28

spas

преди 13 години

znaete li kakvo e rabotil BOJIDAR YOTOV DO 2000godina-vizadjia

27

Анонимен

преди 13 години

bonus tova ne sa li pari

26

az

преди 13 години

Поредните *** който съвсем законно получават 7-8 хиляди на месец. Като работят колкото да не заспят!

25

Nemam nervi

преди 13 години

Бонусът може да е най-много три пъти размера на заплатата, или до 6000 лева на месец, --Това е отговора на въпроса-ЗАЩО пътищата ни са в такова окаяно състояние

24

Българин

преди 13 години

Понеже се чуди как да излъже - шефа взимал 1500 и бонуса може да бъде най-много 3 пъти! Аз ли не мога да смятам ? Крадци ДОЛНИ! Всичко било законно, м...а ви!!! Моя шеф ми каза, че бонуса ми е това, че още получавам заплата, макар и орязана..!Щеме или не май *** време на калашниците...

23

Анонимен

преди 13 години

Айде изгонихме комунистите и техните ора, и си сложихме наши ора - те да лапат.Ликуй, шарански народе.

22

Бай Ристо

преди 13 години

Е добре де аз също взимам бонус в моята фирма, но не повече от 40% от брутната заплата и то ако съм ги заслужил.....На каква база се изчисляват бонусите в АПИ и кой ги определя в крайна сметка? Не бих имал против и по 10 бона да взимат, но нека поне имаме нормални пътища и тогава, щото сега малко кофти се получава.....

21

Иван

преди 13 години

Крадем, ама не толкова!

20

НАПИ

преди 13 години

НА какво основание вземат изобщо някакви БОНУСИ.Пътищата са в плачевно състояние,бюджета празен.А ББ ни уверяваще как идват С НОВ МОРАЛ.Довечера ако изобщо се появи на екрана дали пак ще запее любимят рефрен за ТРОЙНАТА КОЛАЦИЯ????И да попитам още нещо на тези май всички ние им плащаме осигуровките нали са държавни служители/дано греша/........

19

Иван

преди 13 години

Звучи като - Крадем, ама не толкова!

18

математика 3ти клас

преди 13 години

"Ние сме уволнили 600 човека, на които средно сме платили обезщетения от 1000 лева, ето ви един милион", допълни министърът.600*1000= 600,000... + 400,000 комисионна за министъра, предполагам?

17

Анонимен

преди 13 години

РАБОТАТА ЯСНА! ЗА БЕДНЯЦИТЕ НЯМА, НО ЗА ВАС ИМА!НИЩО ПО РАЗЛИЧНО ОТ ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ НЕ СТЕ!

16

GOSHO

преди 13 години

КАКЪВ СЛАДУР Е ТОЯ САМО.ТАЯ КАСКА МУ СТОИ КАТО НА СВИНЧЕ ЗВЪНЧЕ

15

Салахадин

преди 13 години

Абе убавецо усмихнат?В коя обикновенна фирма бонусите са 3 пъти заплатата?Какъв е този пир по време на чума.Даже тръгнал да ми обяснява.В моята фирма бонусите са не 3 а 1/3 от една заплата и то ако си ги изработя!!

14

pi4a

преди 13 години

Ама вие какво си мислехте, че ГЕРБ за десерт са най-честните? Е излъгахте се и съответно всички сега ще търпим некадърността и липсата на каквото и да е управление. Ще имаме само смяна на местата, но не като друг път, този няма да има нищо за народа. Стадион по време на криза? Защо? Ами много просто, ще го изпълни "най-достойната" фирма естествено най-приближената Главбулгарстрой. А нека си е криза за целия строителен бранш, който води останалите като лавина. Само не знам как всички се лъжат.

13

Расъл у Расник

преди 13 години

"Ние сме уволнили 600 човека, на които средно сме платили обезщетения от 1000 лева, ето ви един милион", допълни министърът...Закръглено, като за стари приятели.

12

гуньо

преди 13 години

"Ние сме уволнили 600 човека, на които средно сме платили обезщетения от 1000 лева, ето ви един милион". Хммм, откога 600х1000 прави един милион. Този министър е бягал от час по аритметика.

11

Анонимен

преди 13 години

Какво бонуси ,какви заплати пътищата в страната дупка до дупка а те икономии ми правили ех народе наивен.Не щеме ний здраве,наука и пенсии,не щеме ни пари,неискаме свободас човешки правдини.*Напред, напред гербери,към магистрали и стадиони да вървим!Доста сме овци,ще търпим!*Доста сме лежалив робски пелени,доста още , ще лежимробски хора ний.*Напред, напред,Към Шенген с ГЕРБ да вървим!Доста сме овци доста още, ще търпим!

10

Мечо Пух

преди 13 години

Интересно отношение към парите, в условия на криза, когато все икономисват от пенсионерите и здравеопазването.. не били по 9000, а по 6000лв!?! 600души по 1000лв обезщетение...ето ви милион?!?!? Значи там 400 000лв ги нямат за пари!!!

9

Един Българин

преди 13 години

Дисциплинарното уволнение непредполага обещетение, г-н Плевнелиев. Заплатата на министър-председателя не е 6000лв(поне официалната)!!! С кой мозък им давате толкова пари като магистралата пропада? С какво са си ги заслужили? Това са моите данъци и на Гошо и на Пешо и ние и тримата настояваме да ни ги върнете или изхарчите за нещо смислено. Ние пътища нямаме, новите пропадат и губим милиони, но ти си им дал бонуси! Браво и ти вземи бонус, не се цепи от колектива.