64

Анонимен

преди 13 години

Командире едно време за тебе гласува цяла България.Сам си отговори,защо сега си толкова мразен и презиран какво от това,че си много богат ти и семейството ти.На оня свят ще го носиш това което го открадна от народа.

63

@

преди 13 години

Ние сме една доста странна нация от мазохисти. 20 години търпиме да ни тропат на главите едни и същи некултурни, нетолерантни, арогантни и безпардонни търтеи, които освен това ни се отблагодаряват с един и същи цирк преди избори.Сърдиме се един другиму, че не спазваме нормални човешки норми и в същия момент гледаме подобно поведение от управляващите и парламента. Това е срама на нашата нация.Нашите политици са нашия срам!

62

Анонимен

преди 13 години

Може сами да се осират,но може и останалите да *** от горе им.Не всичко е такова каквото изглежда и всички лъжат и манипулират хората.

61

обективен

преди 13 години

командира бил притеснен...е** се в г***, командире

60

избирател

преди 13 години

Оставка ,жалко че гласувах за тези.....Тотално осиране !

59

Да живее бай Тошо!

преди 13 години

Как е възможно. Тия отвсякъде задминават бившите комунистически тайни служби!А се оказва и че вълка козината си мени а нрава не! Все си е вълк пък бил и премиер пък било и демокрация. Да живее бай Тошо!

58

Анонимен

преди 13 години

И аз искам истината. Дано не потулят случая.

57

Анонимен

преди 13 години

Абе, много малоумие на едно място! Какъв кораб, какви пет лева? Човека каза, че иска истината и се надява записите да се окаже фалшиви! Знаете ли какво ни чака ако тея записи се окажат истински? Дупе да ни е яко на всички. Дреме ми, че Бойко ще падне. Ама с това падане всички сме на дъното на секундата. И как пък видяхте Костов да е в един кораб с Бойко? Кьорави или *** сте, че не виждате как двамата от години са се хванали гуша за гуша.

56

чичо Митко

преди 13 години

Кой са тези "нашите хора" бе Кольо? Питам ей така, от любопитство. Щото аз се сещам за една партия, за която "наш човек" е ключова и свещена. За нея ли става дума, м?

55

Дени

преди 13 години

Хайде пак пишете ,че Костов е виновен за позора . За критиките ,за Шенген ,за лобизма , за скандалите и за срама пред ЕС . Както винаги е прав!!!!!

54

Анонимен

преди 13 години

"Депутатите обаче отхвърлиха предложението."Депутатите не искат Борисов да излезе и да каже 'истината'?!? Брей.

53

д

преди 13 години

Ами то в тези записи ясно си се казва, че тоя си е плащал и на предишните и никой не го е закачал. БСП -то къде скачат?Да не би да са по-чисти, напротив даже, доста по-окаляни са.

52

ликтор

преди 13 години

Прав е Костов да се притеснява ,още повече ще се притесните и вие ,ако прослушате записа - гласовете са на Бойко и Танов.Записът е във Vesti.bg и мога да се закълна ,че гласовете са им истински ! Е баси скандала !ОСТАВКА ,НЕЗАБАВНО !!!!

51

Анонимен

преди 13 години

И баш на *** празник ли Бойко курбан да иде?

50

Галерист

преди 13 години

ТОВА Е САМО НАЧАЛОТО. АКО ЗНАЕТЕ САМО ОЩЕ КАКВО ЩЕ ВИДИТЕ. ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ И СЛУШАНЕ!

49

Кайзера

преди 13 години

добър или лош Костов е най-добрият политик в новата БГ история след 1989 г...жалко, че "материалът е лош" за да разбере това.

48

Oleee

преди 13 години

И аз и аз искам истината от теб костов! За аферата Сапио, за кръга Олимп, за приватизацията, за министър 10%, за калпавите и лобистки закони които направи, за фирми4ките които спонсорираха СДС, за мръсните пари отвън, за връзката със синдикатите, за АЕЦ Козлудуй, за ТЕЦ-вете, за разсипаното селско стопанство и още куп неща, костов! АМА ТИ 2Г. СЕ ПРАВИ НА ОЩИПАНА БУЛКА, А СЕГА СИ СВЕТА ВОДА НЕНАПИТА!!! С тоя 1% който те подкрепя от чие име костов говориш и в качеството си на какъв???? ЦИРКАДЖИЯ!!

47

KALT

преди 13 години

Обама не може да го шпионираме, че ще го загубим в тьмното.

46

Бай Колю

преди 13 години

Черешките ще са след предсрочните избори! До тогава наште хора ще пазят каквото трябва на скрито и тайно място! Затова и до тогава само трохи...ама като гледам трохите, въобще не ми се ще да виждам залъците, пък още по малко черешките.... Гнус ме е от тях!!!

45

555

преди 13 години

ОСТАВКА, ОСТАВКА, ОСТАВКА...........