36

Незабравящ

преди 13 години

Цецо, покрай борбата с големите риби, виж какво стана с онези твои полицайчета бабаити, които биха студент, обвинен по погрешка в кражба. Че даже не му се и извиниха. Ще има ли наказани и уволнени, а бай Цецо?

35

Анонимен

преди 13 години

Не видя ли там и Боко с Пашата:))))))

34

do 34

преди 13 години

ami da si zatvarqme o4ite pred o4evadni ne6ta li,glupako nieden? revete protiv komunizma,no vie samite rabolepni4ite pred noviq si vojd ... i vsi4ko,koeto pravi ili e pravil e prekrasno ... mi da mu napravim pametnik,a?

33

СДСето

преди 13 години

Ние назначихме Филчев, ама сега се правим на утрепани.

32

Кан Крум

преди 13 години

Пак бъркаш,на Позитано съм Persona non grata,във фашистката партия АТАКА също,така че в бат Бойко тиквата ми е надеждата,разбира се ако даде кинти.И аз искам да съм мутраген.

31

Ачо

преди 13 години

Преди 5-6 години като студент работех в известно столично заведение, Филчев беше главен прокурор мисля. Та тогава си правеше срещи мутрите и охраните им. Не знам дали е поръчал убийства но със сигурност е с мафията :(

30

Анонимен

преди 13 години

Хайде *** смени ника поне още веднъж и пусни поста с официалното лице:)))))) Милиционер на компютър:))))))))))))

29

Анонимен

преди 13 години

Цецо внимавай, много внимавай!!!! Опасно става, когато хванеш октопода за гърлото, защото може да те цапне с някое от пипалата си!!!!!

28

KOCTA MOCTA

преди 13 години

bravo,Ceco :)) sega razkaji kak A.Petrov dava6e dareniq na GERB predi 3 godini :))razkaji i za apartamentite ...razkaji za firmite na koito si daval pora4ki kato zam.kmet na Sofiarazkaji za konsultantskite uslugi ...ama po televiziqta,Ceco,pred horata deto sa te izbirali ...

27

stoon

преди 13 години

Нищо добро не чака България. Циркът и сапунките продължават важното е да има зрелища, пък хлябът, какво може и без него. И накрая искам да попитам г-н Премиера, воюващ със всякакви НАГЛИ, ОКТОПОДИ, ЛАПАЧИ МЕДУЗИ) дали неговата възлюбена Цвети Бориславова, честно спечелила 1 млрд по времето, докато Богоизбраният Пожарникар беше Кмет, та исках да питам идолът на нацията дали ВИНЕТ-дамата е НАГЛА ОКТОПОДКА или обикновена ЛАПАЧКА.

26

Анонимен

преди 13 години

Хехехе, нова серия от малоумия на овластени ни се предлага, ще видим и тук какво ще се случи.

25

Бягайте!

