30

Царя

преди 13 години

Симеон Дянков не е само изперкал, защото той си е crazy !

29

Анонимен

преди 13 години

Дянков иска заем от Световната Банка ! Явно не си вчас с делата на Барт ти пит.

28

Анонимен

преди 13 години

и щото вижда, че не може да издържаме толкова хора, затова дай-да ни увеличат вноската и възрастта, че хем за тях да има повече пари, хем да не доживеем до пенсия - уникално

27

най-сетне

преди 13 години

Някой да разбере,че това момче работи против интереса на народа,дотам се е заслепил,че когато той решава да плати на лекарите,чак тогава го прави,направи всички министри за смях,само той е недосегаем,Борисов защо не вземе мерки и да го изгони,тогава рейтинга ще му се вдигне петкратно.Цяла зима и лято пишем да вземе мерки,защото положението стана не котролеруемо,но така и не го направи.Не му ли идва на акъла,че като вдигне осигуровките,пак обикновения човек ще го отнесе.

26

Анонимен

преди 13 години

до 16Радвам се ,че все още има хора като теб ,които разбират какво е МВФ.лошото е ,че овцете си траят и се чудят например защо гърците скачат и ги имат за по-мързеливи от нас българите.МВФ управлява всички страни ,които взимат заем.МВФ сваля и слага правителства.Щом трябват пари на МВФ веднага правителствата гласуват увеличение на каквото каже МВФ дори и да не е нужно на страната и това да тежи на народа.Така е и с осигуровките и с газта и с петрола ис тока,парното и т.н.Роби сме икономически!!

25

възмутен

преди 13 години

Не е допустимо такова изказване за един вицепремиер!!

24

лальо

преди 13 години

Какво предлага Тренчев, да живеем като гърците - 5 години с пари от заем ( просто няма откъде другаде да дойдат) - хубави пенсии и 13 заплати . Ами после?Дянков не иска да взема нов заем от МВФ и това е единственото наистина национално решение. По принцип Костов е човекът, който има подобни идеи.

23

другомислещ

преди 13 години

Той /С.Дянков/,трябва да си ходи. Време е !!

22

borokaro

преди 13 години

ЦИРКЪТ С ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО ПРОДЪЛЖАВА , ДРАГИ МИ СЪНАРОДНИЦИ...

21

Анонимен

преди 13 години

Коце,Коце! Те гербер виждал ли си нормален:)Всичко е изперкало:)

20

Анонимен

преди 13 години

Хаха,Дянков никога не е бил нормален,то му и личи на този изнежен клоун.За нищо не става !

19

Анонимен

преди 13 години

е всички сте големи "спецове" по финанси

18

Анонимен

преди 13 години

Сорри, ама не съм съвсем съгласен.Дянков наистина не е в час с положението в България. Но и не му трябва. Той си го кара по стереотипа на Световната банка като за Черна Африка по която е работил там.Смятам, че целта на занятието е да се увеличи държавния дълг на България. Защото стана неприлично малък. А без дълг лостовете за контрол са мижави.Старо и основно правило е, че който държи дълга той поръчва музиката.

17

Анонимен

преди 13 години

Дянков нали няма да взима пенсия в България.. дреме му на к*ра за насТой е поредното юпи на световната банка - идва,***,заминава

16

Анонимен

преди 13 години

Днес състоянието на света е такова, че без користната помощ на МВФ и на Международната банка той не може да съществува. До такава степен са обхванали всичко, че без тяхно разрешение не можете да направите нищо. Техният отговор е винаги: "Вие не можете да разходвате повече пари за медицинска помощ; вие не можете да построите този язовир; вие не можете да инвестирате в тази алуминиева рафинерия. Вие ще направите това и това! Вие луди ли сте? Много добре знаете, че ни дължите, и се налага да вземете заем от нас, за да погасите старото си задължение." И винаги се взима срещу старото, което никога не свършва.Има ли още някой, който да не знае, че единственият най-опасен неприятел на всяка държава е убийствената програма на МВФ, която осквернява и нарушава съществу-ването на всяка независима национална страна.

15

Д1

преди 13 години

Ами ще се докажат някои дали са мъже ! Дадоха дума, че при първия протест ще си подадът оставката !

14

Тодорова

преди 13 години

Имах честа лично да познавам Тренчев..и с ръка на сърцето казвам,че той самият е по-изперкал и не знае в кой свят живее...*** забрави когато крадеше и лъжеше,а сега за какво ли се изказва и оплаква поне да беше точен лидер на Синдиката,но уви не е .

13

гацо

преди 13 години

това отдавна се знаеше,че ще стане Докторе.но кой го оставя да подлуди и хората.крайно време е да му искате оставката.той е вреден за БЪЛГАРИЯ.

12

123

преди 13 години

Със стари *** като тренчев разговори не може да има още повече, че той не представлява никого в тази държава.

11

Анонимен

преди 13 години

Политиката на МВФ разрушава и унищожава държавите. Унищожиха Сомалия, Ангола и много други, а сега се насочват към Източна Европа. Държавите и населението обедняват, докато те се обогатяват. Петролът е на свършване и земните недра са вече почти празни. Дървеният материал е вече експлоатиран, рибата е на изчезване. Безогледно всичко се експлоатира, а населението остава все още много бедно. Главната причина за това е незнанието. Ние все още не познаваме самата истина. "Те" правят всичко възможно да ни държат несведущи, за да ни държат бедни. Ние сме бедни, защото сме изостанали. Ние сме изостанали, защото сме бедни. С една ръка много щедро ни внесоха "демокрацията", а с другата много щедро ни отнеха всичко. Това, което до вчера поне бе държавна собственост, сега постепенно изчезва.