16

azzz

преди 13 години

toq da zeme da se pregleda pri psihoterapevt i psiholog ...moje i da e ql razvalena srabska skara .....

15

Gnus

преди 13 години

Tozi e americanska podloga. Marsh pri Soros, idiotino!

14

ИЗБОРИ

преди 13 години

Аз съм Красимир Кънев - Президент на Македония.Психиатъра - върнете го в стаята и продължете лечението.

13

lll

преди 13 години

Български Хелзинкски Комитет може да ми *** мадурките!!! И след това да ходи да интегрира ***!!! А след това да се завре в миша дупка македонска!И не - няма да се извиня на никого за горните ми думи!!!

12

Анонимен

преди 13 години

Кр.Кънев продажник.Колко взе да излезнеш и да кажеш това.Ами българите в Македония тях не ги ли видя.Продажници като теб са срам за България.Навремето един президент се скъса да бърза да ги признава като държава а сега имало репресии с/у тях.Как не те е срам.

11

Анонимен

преди 13 години

Кънеееев, Кънев, ква ли майка те е раждала тебе....***.

10

Преспанец

преди 13 години

История от Пиринския край, за да разберете как някога са ги карали да се пишат македонци насила. Баща ми ми я разказа, а на него му я е разказал дядо му - потърпевш. Годината е 1946 г, Гоцеделчевско. Викат го в полицейското управление и му казват пиши се македонец, той казал НЕ. Викат го пак, пребиват го и се писал македонец. Това е била цялостна политика на комунистическата държава и целта е била Пиринска Македония да влезе в територията на Югославия. А БХК са едни предатели!

9

н

преди 13 години

Етническия *** Каримир Кънев се загрижил за "македонците" в България...смях. Обаче за правата на българите (например в Македония) толерастите от БХК мълчат като бити п...сти. Гнусно!

8

:))

преди 13 години

187 000 имаше на преброяването през 1948. Знаем защо и как стана това. Някой запитвал ли се е пък защо на предните преброявания няма ни 1 етнички македонец ?

7

Бай Ристо

преди 13 години

*** като тоя едно време са ги бесели на дърветата около оживени кръстовища, за да видят всички какво става с националните предатели. Кънев продажна *** проклет да си!!!!!!Защо не защитиш българите във ФИРОМИСТАН, които всеки ден са унижавани и подтискани, а си слугинаж на шепа шпиони?

6

Анонимен

преди 13 години

Тоя е последния агент на Сталин на Балканите. Само по Сталинската доктрина за многонационални държави има народи като "Македонци" и "Добруджанци" в България. Тая пропаганда я подемат Титовите хора и я провеждат до днес.

5

Анонимен

преди 13 години

ИМА РЕПРЕСИЯ САМО И ЕДИНСТВЕНО СРЕЩУ БЪЛГАРИ!

4

:))))

преди 13 години

Какви репресии бе ??? Премиер - маке, главен прокурор - маке, депутати - макета, съдиии- макета :))))) Нали сите сме одродени макета - бугарофили. Па сами себеси ли дискриминираме ???

3

тошко

преди 13 години

Сръбски виц: Какво се получава като изкъпеш един македонец? *** вода и чист българин.

2

-I-

преди 13 години

Западната ни съседка Македония отново влезе в световните информационни агенции. След многобройни предупреждения представители на македонското правителство внесоха документи в международния съд в Хага, с които дават под съд американската верига за фаст фууд "Макдоналдс".Мотивите бяха изтъкнати от говорителя на македонското правителство Ивица Боцевски.Всички знаем, че македонската нация е дала на света Кирил и Методий, Александър Македонски, Клавдий Птоломей, Ерик Клептън, двигателя с вътрешно горене, каратето - заяви на брифинг в Хага господин Боцевски. - Преглътнахме отделянето на България от нас, отделянето на Гърция, Русия и Индия! Но да крадат най-безсрамно името на страната ни и да го използват за някакви сандвичопродавници... това няма да позволим.Основната претенция на съседите ни е, че оригиналното наименование на веригата за бърза храна е било МакеДоналдс и е създадено от македонския имигрант Тоше Бигмаковски от Прилеп.Впоследствие името е било леко подменено от потомците на легендарния кулинар.Помислете си - писа видният историк Груди Проевски, - та легендарният Биг Мак е просто охридска плескавица с комат хляб, а пък така популярният чийзбургер е известен от хилядолетия под името бурек со месо и со сиренйе. Ето това е част от голямата световна фалшификация над македонското културно наследство.След внасянето на документите в съда хиляди демонстранти излязоха пред заведенията за бързо хранене с плакати: Макдоналдс, фирмо македонска, па ли ке те делиме.

1

ха ха ха ха ха

преди 13 години

Ааааааааа лудите наизлязоха :))))))))))