271

Не само

преди 13 години

Не само трябва да им залепят снимките с надпис "Продажници", но и "Специално приближени на нацистки гестаповец, убиец и престъпник".

270

отвратен

преди 13 години

ПОЗОР ,ПОЗОР ЗА ЗА ВАС НЕГОДНИЦИ ...!!! ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА ДО ЕДИН ВСИЧКИ ПРИСЪСТВАЛИ ПЛЮС ОНОВА НИЩОЖЕСТВО ,КОЕТО НЕ МОГЛО ДА ОТИДЕ ЗАЩОТО ЗАМЕСТВАЛО ЦЕЦА ,АМА МОЛИЛО СЕКРЕТАРКАТА ДА МУ ЗАПАЗИ ПОТЕЛЕФОНА ЕДИН И ЗА НЕГО ...!!!!ВЪН *** ДОЛНА ..!!!Сега ,ако БОРИСОВ ПОМНИ НЕЩИЧКО ОТ ОБЕЩАНИЯТА СИ И ДЕКЛАРАЦИИТЕ ,КОИТО ГЕРБЕРИТЕ ПОДПИСВАХА, ЩЕ ИМ ПОИСКА ОСТАВКИТЕ ...

269

Лъчо ли пак?

преди 13 години

Лъчо Мозъка ли пак :) Ама то иначе кой ще се върже на фирма с име "Клаус Барби". Хем са нагли, хем са некадърни, хем са прости... а ние сме още по-прости, че търпим тези пълни *** !

268

Плюшкин

преди 13 години

Моля, дан е обиждате журналистите и да сме им благодарни, че са измъкнали депутатите от работните им места! Ако не бяха, кой знае какви нови ядове щяха да измислят? То не, че и много досегашни не са ни до уши, а вие искате и нови? Стига толкова! Ако аз бях нямаше да има депутати ве? Че то ти писва от лудостите, дето коват?

267

Анонимен

преди 13 години

*** С ***! ВЪН , ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА!

266

Анонимен

преди 13 години

Хахаха-Клаус Барби производител на телефони хахахаха."Лъчезар Иванов, Емил Гущеров, Евгени Стоев, Ивайло Тошев, Геновева Алексиева, Светослав Тончев, Александър Стойков, Деян Червенкондев - от ГЕРБ, Кирил Гундеров - от "Атака", Митхат Метин, Ердоган Ахмедов, Петя Раева - от ДПС, Бисерка Петрова, Дарин Матов - от РЗС, Румен Такоров - от БСП, Димитър Чукарски - независим.""За няколко ЖеСеМа повече"-Това не е парламент,това е бандата на Али Баба,всичко друго но не парламентаристи.

265

Тормозко

преди 13 години

Здравейте Сънародници!Преди имаше една песен в която се пееше "за милиони няма закони",кавъра и трябва да бъде "за мобилни телефони няма закони"

264

2012

преди 13 години

Много готин номер им скроиха на тези кавали

263

Анонимен

преди 13 години

На тия сега трябва да им разлепят снимките из парламента и под тях да напишат "ПРОДАЖНИЦИ"

262

Агитация :)

преди 13 години

Само депутат от Синята коалиция няма. А има "поканени". Помнете ги тези работи като ходите да гласувате !

261

Коце

преди 13 години

Нещо си се объркал.За Зелената партия ли говориш или за ПП Зелените.За ПП Зелените категорично няма такова нещо, ако имаше, поне щях да чуя.

260

Анонимен

преди 13 години

Че даже си ги и избираме. Трябва да се повтаря постоянно, че ние сме техни работодатели. Така може някой да започне да ни уважава. А сега всички които именно ние храним с наще данъци се подиграват в очите ни.

259

иванчо

преди 13 години

къде да гласувам ,колко съм отвратен!

258

Зелените са червени

преди 13 години

Зелените са червените на Герги Гергов. Хайде не започвайте манипулациите от сега!!! Няма да гласувам за вас, ако ще да се спукате.Не гласувайте за зелените на Гергов, които чакат новата финансова пирамида - търговията с парникови газове. Те са червени и със зеленото бият на кафяво.

257

Добре де...

преди 13 години

... мама му стара.Аз ако зачезна просто ей така от работа,ще ме порежат здраво.А тия бастуни ходян на работа веднъж на високостна,понякога и по-рядко и пак нищо.Защо да не са по нормалния КТ.Три неявявания на работа и айде - чантата,дръжките и обратно по селата.Да не са по-човеци от останалите.Писна ми от хрантутници и лицемери.20 години храним по една камара безделници.

256

Коце

преди 13 години

Предсрочни парламентарни избори през 2011 !Подкрепа за ПП Зелените!

255

Анонимен

преди 13 години

С този експеримент се доказа за какви хора гласува народа,а тези депутати показват пък колко струват избирателите им.Затова да не се сърдим за данък "Колиба",за фалшивите дипломи на Калина,за юридическите консултации от учител по физическо или хидроинженерските консултации от философ,за това парти с безплатни телефони,защото ние сами сме си ги избрали тези депутати.Народа го е казаъл,малък но мноооого *** народ сме.

254

revlio

преди 13 години

ние сами сме си виновни за целия 20 год. резил

253

Абраам Фоксман

преди 13 години

Този случай трябва да предизвика намесата на ООН, Евро комисията, Американския конгрес, Световния еврейски конгрес +Абраам Фоксман, на Саркози (защото Барби е избивал във Франция) , на Израел и на цялата световна общност от нормални хора !! Висшата власт в България търчи във фирмата на Клаус Барби, за аванта от нацистки гестаповец-убиец! Това демократи, защитници на закони и права ли са, европейци ли са, човеци ли са??? Това в България, която единствена спаси своите евреи.

252

Анонимен

преди 13 години

Това е клопка на Синята коалиция! Ха-ха-ха... Така е! Който не мисли-тича за телефонче!