54

ННММ

преди 13 години

"Цената на галон бензин (около 4,5 литра)" Аз си мислех че галона е 3.6 литра.

53

3 бири

преди 13 години

Малей, тука лудите взеха да се правят на доктори! Ало, самозванеца, преди да се представяш за доктор си изпий хапчетата и си прочети молитвите пред Ленин, Маркс, Енгелс, Червените прашки и други вождове на светлото неосъществимо бъдеще.

52

az

преди 13 години

редното разстояние, което изминава американецът до работното си място всеки ден, е по-голямо от това за европееца, с изключение на работещите в Унгария и Румъния. A sega de :D

51

Критик

преди 13 години

"Цената на галон бензин (около 4,5 литра)" - DNES.bg ама много сте негамотни, само това искам да кажа.

50

Анализатор

преди 13 години

Изобщо не ми дреме колко е бензина в тъпата смотана *** хАмерика , на нас лукойл си ни режи главите уставно без да се интересува за цената на бензина там.Както виждате от статията и те не се интересуват от цените тук нито от нашето жалко мизерно съществуване.

49

clearly

преди 13 години

До 38 NZ Прав си ,че америшите ходят с кола навсякъде ,но за това си има причина .И се чудя на днес .бг от де черпи инфо ,че америшите недоволствали за цената на бензина която е 1 литър =1.40лв??Питам защото в американската преса няма таква новина от днес.Още повече ,че като прочетох тая статия и звъннах до САЩ да питам, вярно ли е това инфо и ми казаха ,че това било глупости .

48

Анонимен

преди 13 години

Презадоволени,капризни и претенциозни.....Имперските им мераци един ден ще им изядат главите,историята е пълна с примери за рухнали империи....Да се приземят малко,че много на високо хвърчат...

47

$

преди 13 години

На каква статия се натъкнах в нета:"За какво съвпадение на интересите може да става дума? Русия има 3 на сто от световното население, а в нейните недра притежава над 40 на сто от всички природни богатства на света. САЩ имат около 5 на сто от световното население и използват над 40 на сто от световните природни богатства.Руснаците имат 40 на сто, американците използват 40 на сто. Именно тези прости цифри определят напълно несъвместимите интереси на Русия и САЩ".

46

Pordotin

преди 13 години

Никой не може да упреква американците,че искат евтин бензин.В крайна сметка тяхната държава дава най-много жертви във войната за петрола.Обратно при нас, не е вярно,че Лукойл са монополисти и други вносители няма.Просто е явно,че има картелно споразумение за еднакви цени.Самите Лукойл излязоха с официално съобщение,в което се казва как при едномесечния мораториум произвеждали бензина с 1 ст. загуба а при дизела имали 11 ст. печалба.Аджеба де таз разлика 12 ст. при крайната цена...наглост до гроб

45

STARBUCKS-USA

преди 13 години

Винаги,когато съм искал да науча нещо повече за Америка,спирам CNN, и влизам в този сайт. *** знае всичко. *** акъл не взима,ама на всеки дава. Като говорите за Америка/плюете/,поставете си пред компютъра по една картичка или атласа.Така ,аааа да сте тук :)) Айде сполай ви.

44

въпросче

преди 13 години

до 41 Защото окупират другите страни и ми смучат бензина. Толкова ли е сложно да се разбере. Защо БГ не тръгне да окупира арабелите и да им вземем петрола - тогава ще купуваме бензина за левче. Ама имаме ли дупе да воюваме, да избиваме, ти би ли тръгнал с автомат да трепеш арабели, другите биха ли тръгнали да избиват по света хора и да им вземат горивата?!

43

Петкова

преди 13 години

Повечето коментатори тук са обхванати от патологична завист, заради което се изпълват с радост от чуждото нещастие. И освен това ги е обхванала амнезията. Същите тези хора вероятно си спомнят с умиление евтиния бензин по времето на Тато и копнеят отново да се върнат тези времена. Пък и повечето едва ли биха се отказали от мощните си коли, ако имаха пари да си ги карат. Американците са си прави да искат евтини цени, вие защо търпите монопола на Лукойл, може би защото е руски, т.е. "свой"?

42

Д-р Лекува Герболеза

преди 13 години

До 40-я пин. Пинчо, да те питам нещо, защо взимаш политика, която използват от ГЕРБ и я приписваш на БСП? Всъщност забавната час на твоето изказване е, че Бойко всъщност се учи от БСП. ГЕРБ залагат и то много силно на страха у човека, като използват тактики от сорта с нас зле без нас още по-зле. Ама Пинчо, то по-зле от сега няма на къде, твоята любима партия ни закопа бе душко.От един антикомунист и анти-гербер и анти-глупостта човек.

41

Д-р Лекува Герболеза

преди 13 години

По интересният въпрос е защо при падане цените на петрола у нас Лукойл се ослушват и понижават цената символично. А у спрямо нас хамериканците плащат три пъти по евтино.

40

пин

преди 13 години

Не се връзвайте на 26 коментар. Това е пропагандатор на БКП и го поставя навсякъде - целта му е да предизика негативни реакции към ГЕРБ. Червената банда налива милиони в предизборната битка. Спомнете си предишните избори, изхарчиха десетки откраднати милиони. Откраднати от народа, за да дойдат пак на власт и пак да крадат милиони - от нас, народа. Използват омразата, страха, примитивното у човека. Наели са консултанти от други държави, за да ни измамят и пак окупират властта. БКП - никога повече

39

Д-р Маус до 26

преди 13 години

26, дали някой ден ще осъзнаеш колко си ***?По-скоро НЕ.Пии си редовно хапчетата и не се изказвай веднага след като излезеш от оперативката проведена от месния партиен лидер - виждаш,че си объркан и дезориентиран...А може би месния партиен лидер цели точно това... Сигурен съм,че ако прочетеш поста си още веднъж, ще си направиш преоценка на ценносната си система и няма да се налага да нарушаваме душевният ти уют с опити да наложим своята правота. И не забравяй - хапчетата редовно иначе лошо...

38

NZ

преди 13 години

Янките и до тоалетната ходят с колата. Да си поразмърдат дебелите *** и да походят пеша или с градския транспорт. Така хем ще спестяват, хем потреблението ще падне, а от там и цените на петрола. Заради разточителния им начин на живот страдат другите, а те се оплакват. Ако поумнеят дори с малко, ще престанат да пилеят ресурсите. Току виж скапаната им страна станала по добро място за живеене.

37

Анонимен

преди 13 години

Както "мъдро" наскоро каза Бойко - " Нямаш ток - палиш свещ!", " Нямаш бенззин - ходиш пеша! " Нека посъветва това американците при следващата си визита с официален представител.

36

yavoraki

преди 13 години

Още от създаването на монетната система, САЩ управлява света и за сметка на милиони живеят добре. Защо никъде в статията не се споменава примерно, че тъпите американци почти нямат автомобили с обем на двигателя под 2500 куб.см., да не кажа 3.0. Карат коли, на които разхода им не пада под 10, независимо от режима на движение (градско, извънградско). В европа винаги е било тенденция да се карат икономични автомобили, отделящи далеч по-малко вредни емисии от тези на американците. Големи *** са!

35

Анонимен

преди 13 години

Като няма хляб яжте пасти или префразирано за Хамериканчетата:Като нямат бензин да си купят детски колички на ***!Хем ще отслабнат като поспортуват!Железопътния транспорт тепърва ще се развива в услвията на нефтена криза!