12

Цензура

преди 13 години

Хвърлете един поглед на статията "Пращаме одеяла в помощ на Япония" и ще се убедите на какво са способни ГЕРБавите ! Тотална цензура от 40 коментара са изтрити 37 ?????

11

е

преди 13 години

Уф- тези не разбраха, че тръгне ли народната лавина и техните пистолетчета ще са като кепчета за лов на пеперуди!

10

Коки

преди 13 години

Ако си мислите, че Сикрет сървиз, охраната на Путин или на израелския министър председател не би използвал оръжие ЖЕСТОКО СЕ ЛЪЖЕТЕ, с или без наредба.

9

Анонимен

преди 13 години

Поредната гербава мярка за потушаване на "народната любов" към пръдльовците.

8

д

преди 13 години

Нищо общо с Чили, там хората са имали право на оръжие и също така правото да използват това оръжие при самозащита и при защита на имота си.А тук ако катун *** се настани в имота ви на село и го ошушка до дупка пред погледа ви не може да направите нищо.

7

УБО Генерал

преди 13 години

досега ни газиха, сега и ще ни стрелят :)да живей Вожда !

6

Анонимен

преди 13 години

Допуска се стрелба и при нападение на "опасни животни", както и при задържане на лице, което оказва съпротива. ??опасни животни = любящи гласоподаватели и граждани ?!

5

Ха ха ха

преди 13 години

Приетата правителствена Наредба по никакъв начин не разширява обхвата на правомощията на служителите от НСО при използването на оръжие от досега съществуващата нормативна уредба, твърдят от службата в съобщение до медиите--------------------Да бе и ние ви повярвахме нали :))) Що ако е съществувала такава наредба се хаби хартия ??? Мисля, че опасност за ПРЕМИЕРО МУТРА ще се смятат и протестиращите на 27 срещу цените на горивата !! А може и бензиностанциите на Лукойл да се охраняват от НСО !

4

ddsa

преди 13 години

Ама разбира се, необходимо е да приемем колко "крайно нужно" ще прибягват тея копои до стрелба. То бива бива, ама съвсем се оплеска положението... И после ходи им търси наказателна отговорност на кукуво лято. СМЯХ В ЗАЛАТА, слабо управление, слаби решения, слаб кабинет!

3

Строг, но справедлив

преди 13 години

Крайно време е за застрелят всеки, който е против тиквообразната пожарникарска Мутра...

2

Анонимен

преди 13 години

Разрешиха им да стрелят по хората, Боко каза, че ще им построи стадиони и ето ви Чили от 70-те.

1

отчаян гербераст

преди 13 години

Сигнализирано е, че коментарът е против правилата на сайта. Проверява се от модератор.

Нагли башибозуци!