152

Сиси

преди 13 години

И аз съм ученичка в 12 клас на Бургаска професионална гимназия, но за мен така наречената "стачка" е просто смешна. Днес ги мързи да ходят на училище, след време ще ги мързи да работят, но дали тогава ще стачкуват?

151

м

преди 13 години

Тези пикала пък кой им каза че могат да стачкуват?! Пикала разглезени.За 2 дена ще правят трагедии вече.Нямали да си научат уроците.Ха-ха! По-точно ще имате по-малко дни да хойкате по дискотеки и да хулиганствате.Миналата година като ви се паднаха два дена повече що не протестирахте бе пикала? Никой не им е намалял дните, а така се е паднало.

150

Анонимен

преди 13 години

до 85Ей така се насажда робско съзнание от най-ранна детска възраст...3 месеца без пари за закуски...като порастне...3 месеца без заплата...и шъ трайш...УЖАС

149

Densi

преди 13 години

Ей, има льохмани дет не си познават новите класни ръководители защото не са се мяркали в училище. Но и има ученици които си " сядат на задниците да учат" . Абе хора като коне с капаци сте: Тя ваканцията 10 дена ама от тях 4 са празници прибавете още 2 дена подготовка и остават 2 дена в които имаме да направим 1000 съчинения 10000 задачи и още куп уроци .. затова искаме удължение на ваканцията. Не знам за вас , но няма да си посрещам празниците на бюрото с тетрадката.

148

хаха

преди 13 години

Що ги мъчите добрите деца да учат. Оставете ги да си шмъркат, поркат и да се е.ат.България няма нужда от образовани хора, а от послушни простаци..

147

пешо

преди 13 години

от тоз *** АНАЛГИН ме заболя главата а пък и съседите събудих. съсипахте ми живота с тез реклами бря

146

гост

преди 13 години

и как ще я изкарат почивката , с бутилка и цигара в ръка , защото не са много тия дето ще си позволят ски , на тях им трябва само много труд , за да станат човеци и да се подготвят за действителността

145

Hanibal_Lektar

преди 13 години

90 % от участниците в този " протест " не могат да ти кажат кой са участниците във втората световна война и кой срещу кого и защо се е бил без помощта на гугала , 100 % съм сигурен ! Както се казваше в една реклама " Не става само с ядене , трябва и акъл " Ха със здраве !

144

Анонимен

преди 13 години

Ами да, навремето имаше дисциплина. Не като сега ученичките се продават за да са с нов евтин *** на у-ще. Когато имахме униформи не се дразнехме . И на военно ходехме , а не като сега по - тежко от чаша не Може да вдигнете . Sorry !

143

Анонимен

преди 13 години

На светлинни години сте(учениците) от тях,Сравнение даже е срамно да се прави

142

Миронов

преди 13 години

"батко, Диалог може да има само между равнопоставени партньори." Съгласен съм и те това именно искат-да са равнопоставени, а не подчинени. Правилата сега не им харесват и сега искат да ги променят. Аз цял живот чаках "светлото утре". Сред тях съм от 1962 г. - от първокласник до 34 години учителски стаж.

141

:)

преди 13 години

Аз съм За нека нашите деца да починат малко повече !!! Сега е ред на София къде сте деца ?????

140

гост

преди 13 години

зимната ваканция през годините винаги е била 10 дена ,друг е въпросът , че днешните ученици не са дисциплинирани, при тях има слободия , която се *** до мързел и нежалание за полагане на никакви усилия, около 10 % от днешните ученици са с потенциал, всички други са жертви на така нарачената демокрация

139

но комент

преди 13 години

Английските студенти, наричани "разпуснати" и "загубено поколение" се качиха на самолетите и разказаха играта на дисциплинираните хитлерюгендчета през Втората световна.

138

3d

преди 13 години

"Ще има още повече *** като теб. Няма да питам откъде си вадил парички за зимните спортове. Те мама и тати сигурно са с дълбоки джобове."България има доста по-сериозна нужда от такива като мен, отколкото от злобни лузъри... Но няма проблем - злобей си - не ми пречиш :)

137

gtf

преди 13 години

Много съм учуден и радостен, че млдите са заедно сплотени - с такива хора Бг може да постигне много. Силни и слби ученици винаги е имало и винаги ще има ..лично аз не виждам никакъв проблем дали ще учат няколко дена по-малко. Вместо да се прави министъра на ощипана госпожица можеше да излезе и да каже две думи, да убеди младите, че властта е тяхна, както и бъдещето. Гербери (комунисти) вървете си !

136

но комент

преди 13 години

През Втората световна война в небето се сблъскаха"свръхдисциплинираните" хитлерюгендчета и "разпуснатите" студенти от английските университети.Историята знае кой яде пердаха.

135

Тишо

преди 13 години

И там кое от всичките клипчета визираш? :)

134

Димов

преди 13 години

Кмета им каза, това са глупости, първо те не знаят към кого да отправят изискванията си, другото което е, повечето от тях сигурно редовно бягат от училище и не на последно място, те не учат и нищо не знаят.Аз лично съм от Бургас, и аз съм имал къси и дълги ваканции, а в момента живея в Германия и тук се започва на 1 понеделник, ако той е 2 януари, то тогава никой не го интересува.

133

но комент

преди 13 години

Да бе,132!Униформи и маршировка с ботуши всеки ден!