12

браво

преди 13 години

Силвио Берлускони: Да спрем циганизирането и ислямизирането на Италия!

11

чукча

преди 13 години

на *** фотограф най много му отива да позира гол...с малко пи.ле не се прави голяма политика...бил националист-пълен та.ак...

10

lUser

преди 13 години

От лудницата да хванат "психопата Сидеров", поиска потребителят lUser.

9

Борисов каза

преди 13 години

Борисов каза че това не е начина ,но не казва какъв е и как да се справим с този тероризъм на мюсюлманския вой и то в центъра на София.Колко пъти Сидеров постави въпроса в парламента но мерки не се взеха ,а сега уж Сидеров е правил пиар кампания.Борисов да си ходи защото той е отроче на *** И ТЕСА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ПРИДАТЕЛИ.Това го виждаме как всеки ден се дънят тези предатели гадни,но те забравят че болшенството от истенските Българи са готави на всичко.Ние също искаме права и свободи,нямаме свобод

8

д-р

преди 13 години

Ако някой срещне Волен Луфтханзата извън психиатрията, моля, върнете ни го преди вечерна проверка. И не му се връзвайте на приказките. Той, горкият, не знае и не разбира какво говори.

7

аватар

преди 13 години

С увелечения звук от джамиите в България е факт което дразни всички които са в непосредствена близост до тях,но въпроса отдавна трябваше да бъде решен от общините в които има такива.Да се гласуват наредби за ограничаване звуковите вълни от джамиите,замерване с шумомери и огромни глоби за такива които нарушаават.Изцяло вината е в общинити и техните кметове,както и общинските съвети,а не партиите като Атака да правят скандални пиари.

6

STARBUCKS-USA

преди 13 години

Джамиите в София и Пловдив просто стават музеи завинаги ,и с това се решава проблема.Няма тонколони,няма монколони. Само дето държавната власт,трябва да спретне един такъв закон. Мое мнение.

5

Факти

преди 13 години

Аз не харесвам Волен Сидеров!Не неговите хора започнаха боя!Полицаите биеха наред! Има снимки ,освен клипа ,дето се вижда как полицай е настъпил крака на момче за да не става и бие друго.Ислямистите нямат право да се молят по тротоарите! Те са за хората минаващи от там , а не да слизат на платното...Ходжата ако има глас да пее , а не да пускат усилватели и да кънти целия район!България колото и толерантна да е ,ние сме православна държава! Който иска да живее по- добре и държавата да е мюсулманска- да се маха! Никого не спираме да бъде щастлив и свободен ,но да отнемат моята свобода няма да я бъде!

4

Анонимен

преди 13 години

Аз ще гласувам за Атака, защото ми се живее в България и искам да говоря български! На всички псевдодемократи които не виждат повече от носа си, ще кажа, че исляма и турците са агресивни по целият свят и си живеят с имперското виждане, че тази територия е само временно чужда и скоро пак ще е турска!!!

3

противогаз

преди 13 години

Ух, че миришееееее......, както казва едно детенце в ТВ реклама!Точно миналия петък пред джамията отишли Болен&компания, пък видите ли, тогава "случайно" там бил и единия Юзеиров...Една шепа болни мозъци се заиграват и договарят помежду си, на гърба на мира и спокойствието на народа!

2

електорат

преди 13 години

В МОМЕНТА СЕ ИЗВЪРШВА ГЕНОЦИТ НАД БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ!! ИЗКАМ ДА ЖИВЕЯ В СТРАНА ЗА КОЯТО Е МЕЧТАЛ БОТЕВ И ЛЕВСКИ !! ТУК НИ УПРАВЛЯВЯТ НЕБЪЛГАРИ , ЖЕЛАЕЩИ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ БЪЛГАРИ ДА НАПУСНАТ СТРАНАТА НИ!!!! ВЪН ИСЛЯМИСТИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ!!!!

1

Сексолог

преди 13 години

Кокинов си пада по "хубавци" с кожени "ножове"......Тях ги фатя без ръце...само с голи джуки...