преди 13 години

БЯГАЙТЕ ДОКАТО Е ВРЕМЕ!НЕ ОБРИЧАЙТЕ ДЕЦАТА СИ!Хора, не се връщайте в никакъв случай в България. Новите (деца на комунисти, завършили на Запад) и старите комунистически кланове са превзели буквално цялата държава. Там няма парламент и партии. Партиите са различни кланове на комунисти. Правителството се олицетворява от държавна сигурност. Новият премиер Бойко Борисов е бивш комунистически престъпник участвал във възродителния процес и бивша охрана на Тодор Живков. КОЙ Е ПРИЕЛ ТОЗИ КОМУНИСТИЧЕСКИ *** В ЕВРОПЕЙСКАТА НАРОДНА ПАРТИЯ? НАГЛОСТТА НА ТЕЗИ *** НЯМА ГРАНИЦИ. Крайно време е да се каже на Европейския съюз, какви са тези хора, които ни управляват! Малкото хора, които са останали живеят в абсолютна мизерия. Единствените, които живеят в охолство са копелетата на бившите комунисти - полицай, военни, пожарникари и *** от ДАНС (те взимат заплати 2000-3000 лева, безплатни жилища и всякакви облаги и 1000 лв. пенсии). Обикновените пенсионери умират от глад мизерия и липса на болници. Полицията е навсякъде и могат да те застрелят и окрадат безнаказано и без причина. Най-облагодетелстван са бивши комунисти и децата им. Това са бивши ченгета, военни и подобни ***, които сега са банкери, хотелиери, едри собственици и т.н. Те държат телевизии, медии и въобще всичко официално е една голяма манипулация. Манипулацията е толкова голяма, че всички европейски пари отиват при тях. Всичко се подслушва. Ежедневно убиват и крадат стотици обикновени хора и никой не си мърда пръста за това. Но ако отвлекат или ограбят някоя богата комунистическа ***, цялата държава се активизира, променят закони и започва още по-голям терор на обикновените хора. Правителството защитава единствено и само комунистите олигарси и замазва очите на хората като хваща и арестува хора, който пречат на комунистическите кланове (олигарсите). Митингите и стачките са забранени. Ако някой има различно мнение или се опита да организира стачка, моментално изчезва (бива екзикутиран от структите на ДАНС и ГДБОБ). Хората в провинцията умират в глад и мизерия. Всички болници са закрити. Но всичко това умело се прикрива от медиите. Всички хотели по черноморието са на бивши комунисти и руската мафия. Хора не ходете там и настройте колкото се може повече чужденци да не идват тук да почиват. Навсякъде звучи долнопробна, *** музика наречена чалга и руска музика. Хората са като зомбирани. Клановете на комунистите (БСП, ГЕРБ, АТАКА и т.н.) и мазни *** от медиите ги заливат и им промиват мозъка с патриотизъм: Колко е хубаво в България. В никакъв случай не си и помисляйте да инвестирате в България или да носите спестявания. В момента в който кацнете на летище София сте буквално обречен. Скоро няма да има университети и БАН - двете най-стари научни организации на 120 и 140 години ще бъдат ликвидирани. Бюджетът им ще бъде спрян. Имотите им ще бъдат продадени и на тяхно място ще се строят хотели, МОЛ-ове и джамии.

24

МЕДИИТЕ НА ДС МЪЛЧАТ

преди 13 години

И за днес бг е водеща новина вече! Много е интересна реакцията на медиите наблюдавайте. Значи първи бяха фрог секунди след тях дневник и след това медиапул! Но защо ДАРИК МЪЛЧАТ? Заради ДС връзките в убийствата ли??? Общо взето "десните" инфо сайтове реагираха светкавично на бруталната наиситна новина(представете си как ще звучи по световните медии главен прокурор поръчва убийства) за ПЪРВИ ПЪТ потвърдена от лице на властта и то вицепремиер! При цялото му уважение и респект към рисковете на ЕДвин Сугарев Нанка Колева и Николай Колев босия. Тези убийства се превърнаха като "градски легенди" и се говореха от уста на уста 10 години....евала на Цветанов че събра смелост и политическа воля да стигне до тук! Сега дано стигне и до края! Ще е интересно журналистите да направят анализ защо така свързаните с ДС сайтове така реагират?

23

Анонимен

преди 13 години

"Когато ти го натаковат, не шавай, за да не правиш кеф на противника".Наш ЦЦ голямо шаване му удари и голям кеф прави на електората.

22

Анонимен

преди 13 години

Главата на октопода лежи на Червения площад и милиони *** се кланят пред мумията му вече 86 години!!!

21

Кан Крум

преди 13 години

Е как да не дава ве приятел.То къде службица,къде имотец,къде лиценз.Виз какво става с *** във Варна-всичко при тях било "чисто".Ами ти какво печелиш,кажи да се уредя и аз.

20

Анонимен

преди 13 години

bravo cvetane

19

1331

преди 13 години

До 9 много си прав има много червен писач

18

djordjo

преди 13 години

това не е държава,това не е нормална страна?мисля че е крайно временякой да я купи с овцете,има в предвид с нас:)

17

KOCTA MOCTA

преди 13 години

to kato gledam ti mai o6te ne si se poklonil pred portreta na Boko tazi sutrin :)) sigurno taino si me4tae6 silen muj da ti prusne diuzata,a?iska6 dve silni race da te hvanat za krasta i da useti6 4ovek s vlast da te obladava ...priznai si :))