88

123

преди 13 години

A, не тая няма да я бъде!! Егати алчните ***:(

87

Анонимен

преди 13 години

Това са пълни глупости.По закон те и без това ги начисляват, а това е начин да ни вземат още парички.

86

Лъжи, лъжи ...

преди 13 години

Още една предизборна лъжа на Бойко Борисов лъсна !Нали щеше да контролира енергоразпределителните дружества и ВиК ?!Нали щеше да сваля цените на ток и вода, а тези, които ни ограбват да бъдат изгонени от България, както това стана с ЧЕЗ в Унгария ли беше не си спомням вече ... ???

85

John

преди 13 години

Сложете такса водомер и несъбираемите вземания ще станат повече от на Топлофикация. Аз лично ще спра да плащам! *** само от бойкот разбират!

84

Щирлиц до 77ХАХА

преди 13 години

Колега не съм съгласен с теб . Какво искаш да кажеш хеи така да развалим концесията и да си ходим по-живо и здраво НЕ . Първо трябва да дръпнат всичките концисионери да си кажат на кой колко са плащали за да се вършат абсурдите с тия такси . После главните коруптори като Ангел Семерджиев трябва да ги оставят в затвора да си починат че и със сегашният ни премиер в пандиза . Тогава можем да си говорим за каквото и да е .

83

123

преди 13 години

Досега редовно си плащам онлайн още щом се появи сметката. Сега обаче искат да ми слажат да плащам и на крадците /защото за мен човек, който ползва без да си плаща е точно крадец/ сметките. Обаче си мисля, че сметките им могат да излязат криви, защото по този начин могат да ме подтикнат да мина "от другия бряг", т.е. да се принудят и моите сметки да преразпределят... А и вероатно няма да съм само аз и тогава ще се видят в чудо...

82

Анонимен

преди 13 години

Супер! Аз спирам да си плащам. Така на вас ще ви излезе, че трябва да плащате моята сметка.

81

Анонимен

преди 13 години

Ами Софиянци сте богупомазани открай време.Ние в Добрич плащаме по 2.70 лв за кубик вода вече колко години и се канят още да ни одерат кожите кожодерите,а вие сте на половина и ревете като девици!!!!Първо да минат ВиК дружествата и на всеки 5 г ,да свалят всички водомери и да си ги проверят за точност и тогава да ядат мармалад.То и баба знае на готово само да взима пари и да усуква потребитля.И крайно време е да им се потърси сметка за заплатите които взимат шефове на ДКВР,на ВиК ,на енерго и др

80

Анонимен

преди 13 години

А докога ще продължава това след 12 часа да нямам топла вода?

79

Анонимен

преди 13 години

Докога ще ги търпим тези обирджии от ВиК?! Този г-н Семерджиев не знае ли, че и в момента ни се събира такса за нещо което не сме ползвали - при консумация 6 кубика аз съм принуден да плащам още 2-3 кубика допълнително от разпределение. Това никъде го няма - да плащаме за нещо което не сме ползвали.Всички си мълчим, като овце и аз не знам какво мога да направя.

78

Анонимен

преди 13 години

Искам отговори:1.Как се формира цената на услугта .2.Какви са точно задълженията на дружествата според договора за концесия.3.Капиталовите разходи за ремонт и подмяна на съоръженията как се осчетоводяват.4.Колко от тези ремонти извършени с евро пари са писани както разход на дружествата.Малко ми писна да ме лъжат

77

ари

преди 13 години

*В момента в сметките ни се калкулират загубите на вода по водопреносната мрежа,които за София са над 70% и които според закон за водите трябваше да се намалят до 20% ,като сроковете за това се променяха всяка година с поправки в закона,ЗАЩО??? А сега на какво основание ще плащаме и за неизрядните платци? Що за държава имаме/или вече нямаме?/ и докога ДКЕВР ще защитава интересите на чуждите монополисти,а не на собствените си граждани. Сигурно им плащат добри комисионни за тази услуга.

