557

Анонимен

преди 13 години

Румба, опикай всики наркомани !

556

Анонимен

преди 13 години

България ще остане последния бастион на комунизма!Само гледайте какво става по света ..и унас...тук не останаха нормални хоравече араби, мюсюлмани са ми по-симпатични от българските мутри комунистичексо-герберски и чалгарски затъпял народ

555

Да примомним

преди 13 години

Тия дни бившият министър Божидар Димитров озари обществеността с голямо прозрение от страниците на един седмичник. С внушително заглавие на първа страница и интервю като чаршаф той заявява: БСП са ренегати. Човек да се чуди как у нас всичко е наопаки. Ами нали Божидар Димитров беше член на висшия партиен съвет на БСП? Нали той се изказваше по всякакви въпроси като виден социалист? После отиде в ГЕРБ, заплю бившите си съпартийци и стана министър. И сега не той, ами БСП били ренегатиКолкото и да имаш поносимост към българските политически нрави, като ти обърнат картинката с краката нагоре, някак не можеш да разбереш какво става А авторът на интервюто и главен редактор на въпросния седмичник дори не се сеща (дали?) да зададе такъв въпрос на бившия министър.Историкът Божидар развива идеята си за ренегатството на БСП с това, че те продали социалистическата идея и в ръководството й имало крупни бизнесмени. Значи, Божидар Димитров е предпочел ГЕРБ, щото те са истински социалисти? Или щото няма богаташи в редовете й? Неее Самият той пояснява да, и при тях има богати, ама те са дясна партия.Излиза, че той избрал дясната партия, щото БСП били ренегати на социалистическата идея Очевидно случаят Божидар Димитров граничи с някаква политическа или по-скоро с психопатология. Не е ясно точно каква. Но обясненията му са забележителни.В тоя ред на мисли бойковистите, също като Божидар Димитров, имат объркана ориентация ляво-дясно и който каже нещо против Борисов, го обявяват за ***. Така бойковистите обичат да наричат по форумите в интернет всеки, който не се радва на Бойко. По-рано през годините сините наричаха БСП и всеки, който е против тях комунисти. Сега терминът е сменен със съответстващ на по-ниското културно равнище на сегашното управление.И понеже от време на време и Синята коалиция нещо критикува по някакви въпроси герберите, веднага им лепят и на тях етикета сини ***. Всички, освен ГЕРБ, са ***.Само че в ГЕРБ не липсват агенти на ДС, като Божидар Димитров. Има такива и областни управители, и депутати и др. назначени от ГЕРБ. Има и наследствени, и бивши комунисти. Това не ги смущава. Те обичат да говорят против ДС и комунистите. Положението граничи с шизофрения.Всъщност *** са самите бойковисти. Типични. Никакви други мнения не признават, никакви други партии, само Бойко. Чист комунизъм.

554

;)

преди 13 години

Я ГЛЕДАЙ ТИ, ИЗТРЕЗНЯЛ *** :)СЛЕД ТРИ МЕСЕЦА ИЗТРЕЗНЯ И РАЗБРА КАКВО МУ СЕ Е СЛУЧИЛО :)

553

Истината

преди 13 години

До истинатаКакъв успех,какви българи бе? Истинските българи заминаха отдавна. Само *** и мазни герберски селяни останаха. Аз заминавам също.-------------------------Чао!

552

Анонимен

преди 13 години

556 - ами син му на Буш, кво се правиш на отворко. У твоето село пък не идват въобще вестници.

551

Анонимен

преди 13 години

Давай Румба! Скоро ГЕРБ ще бъдат издухани! Може ДПС да управлява с Евророма, но ГЕРБ няма да е!

550

Санкция

преди 13 години

Уорлик - persona non grata за плевенските кръчми.

549

Анонимен

преди 13 години

Ммм геЙберите вият на умряло. Музика за ушите на всички българи.

548

Анонимен

преди 13 години

Страхотни въпроси на Петков! А за констатациите за леката дрога нема нужда да пита:) Цяла БГ знае кой е наркомана, че и филмов герой вече:)

547

Koko

преди 13 години

До 549Какъв Bush бе батко? Ти кога прочете политически новини за последно? Сигурно доставката на вестници в твоето село е закъсала.

546

Анонимен

преди 13 години

Другарчето на галеви нещо загази.

545

Анонимен

преди 13 години

ЧЕРВЕНИТЕ ***.МУЗИКА ЗА УШИТЕ НА НОРМАЛНИТЕ БЪЛГАРИ.

544

Анонимен

преди 13 години

Петков е отдавна политически труп.А вие сте грабнали по една клечка и ровите ли ровите в леша?

543

ЯНА

преди 13 години

г-н Петков е истински мъж..силин е

542

Анонимен

преди 13 години

значи правете си изводиможе в б-ия престъпниците да не ги съдят и да си ходят свободно,но чуждите разузнавания си знаят фактите и такива престъпници не се допускат в цивилизованите странизатова няма да влезем в Шенген!Бойко и Герб закрилят прастъпниците и това Европа и САЩ го днаедела не се водят, но престъпниците ги знаят по света (само не и у нас)

541

Анонимен

преди 13 години

ГРОЗЕН,ЛЪЖЛИВ,НАГЪЛ,ПИЯН,МИРИШЕЩ,ОТВРАЩАВАЩ,РАЗЛАГАЩ СЕ КОМУНОИД.ПРИ ТОВА МИРИШЕ НА НАПИКАНО.

540

Анонимен

преди 13 години

Уорлик е пропаднал наркоман. Където и да отиде, постоянно се забърква в скандали. Въпрос на часове е Буш да го отзове или да го прати в Триполи.

539

Анонимен

преди 13 години

Червената сврака-с двата крака.

538

Анонимен

преди 13 години

Шмърка, шмърка Уорлик. Това не е тайна в средите. И като се нашмърка посяга на момченца.