

Самият Бойко май каза, че е доктор на наукте. Та има ли значение, щоме доктор по науки? Според мен вече няма да има значение.

40

An soldier

преди 13 години

Добре де, какво *** я е писало тази статия, чийто заглавие е, че Цветанов ще става "малък доктор", а два реда надолу пише, че ще става "доктор на науките", което на жаргон се нарича не "малък доктор", а "голям доктор". После невежата е написал, че "Той е докторант и се готви да защити дисертация...", а малко по-долу, че "Дисертацията на Цветан Цветанов все още не е написана". До кога ще бъдем "репресирани", четейки статии с такива бомбастични заглавия, само за да кликнеш въху заглавието?!

39

СА

преди 13 години

Няма съществена разлика - дали ще се тества на глупомер или на спортна академия - все тая.

38

Избирател

преди 13 години

Бойко и Цецко са най-доброто, което имаме. Нали ние ги избираме? Нека успяват във всяко начинание, включително в науката. Те санашата ГОРДОСТ! Най-умните, най-честните, най-перспективните!

37

Пешо

преди 13 години

Големия *** ще става малък доктор!

36

Ужас

преди 13 години

Този не ме интересува! Защо нито една от продажните интернет-медии не съобщава тоталното и официално признание от държавата - 40% ОТ ТРУДОСПОСОБНИТЕ СА БЕЗРАБОТНИ! От цялото население само 1.7 мил. работят официално и внасят данъци! Това си е чисто 40% безработни! Колкото и да има в сивата икономика, тази цифра е ужасяваша! Съобщиха го даже в пробитата и продажна БТВ! 1.7 мил. издържат 5.5 мил! Ужасяващо! Държавата отива към разпад!

35

eltimir2

преди 13 години

Бравос.др.домакин(вътр.министър) вече е малък доктор.Обаче на какво?На спортните съоръжения в София.Тогава кой го избра за вътр.министър?Трябвало е да стане спортен министър.Който е на власт става доктор на нещо си.Много доктори в България,ама не стават за нищо.Купени титли и дипломи,на повечето управляващи от герб.

34

An soldier

преди 13 години

Добре, де какво *** я е писало тази статия, чийто заглавие е, че Цветанов ще става "малък доктор", а два реда надолу пише, че ще става "доктор на науките", което на жаргон се нарича не "малък доктор", а "голям доктор". После невежата е написал, че "Той е докторант и се готви да защити дисертация...", а малко по-долу, че "Дисертацията на Цветан Цветанов все още не е написана". До кога ще бъдем "репресирани", четейки статии с такива бомбастични заглавия, само за да кликнеш въху заглавието?!