10

boomslang до 7

преди 13 години

Далчев е толкова смотан автор, само тъпотии е написал. Ако не го включваха в учебниците, никой никога нямаше да го е чувал. Като нямаме кадърни автори от близкото минало, просто да не включват никого, а не такива недоразумения с психични отклонения като Далчев. То просто няма какво да му анализираш, щото и той самият едва ли е осъзнавал какви тъпории пише. За пореден път секира на матурата с тоя ***!!! И преди някой да ме нападне-чел съм доста литература, ама такива тъпни като Далчевите нЕма!

9

Dani

преди 13 години

Успех пожелавам на всички, най-вече на дъщеря ми, но този Далчев определено не е лесен!

8

Кристиян

преди 13 години

Пред мен е книгата разтворена и денем, и нощя; все сам, аз не познавам хората, не зная и света.Прилитат и отлитат птиците, изгрява ден, залязва ден: аз дните си като странùците прелиствам уморен.Години да четеш за чуждия живот на някой чужд, а твоят, никому ненужен, да мине глух и пуст.До мене ти не стигна никога, о, зов на любовта, и аз изгубих зарад книгите живота и света.1926 г. Символизмът не е най-точния измерител за знанията на децата.Голяма даскалска глупост.

7

Анонимен

преди 13 години

Успех и късмет на всички дечица, които в момента се трудят над "книгите" на А. Далчев!уффффф от къде го измислиха пък тоя.....за пореден път се убеждавам, че учебната ни система е пълен провал!При толкова класици в българската литература....изведнъж на матура....някой си Далчев!да се невиди и на късмета скапан!успех мъничета!

6

***

преди 13 години

Успех на дъщеричката ми и на всички зрелостници! Сигурна съм, че ще се справят!

5

gonzo

преди 13 години

Ааххаха Гредъ . С Далчев ги закопаха. Предните години темите бяха доста по-лесни, но при Далчев няма шест пет.

4

Анонимен

преди 13 години

"Книгите" е възможно най-благодатното за анализ Далчево стихотворение. Успех, зрелостници!

3

Aman

преди 13 години

Успех на всички, които въобще имат спомен кой е Далчев.... а стихотворението "Книгите" може да го анализират по подразбиране :-)

2

Анонимен

преди 13 години

Успех на всички, защото Атанас Далчев не е много лесен за писане

1

Анонимен

преди 13 години

Успех на всички зрелостници и късмет :)