63

самоубийство

преди 13 години

Ами Герб вършат мръсната работа на комунистите,това вече се видя,а те ще се върнат на бял кон!Така че,пригответе се за ***-2 серия,мушмурока-крадлю и До'ан!

62

Анонимен

преди 13 години

Дай оферта, за да няма "послепак ще изберат някое подобно безподобие".

61

Анонимен

преди 13 години

На платените гербери свърши работното време и ми липсват с писанията си колко е добре за хората да им вдигнат данъка.

60

Анонимен

преди 13 години

Ето това се случва когато селяни отидат във властта (визирам герб).Разни стругарки,разни борчета,мутрички,айлячета,турчета,вербувани агентчета и т.н. паплачТоя данък за какво се увеличава,да не би разходите по сметопочистването да са се увеличили,или пък улиците са останали без дупки,или пък имаме тротоари ?!?тея пари ще потънат в черните каси и някои държавни служители ще си накупят нови луксозни возилае сега да разберете защо на времето Чеушеско беше разстрелян като куче

59

Анонимен

преди 13 години

до 52 - Прав си, в Лозенец сме най-ощетени. Защото тъпите провинциални журналистки, не спират да повтарят "в баровския квартал Лозенец, в баровския квартал Лозенец", забравяйки че в Лозенц живеят 60-70% местни хора, които трудно биха могли да се нарекат "баровци", поне според влаганото от журналистите в това определение. Но всичкото селянин умре да се завре в заветния Лозенец. Заради тях хитрите строители, нарекоха и кв. Хладилника - Лозенец, за да им скубят повече пари ... не ми се говори.

58

Снагълс

преди 13 години

Волен ли ти взе оредна "За храброст", броненосецо?

57

Amenhotep

преди 13 години

2 милиярда бюджет на София не ви ли стигат бе ГЕРБЕРСКИ ИЗЕДНИЦИ! Добре че Фанндъкът ще ни трови живота още само няколкомесеца ... жалко само, че уважаемите мисъселяни - столичани, послепак ще изберат някое подобно безподобие!

56

im

преди 13 години

Задействаха агент герджиков и герб се ***.

55

5-тях лв.

преди 13 години

Да вдигнат и зплатите с 90-100 лв. и нещата ще са точни. Иначе ще им го пишем на сметката, а тя вече стана много дълга. Идва година на избори и който е вдигал цени и данъци ще трябва да си плати масрафа.

54

Amenhotep

преди 13 години

Лъжливият и некадърен селски ФАНДЪК беше казала:"НЯМА ДА ВДИГАМЕ ДАННЪЦИ"! Е ... не ги вдигнапха ... НЕЩАСТНИЦИ!

53

Сивия

преди 13 години

И ти си прав. Извинявам се, че те нарекох будала. Единствено бъркаш, че се обръщаш къмен в женски род. Мъж съм. Както и да е. Весело посрещане на празниците и на теб :)

52

ZEN

преди 13 години

Не мислех, че съществуват толкова прости хора, но тез от ГЕРБ са добри в убеждаването. Скритата лимонка минко герджиков - агент от ДС им подля вода, а те, алчни но за сметка на това ***, не го разбраха. Определено догодина ще има да го ....

51

Анонимен

преди 13 години

хайде да не правиш кръчмарски сметки кое колко е, ами да се замислиш над следното:10 натикани в панелка в Люлин 3 плащат такса смет 20 лв 2 *** в Лозенец - 200Въпреки тези 200 лв. в Лозенец не е почистено и не е събран ***. Аз някак си искам да получавам това, за което си плащам. Примерно да ми събират ***. Или да ми чистят улицата. А сега ще ми вземат и отгоре, ама надали ще ми я почистят, нали? И не пич, хич не съм длъжен да те спонсорирам, ако ще да се пръснеш от яд.

50

Анонимен

преди 13 години

ЗА СОФИЯ ТРЯБВА Д А Е НАЙ ВИСОК ДАНЪКА ,НАЛИ ВСИЧКИ СЕ НАТИСКАТЕ ДА ЖИВЕЕТЕ ТАМ ,КАКВО ДА КАЖЕМ ПО МОРЕТО ,ЗАРАДИ ТУРИСТИТЕ СЪЩО ПЛАЩАМЕ ВИСОКИ ДАНЪЦИ ,АМА ТУРИСТИ ДВА МЕСЕЦА В ГОДИНАТА ,А ДРУГИТЕ 10 МЕСЕЦА ГЛАД ....

49

Анонимен

преди 13 години

Целта според мен е ясна. Да се прогонят кореняците софиянци от старите им, но на апетитни места жилища. След като не могат да плащат - искат не искат ще бъдат принудени да продадат потомствените си апартаменти, ще ги купят мутрите, приятели на Премиера - ще ги бутнат и ще построят молове. Кратко и ясно. Същото както направиха преди 5 години с имотите около Южната дъга на Околовръстното, когато Мутрата беше кмет. Приятелчетата му станаха милионери за една нощ.

48

Възмутен

преди 13 години

Права си неуместно, но и твоето обръщение не бе по-добро. Прочети си постигна отново и ми кажи що за изказ е това? Иначе се извинявам...Жива и здрава да си и Весело посрещане на Коледните празници!

47

Анонимен

преди 13 години

Ти пиян ли си бе? Естествено, че коментираме "ПЛЮС 90 ЛВ".

46

Анонимен

преди 13 години

НЕ САМО В СОФИЯ СКАЧАТ ,А И С НЯКОЛКО ЛЕВА УВЕЛИЧЕНИЕ Е НИЩО ,ПРЕДИ ТРИ ГОДИНИ СКОЧИХА С 20 % ... А И ТАКСА СМЕТ СЪЩО СЕ ВДИГА ВСЯКА ГОДИНА ,20ЛЕВА ДЕЛИМ НА 12 МЕСЕЦА И ИЗЛИЗА ЧЕ НА МЕСЕЦ ПО 1,50 ПЛАЩАМЕ ПОВЕЧЕ ,ТОВА СИ Е НАПРАВО НИЩО КАТО ДАНЪКА СЕ ПЛАЩА И НА 4 ПЪТИ ,А КАТО СИ ПЛАТИШ ДО КРАЯ НА МАРТ ДАВАТ БОНУС 5%

45

Сивия

преди 13 години

Мисля, че обръщението, което използва по мой адрес е крайно неуместно. Що се отнася до това кой е *** ще ти кажа само, че аз взех два апартамента в сграда, която е построена на моя земя в Лозенец като съм предоставил само право на строеж и запазих собствеността си върху земята. Освен това, около сградата има и улици и кофи за ***, улично осветление и т.н. Изобщо предприемача и изпълнителя си свършиха работата перфектно. При това положение е абсолютно няма за какво да ти завиждам

44

Анонимен

преди 13 години

Ами целта не ГЕРБ е да унищожат истинските софиянци, които наистина не са особено богати, и да неселят София с провинциални некадрни кариристчета, които обаче имат пари от нивите си на село и които са достатъчно прости за да гласуват за демагозите от ГЕРБ.Според мен това е целта на бянкянския селянин и самоковската ***.