84

Костовист

преди 13 години

Костов бил в един отбор с *** :) :) :) Някой хора наистина не са много умни :) :) :) *** и сега си плашат децата с Костов, бе тикви :) И досега враг номер едно е Костов ! Така ги беше подкарал след 97, че ако бяхте го оставили още 4 години, *** щяха да са в история. Ама вие, нали сте умни, гласувахте за Цару - да вЪ Управи за 800 дни :) :) :) Сега и от Бойко това чакате - да вЪ Управи :) И той си ви го каза - стискайте зъби, аз ви оправям... :) :) :)

83

keke25

преди 13 години

Костов вече открито играе с комунистите.Маските паднаха,ако някой до сега е имал илюзия какъв е Костов,вече не бива да има!!!

82

партия ГЕРБ

преди 13 години

В никакъв случай не си даваме главата. Тя си е наша. Всички външни консултации се заплащат.

81

прасчо

преди 13 години

За съжаление избирателите в тази държава са не само умните и кадърните, а всички навършили 18 години,без значение на пол,възраст и ъкъл....И сега,на изборите,като хукнат едни тави с кебапчета по махли и паланки и като почнат едни репортажи с *** с по 3 зъба в устата,дето викат 'како' и 'батко'......и баааааааааам гледаме как Баба Червенобузка и Доган бей пак усукали 20-30 %...и станали фактор...Изборите не са София,Варна и Пловдив.......уви

80

Анонимен

преди 13 години

kostov da si hodi

79

Анонимен

преди 13 години

"Вервате ли, че тия ще си подадат оставката или че ББ ще ги свали? - колкото бай Тошо си подаде оставката..."Само народа като излезе НА УЛИЦИТЕ и иска оставка до дупка! Както свалят всички тоталитални и омразни режими по света, а и ние преди години, когато имаше повече млади и мислещи МЛАДИ ХОРА!

78

Анонимен

преди 13 години

cvetan e pi4

77

АЗ ЧЕ СЪМ ГЛУПАВА МУТРА, ГЛУПАВА СЪМ...АМА КОЙ Е ПО-ГЛУПАВ:ТОЗ КОЙТО ГЛАСУВА ЗА МЕН - ***, (сиреч тоз дето ми даде да ям от зелника)илиТОЗ КОЙТО СЕ ОБЛАГОДЕТЕЛСТВА ОТ ВЛАСТТА (сиреч яде от зелника)

76

citizen

преди 13 години

Kostov , kakvo napravi ti ,kogato cqlata vlast beje v racete ti !Znai , 4e naroda ne zabravq mekeretata , kato teb !!!!!!!!

75

Анонимен

преди 13 години

AZ ISKAM DUPETO NA ELENA

74

Чукундур

преди 13 години

Костов и Цецо и те са чукундури. Корените им червени - пък над земята изглеждат "зелени".

73

Седесар

преди 13 години

Цветанов наистина не се справя, но не това е причината да му искат оставката - те знаят, че няма да я получат. Просто още един повод да се разграничат от затъналият в скандали кабинет "Борисов". А това, че Костов и СДС са "в отбор с комунистите" е най-голямата заблуда. Ако има някой, които наистина да мрази ***, това е Костов. Те докараха Цар Плъх и по този начин му отнеха втория мандат. Костов няма да го забрави никога !

72

Анонимен

преди 13 години

Костов - един отбор с БСП.Всички комунисти яростно атакуват Цветанов, за всевъзможни глупости, защото им мъти водата на далаверите.

71

Анонимен

преди 13 години

Много ме изкефиха проф.Вучков и премиера Бойко!Двамата като братя близнаци - на един акъл.Само че Бойко, ако го показват по телевизията и с ***, труженички на околовръстното ще се кипри!

70

престъпника Костофф

преди 13 години

А ние всички искаме защитниците на УБИЙЦИТЕ от Г.Оряховица и техните червени престъпни съратници -НЕЗАБАВНО В ЗАТВОРА!Начело с отвратителния крадецКостов и пикливите му червено-сини кретенчета.НО докато "съдебната система" е функция на ДС червената мафия,такива висши политически покровители на убийци и престъпници ,като псевдоопозицията К..оф може да се позволява НАГЛОСТА да иска оставки!Оставки за тях-всичката червено-синя-престъпна ***,тровеща ни живота и грабещи ни вече 30 години.

69

Анонимен

преди 13 години

всички са маскари!

68

dgo

преди 13 години

Tоя неповрьща ли вече от преяждане та още папка в тоя *** парламент?

67

БОЙКО БОГ

преди 13 години

Аре духайтесупата бе,сини,червени,пембяни.Писна ми от дебели алчни ***.САМО ГЕРБ,БОЙКО БОГ

66

да бе

преди 13 години

Абе щом му поиска оставка,заради два чужди кораба,които са се блъснали в наши води-СМЯТАЙ!Важното е оставки да искаме и да пригласяме на сергей.Тяхните искания за оставки винаги съвпадат с тези на ***-добра стиковка имат.

65

Кмето

преди 13 години

Драге селяне, колкуто и да ви яд, Циганино е прав! Тоа, пъдаро да си оди, оти много се омириса около него!