99

Анонимен

преди 13 години

Абе някво затишие. От седмици несъм чувал Трактор да бръмчи и Яне да пърди...*** рани и трупат сили сигурно..

98

Анонимен

преди 13 години

Сега ще чакаме , как Цецко ще се извини на Николай Цонев , заради ареста му!

97

xXx

преди 13 години

Imah doverie v GERB, ama qvno i ot tqh nishto ne stava. Golemite prestypnici vse oshte si hodqt na volq, a GERBarite samo shum digat i se biqt v gardite. Loshoto e, 4e nqma alternativa? BSP / DPS sa oshte po-korumpirani! Ataka e sram za stranata. Sinite i te sa za kofata....Nakraq nishto ne ostana!

96

Соломон

преди 13 години

Цецо не е комунист. Ама никак!Само баща му е офицер от ДС...но това е маловажно , нали.

95

Анонимен

преди 13 години

За какво бяха показните акции ? " Тъй като сте си абсолютен престъпник " -, което си е чиста проба необразована милиционерщина. Само с ПР акции не става, трябва и акъл. В България има 31 служби за борба с корупцията и нито един осъден за корупция. Шурковците назначени в тези служби, си нямат и понятие от разследване, право и т.н. Защо им плащаме заплататите ?

94

прасчо

преди 13 години

А бе голям тестис сте........Тоя отвсякъде е крадец,нали му гледахте записа със Сантиров и ако съда не приема това за доказателство,то вие сами можете да си вадите изводи

93

Анонимен

преди 13 години

А кой ще плаща евентуално, за изцепките на *** прокурорче???

92

хах

преди 13 години

Ще го оправдаете естествено! Човекът си е вършил работата на 100% - да взима от джоба на българския народ! Това е задължение номер 1 на всеки български политик и почти всички са отличници в това отношение!

91

шуши

преди 13 години

До 82Задача с повишена трудност:Държава ощетена с 970 653,59лв.,МафиотЪт е взел същата сума. Разходите по делото се поемат от обвинителя, поради невинност на мафиота.Колко % от 970 653,59лв. е взел съдията по делото?Колко губи държавата? Добавка със звездичка - търсете автора на задачата, в случай, че не ви излизат сметките.

90

Toprealizator

преди 13 години

A na taq snimka , kak se pravi na nevinen. Kato go poglednesh shte kajesh "breiii , 4ist kato kapka rosa!" Krasivata ni darjavata ni e pozor v politi4esko i pravno otnoshenie!

89

хай буй

преди 13 години

аз съм виновен!всички са невинни,..вината е изцяло моя!поемам вината и вината ме поемат..червени и бели и розе..и го поемам целия,вина и ракии и бахур и сОджук стара планина и средна гора както и никопол към ту турно магуреле...аз съм най дъртия ***...ст дето останах да живея тук и да си съсипя нервите и живота..

88

Анонимен

преди 13 години

73Така ще те "въоръжа" е една тояга в *** ти та ще ме помнят и децата ти!*** гнила!

87

Христо

преди 13 години

Време е да натоварим всички псевдо политици от прехода и да ги изсипем някъде в открито море. На въпрос дали това не е в противоречие с правата и свободите им, отговорът е:Не! Това ще е само добро начало!

86

Helzo

преди 13 години

"За мен присъдата ми не е никаква изненада" Еми каква изненада, той си знае човека, всички други също знаят, че е виновен ама нали е престъпник, а в България те са ръкоположени.

85

Анонимен

преди 13 години

Когато ГЕРБ реве има повод за радост и празненство! Държавата е на прав път значи:)

84

Анонимен

преди 13 години

Съдът няма право да взема отношение към оптималността на разходите, нито към размера им, Съдът е длъжен да определи САМО законността на действията. За оптималност, нужност и т.н. са създадени законови процедури - т.е. ЗАКОНОДАТЕЛЯТ се грижи за това, за което днес искате съдът да вземе отношение без да има право. Също и Министерският съвет - ненапразно е цял съвет - за да следи и разрешава решенията на членовете си. Защото една сума може да се надуе по много причини - стимулиране на сектора напр.

83

Цветан Цветанов

преди 13 години

Той ако знае какво го чака...

82

Соломон

преди 13 години

Браво, младеж!Четеш си урока.

81

DD

преди 13 години

да бе мутрата Цонев дето поръча за милион и седемстотинхиляди долара поръчка машина да прави нещо като хангари>...........за чии фуй е това съоражение или просто да вземе десет на сто комисионна ....ми то тва да е само

80

ВОТ

преди 13 години

КОМУНИСТИЧЕСКИЯ ГЕРБ И НЕГОВИТЕ НОМЕРА ЗА ЗАБАЛАМОСВАНЕ НА НАРОДА ДОКАТО СЕ СЪСИПВА ДЪРЖАВАТА.