19

Анонимен

преди 13 години

НАМАЛИ ДАНЪЦИТЕ ФАНДЪКОВА!!!! КУЧЕТАТА ВЕЧЕ ГИ ОПРАВИ!!!

18

мухала

преди 13 години

както дупките се пълнят така че след 3 месеца са още по големи, така и се рзавъждат нови кучета некастрирани, които се пускат по улиците, а кастрираните се излавят и избиват, така постоянно има кучета за кастриране, и дупки за пълнене, така ли за толкова години не ги кастрираха тези кучета, или пък тоз народ не спря да ги гледа по 4, 5 месеца и да ги изхвърля, ужасни са тези софиянци , и колите си не спряха да карат, та улиците се разбиват, смешни са тези *** от ПП герб начело с ***.

17

мда

преди 13 години

с парите от увеличения данък сгради... на тая държава май единствената й действаща функция е на бирник

16

Аз

преди 13 години

Ако ме назначи за зам.кмет, само за 3 месеца и решавам проблема. А може би и по-малко. Но първо ще скопя природозащитниците без упойка.

15

смях в залата

преди 13 години

Тя оправи каруците, оправи футбола, сега и с кучетата няма начин да не се справи... проблема навсякъде бил сериозен? Глупости на търкалета, има общини, които са се справили с проблема и по пътищата не се мотаят бездомни кучета, ама трябва като коментираш да си запознат преди това!

14

Анонимен

преди 13 години

Софиянци опомнете се! Вие трябва да давате тон за промени в държавата, а на вместо това всеки път избирате Софиянски, Бойко, Фандъкова. Бийте им шута на тези негодници!

13

Анонимен

преди 13 години

След 3 години хората ще са забравили за партия ГЕРБ

12

ВОТ

преди 13 години

Никой не попита Фандъкова дали е била член на БКП преди промените. Кой можеше да стане директор на училище тогава?НА *** ВЕРА ДА НЕМАШ!

11

wiktor

преди 13 години

Браво Данче, София те подкрепя! И понеже виждаме резултати и на държавно и на местно ниво ще гласуваме доверие на ГЕРБ за още един мандат.

10

Стопанин

преди 13 години

В София малки бездомни кучета няма! Всички са големи колкото магарета. Аз имам куче, което не смятам да кастрирам,но несмятам и да пускам на бездомни...Да, наистина има хора,които си изхвърлят животните,но по-голямата част си се развъждат помежду си.

9

НЕ ТАКА

преди 13 години

1)Не искам да ми обещавате неща за следващия мандат.2)Искам сега веднага да започнат масови хайки и ако всеки ден се прибират по 100 песа, след три месеца няма да ги има вече.3)Искам хайките да продължат и след това и за всяко забелязано куче да се праща екип за залавяне4)Ако няма места в приютите, песовете да се приспиват начаса5)Да се започнат хайки и за стопани на кучета, които ги разхождат отвързаниИНАЧЕ:- Няма да гласувам нито за теб, Фандъкова, нито за който и да е кандид. на ГЕРБ

8

Анонимен

преди 13 години

Защо заедно с прословутото преброяване на населението не преброиха и кучетата?

7

$

преди 13 години

А за три години, още колко бъдещи ухапани ще има?

6

c0ldblooded

преди 13 години

мхм само дето втори мандат няма да има ;)

5

Анонимен

преди 13 години

"Фандъкова обеща: Решавам до 3 г. проблема с кучетата"Кой те излъга, че разполагаш с това време?

4

мухала

преди 13 години

горката сандъкова, да си набие в главата че проблеми ще решава до тази есен, после ще си почива и ще си яде откраднатите пари, няма да се учудя, ако кастрират 10, 15 хиляди кучета по 3 4 пъти, зер половата им система се регенерира, или пук ако запълнят дупките не ноември и дркември тази година ами август и септември, та горката решителка на проблеми да гушне още някой лев. А че дупки и кучета ще има в софия и след 50 години го гарантирам на всеко който иска писменно, това е такава яма за крадене

3

Абе Фъндъкова

преди 13 години

Абе Фъндъкова я си намери друга работа, на всичи е ясно че за КМЕТ не ставаш. Бойко ти движи нещата, ти си просто кукла на конци, нямаш никакво влияние и не значиш нищо. Този път си аут от кметското място. Намери си друга работа. Жена си и няма да те обиждам.

2

ЕК

преди 13 години

От заглавието се подразбира , че иска още един мандат да е кметица .

1

Бойко

преди 13 години

обеща много отдавна да го реши. Излъга както обикновено.