76

Анонимен

преди 13 години

боко тиквата добър човечец сложи за шеф на ДКЕВР. Айде още един вот на доверие му дайте. Естествено че ще му дадете нали тези дето са гласували за него - те вода не плащат, ще я плащат такива като мене, дето разбират какъв гомню си имат за премиер.

75

Анонимен

преди 13 години

Куанта намера, хвани ме за водомера.

74

АНТОН

преди 13 години

ХОРА , ПВЕЧЕТО ОТ КОМЕНТАРИТЕ СА НАПЪЛНО ЛОГИЧНИ. И АЗ МИСЛЯ ВЕЧЕ , ЧЕ ВСИЧКИ ПОТРЕБИТЕЛИ ТРЯБВА ДА СИ ТЪРСИМ ПРАВАТА. В КАКВА ДЪРЖАВА ЖИВЕЕМ , ЧЕ АЗ ТРЯБВА ДА ПЛАЩАМ ЗА ТОЗИ ДЕТО НЕ ПЛАЩА.А ТОВА ЗА ТАКСА ПАРКЕТ ИЛИ ЛАМИНАТ МИ ХАРЕСВА. ВСЕ ПАК ЖИЛИЩАТА СА СИ НАШИ И ТОЗИ КОЙТО ВЛИЗА ДА СИ ВЪРШИ РАБОТАТА ЗА НЯКОЙ ДА МИ ПЛАТИ. ИНАЧЕ Е КРАЙНО ВРЕМЕ ДА СЕ СЪБУДИМ. СТИГА СА НИ ТЪПКАЛИ БРАТЯ. МОЖЕ БИ СЛЕДВАЩИЯТ ЛЕВСКИ Е НЯКОЙ ОТ НАС.ТРЯБВА ДА ИМ ДОКАЖЕМ , ЧЕ НАРОДА НЕ СЪЩЕСТВУВА САМО ПО ИЗБОРИ.

73

Анонимен

преди 13 години

Аз хванах комшията да краде и понеже краде от мен, отидох във Софийска вода да подам молба да ми поставят водомер в жилището. Обаче от там ме отрясоха и казаха, че не можело. Водомерът ни е на двора и след него, тръбите ни минават през банята на съседа и така достигат до нашето жилище. Няма от къде другаде да ги прокарам, а и кооперацията е строена преди 80 години. В момента плащам двойни сметки и нищо не мога да направя. Освен ако не извадя голщма пачка.

72

Анонимен

преди 13 години

Що за идиотщини са тези такси?УСЛУГАТА,КОЛИЧЕСТВАТА СЕ ЗАПЛАЩАТ!Е,какво искат -без никакви разходи по обслуцване само да печелят ли?Тогава трябва да се въведе такса БОЛНИЦА,ако евентуално се влезе в нея,защото имало персонал и легла,ТАКСА БЕНЗИНОСТАНЦИЯ-защото може да не зареждаш колата си регулярно,ТАКСА ГРАДСКА ТОАЛЕТНА,ТАКСА плод зеленчук.и крайно време да се въведе годишна ТАКСА НА ТАКСИТЕ.

71

Дацо

преди 13 години

ДАНС и прокуратурата веднага да се заемат с Ангел Семерджиев и членовете на ДКЕВР . Те вунят на корупция като цялото правителство междувпрочем . Дано скоро бъдат изритани всите в посока затвора и 100% конфискация на имуществото . Такива такси за в абсолютно противоречие с практиките в ЕС и противоречи на законодателството . Абсолютно неправомерно е да има такда ТЕЛЕФОН за това че го имаш , такса Електромер и разните там мошност и пренос и абсурдно е да има такса ВОДОМЕР . Това вече е подсъдно

70

Haha

преди 13 години

Тия според мен ни пробват нервите - един вид си правят експеримент с нас. Ако някой въведе нещо подобно си отива и в двата смисъла. Прекалено е идиотско това решение за да го приемат, особено идеята да поемаме сметките на *** ...

69

зъл

преди 13 години

Разваляне на концесиите с ЕРП-тата и ВиК, оставка на семерджиев!!! Това е варианта