45

sion

преди 13 години

Тя затова е с големината на континент , а обиколката и е почти равна на екватора..Много лапане , много гушене..Как казваше Тиквата - махнах Вълка..Ахам , махна го , за да може Титанци да отчитат пара..Щото Вълка знае че си мутра средно ниво и никога няма се унижи ти даде и лев.Просто си незначителна треторазрядна мутра за него.Сега нали ви се изясни - Боко вкарва титанци , те се отчитат на Лобистка , за да не може да се свърже това с Тикварник.И получава висока позиция в парламента.Всичко лъсна!

44

един

преди 13 години

Няма ли край вече тази пародия на политика, политици и партии...Сили нямам вече и да ги псувам...Психично болен "политик", пълен с комплекси, като л..но с витамини, непрекъснато плюе по един друг "политик" - егоцентрик и ефекта би бил смешен, ако не бе плачевен...Група бивши приятели- мутри, сега си разчистват сметките, но с "бели якички"! И защо по дяволитв, аз съм длъжен да ги слушам! Няма ли най- после някой да започне и да работи за /в/ тази държава...Едно осакатено, едно изгонено поколение.

43

toy

преди 13 години

ами то 15.12.2007 наистина е събота

42

niki

преди 13 години

е той номера минава един, два, три пъти .. стига толкова вече няма кой да му се върже на глупостите и изфабрикуваните компромати

41

Анонимен

преди 13 години

Ей смешници-15-ти декември 2007-*** е БИЛ РАБОТЕН ДЕН,проверете в чичко Гугъл!

40

Анонимен

преди 13 години

Колкото повече Мутрата се бори с Янев, толкова повече ще се качва доверието в Янев. Мухлъо е, не е образован, НО БОРАВИ С ДОКАЗАТЕЛСТВА.При смъртта на Атака , жалката политика на СДС и отвращението от ГЕРБ Яне има сериозни шансове да живне. Няма нивото - но пък е поел по правилната за обществото политика - търсене на отговорност от престъпник. Какви са личните му мотиви още не се знае.

39

Анонимен

преди 13 години

Май лудите сме ние данъкоплатците. Властимащите ни заливат с постоянни обяснения, че са ангели и нищо не вършат. Чака ни катастрофа.

38

черноземски

преди 13 години

анонимнико,дори да работи в събота превода се излъчва с вальор ПЪРВИЯ РАБОТЕН ДЕН - сиреч - 17.12.2007

37

О

преди 13 години

Гербаците са долни крадци навели медиите да мълчат. Вестничета и телевизийки са на автоцензура ,толкова растърстваща инфорция за Борисов и компания и след това журналистите бързат да сменят темата, страх в дребните душички за пустта заплатка.Ужасно е .....

36

111

преди 13 години

ТОЯ НЯМА ЛИ КОЙ ДА ВКАРА В ПСИХИАТРИЯ И ДА НИ ОСТАВИ НА МИРА15.12.2007-СЪБОТА-НЕ СЕ ПРАВЯТ ПЛАТЕЖНИНЯМА ЛИ И ДАНС,МАНС И КВОТО ЩЕ ДА Е ДА ГО ПРИБЕРЕ ЗА КЛЕВЕТИ И УРОНВАНЕ ПРЕСТИЖА НА БГ И БЪЛГ.МЪЖ ВЕЧЕ

35

Анонимен

преди 13 години

Янето е потвърждение, че в България здравната е неефективна!

34

Яне-то

преди 13 години

Каква приятелка бе Яне ? ?

33

GLEN

преди 13 години

Дикинсън,не мисли!Лекарят ти е забранил!

32

хаха

преди 13 години

На следващите избори РЗС и БСП ще излязат с общ девиз-"*** и луди от всички страни -съединявайте се срещу ГЕРБ"

31

мдааа

преди 13 години

Сигурно и некадърността им да управляват и простащината им,която не се свенят да демонстрират пред всички са фалшиви...

30

Анонимен

преди 13 години

"Той не посочи откъде има тази информация, "Пак някъкви подхвърлени информации.Ако са настъпани *** и са побеснели!Значи ГЕРБ все пак са свърпили нещо! Браво!

29

Анонимен

преди 13 години

До 18Всички банки работят в съботаТи само ми приготви 150 бона пък ще ги преведем в събота

28

Дикинсън

преди 13 години

И понеже може да завалят минуси... само да кажа, че за мен най-успешното правителство на България беше това на Иван Костов и ОДС. Но след него това на ББ е много над това на цяра и тройната коалиция! Пак казвам има ужасно много грешки и злоупотреби, но пред алтернатива БСП и ДПС... не благодаря! Те 6 месеца казваха, че няма криза в България и щяла да ни подмине!

27

до Георги

преди 13 години

Честна? На тия години-като я гледам-може!?

26

Алекс

преди 13 години

И мен ме тормози денонощно с безмислените си изказвания и действия Яне Янев, че и най-близките ми хора тормози...