59

Анонимен

преди 13 години

Точно така *** защитавайте ***, те са ваш електорат... няма лошо..

58

123

преди 13 години

*** Масларова писнами от вас ти трябваше даси в ареста сега а не да даваш съвети

57

ГР

преди 13 години

Това наистина се е превърнало в бизнес в *** махали в момента. Като забременее ромката и бяга при тартора за назначение на 2400 лв заплата. И всичко е законно. Поссле тартора плаща осигуровките и съответно и прибира картата дето си получава майчинството. На нея дава по 100 лв. на месец.Останалото си го прибира в джоба. А плащаме ние. Ако се промени както иска правителството цялата тая схема става безмислена. Ай ся продължавайте да плюете.

56

gtf

преди 13 години

до 47. без да са какво умнико - нали се сещаш, че *** ако не е в майчинство е безработна бе ***, та пак си взема същите пари, че и отгоре .. единствените, които отново ще понесат негативите са работещите българи

55

Анонимен

преди 13 години

ама вие сте големи *** всичките тука бе, дай заради ***, да ощетяваме и българчеата, е как не ви е срам бе, като не можем да се преборим с *** пак дай да вземем от българите

54

Az_sam_az

преди 13 години

По-голяма простотия няма.Дайте да вземем от майките, че стига са вземали милиони за отглеждането на децата си. Друго си е да има даваме по 200 лв. на месец и да се оправят. Ама те не са важни, голяма работа, че раждат деца. По-важно е да има пари за подслушване, че да има компромати за изборите, да има пари за *** дето имат 10 деца и вземат помощи, а ние им отглеждаме децата.Ама какво им пука на управляващите, те нали са в схемите за милионите, пък ние да мизерстваме.

53

Анонимен

преди 13 години

48 Ти си млад ****аст платени драскачо БеСеПарски...

52

penka

преди 13 години

Така, така, искайте да се раждат деца от млади майки?! А тази Христина Митрева кога е раждала(ако е раждала) май по тотолитарно време, а! А тогава как беше или е забравила какво е ползваааала, че и отгоре! СРАМОТА! Малко са 18 месеца вземете дори 36, та да раждат, ако все още могат по на 40 и отгоре!!!

51

Бойко Борисов

преди 13 години

Taка им се пада! А те защо са си мълчали за Цанков камък, а?

50

Аз

преди 13 години

*** или няма кой да я назначи и ще получава социално майчинство + помощи за социално слаба, или ако има *** фирма, която да я назначи, ще го направи и за 18 месеца. Реално тези промени не засягат ***, а точно българките. Младо семейство няма да пожелае да има деца, докато жената не си намери сигурна работа и не работи поне 18 месеца на дора заплата, което означава поне 2 години след назначаването. Така децата ще намаляват, защото ако -во дете се роди късно, -ро може и да няма.

49

ор

преди 13 години

..."Този бизнес с болнични и майчински трябва да приключи"... Кое ще приключи? Медицинския персонал и държавните да си взимат болнични по коледа, нова година, великден и в началото на м.септеври - преди учебната година? Не! Целта е да не се дадът пари за децата на България - нейното бъдеще, а да останат за изброените по-горе хрантутници!

48

Анонимен

преди 13 години

Всички си пишите тук и се възмущавате - и сте си прави, разбира се. Въпросът е: и какво от това? Дреме му на Бойко, че го хранят някакви си форумци. Керванът си върви, а кучето си лае.

47

Анонимен

преди 13 години

Всичко много хубаво, ама 18 месеца е прекалено много време. Все пак говорим за обещетение, което ще се получава 410 след това, не до живот. Пък и си е гадничко, защото ако преди 18 месеца си получавал 1000лв примерно, си можел да си позволиш неща, които сега с тези пари не можеш... И така,колкото повече връщат назад, толкова по-малко майчинство (погледнато от гледна точка на покупвателна способност). Според мен, ако ще се връща толкова назад, трябва да имат различна тежина в изчисляването.

46

масларова

преди 13 години

кирзата дойде бързо като МУРГИНА окраде данъците и остави държавата с 2 МИЛИАРДА ЕВРО ПО МАЛКО.........масларова да си продаде БЕНТЛИТО И ХОТЕЛИТЕ И ДА СПОНСОРИРА БЕДНИТЕ ДЕЧИЦА!!!!!!!!!!!

45

Анонимен

преди 13 години

аз съм млада майка но повече за Герб няма да гласувам защото с детето си отиваме на терминал едно чао Бойко

44

Анонимен

преди 13 години

това се прави ТОЧНО за да НЕ може *** да взимат майчинство без да са таботили ***!!

43

Анонимен

преди 13 години

така, така. значи минималната възраст, на която една разумна и отговорна жена може да си помисли за дете, става 27 години. средно образование до 19, висше до 24, работа поне 18 месеца, докато се утвърдиш и започнеш да получаваш нормална заплата, и още 18 месеца с нормална заплата, в които се осигуряваш за майчинство така, че да си що-годе спокоен, че ще можеш да си изхранваш детето. и това, ако всичко протече гладко и без никакво губене на време в търсене на работа и т.н.

42

Анонимен

преди 13 години

Писна ми да ги гледам тези нахални физиономии - да се издържат от детски/мачйински/ помощи .... ето и онзи ден : Дали им работа да почистват ( метат) улиците - и им сложили жилетки с телефон + номер на работника - ако не работи да се обадиш на телефона и да кажеш ,че дадения индивид не работи ..до тук добре - тия *** пак измислили - ми ние ще ги сваляме жилетките и така няма да се вижда ,че сме наети да работим пък не работим . до кога така - дават им работа да си изработят парите - те НЕ

41

Кандидат мангал

преди 13 години

Точка 3 най-много ми хареса! Така и ДПС-то ще ни пази ... ще има кебапчета на корем. Ще трябва да ме интегрират. Да ми дадат общинско жилище, ня което няма да плащам наем и ток! И всеки ден ще се чувствам дискриминирам и ще сезирам Евророма :D

40

Е не е истина...

преди 13 години

ТИя от ГЕРБ наистина са уникално зле.Как пък един свестен професионалист няма и в това правителство.Само мижитурки и нагаждачи.Да вземат да разберат най-накрая къде е проблема.Явно са решили тотално да е**т майката на народа.Дреме му на ББ за народа...Хвърля прах в очите с мижавите си акцийки ,а в същото време прави"грандиозни"промени ,но с отрицателен ефект върху обикновения човек.ДОКОГА БЕ ?