74

Червени глупци !

преди 13 години

Тези червени *** не разбраха ли, че само вдигат на Боко рейтинга при всяко свое появяване :) Пълни нещастници !Хамстера и Доган - два политически трупа. Тях и Господ не може да ги спаси, толкова са умрели :)

73

до 70

преди 13 години

Драги ми Анонимен, формално погледнато, джафкам се с всички. Погледнато философски обаче, написаното означава само едно и то е, че с това ниво, което се демострира тук, няма как нещата да се отлепят от дъното.... ;-)

72

Аз

преди 13 години

Като му гледам мазно-доволната ***, май Доган му е вкарвал здраве заднишким.

71

Анонимен

преди 13 години

Няма повече власт за вас. Поне в близките 10 год. После хората ще позабравят, както забравиха и за Костов и като нищо може да се тропнете в парламента. Но пък от друга страна, електоратът ви ще е намалял с 90%, така че пак не е сигурно. Абе най-добре не се надявай :)

70

ООО7

преди 13 години

Бойко поне е сам , и краде само за себеи... пък вие господа сте твърде много и твърде алчни... няма как народа отново да понесе вашето присъствие във власта

69

Анонимен

преди 13 години

И като ви изберем,ще увеличите пенсиите пак четири пъти,та от 138,ще ги направите 142 лв,но пък ще спрат Евроондовете,това за болниците да ни викат с SMS сте го измислили вие през 2006,сега викате против собствената си наредба приета и публикувана в държавен вестник 2006год.Вие превърнахте БГ в турски кинеф,като ви изберем,ще я трансформирате в помийна яма ли?!

68

Анонимен

преди 13 години

Ей това е днешната политика. Няма да седнат да измислят някой закон заедно, ами само се чудят кога да прокарат вот на недоверие. Това толкова яко се изтърка, че на хората им е през оная работа. То е ясно, че няма да мине, а тия само се натягат колко им пука за .. ВЛАСТТА!!! (не за хората :)).

67

Анонимен

преди 13 години

е добре че ти не си такъв и не пишеш коментари с които не целиш да се джафкаш с никого :)

66

Анонимен

преди 13 години

Тия дори когато се обсъждаше закона за инвитро някои предложиха да оплождат майките за да се пести от бюджета.

65

Анонимен

преди 13 години

.... че то ти си си постоянно ***....

64

roki

преди 13 години

tozi koito edin pat se e izlagal i e glasuval za gerb poveche niama da glasuva za tiah.vremeto vi izteche i nishto ne napravihte a samo dovedohte naroda do glad mizeria bezrabotica sega ima 7 000 000 socialno slabi koito sa obrecheni na genocid i bavna smart ot pravitelstvoto na gerb.gerb e grobokopacha na balgaria.no tova ne e nishto sega idva boikovata zima naroda shte mre kato muhi.po neprosveteno ,negramotno nesposobno i bezlichno pravitelstvo ne sme imali do sega.tova sa selski darveni glav

63

Анонимен

преди 13 години

Този мазен тиган, прилича на Доган!

62

Буревестников

преди 13 години

Абе Серго как не те е срам изобщо да се появяваш по медиите и да говориш каквото и да е за сегашните управници ? Какъв вот на недоверие ще иска човек като теб? Партия като твоята? Какъв вот ще иска една партия на етническа основа която дори НЕ ТРЯБВА ДА Е ИМА камо ли да е в коалиция със точно вас !!! Смешни сте ! Каква ви беше коалицията Серго ?!? СОЦИАЛИСТИ БИЕЩИ ЯКО НА *** , ТУРЧЕЛЯЦИ И ЦАРЯ ??!! ПО СМЕШНА И ИСТОРИЧЕСКИ НЕСЪВМЕСТИМА КОАЛИЦИЯ ДА Е ВИЖДАЛ НЯКОИ НЯКОГА ДАМИ И ГОСПОДА? СМЯХ !

61

XMen

преди 13 години

Чета коментарите и... отнийде не приижда смисъл. Каквото е нивото тук, такова е и нивото на т.нар. политици. А вие се джафкайте и си доказвайте кой комунист и кой не е. Всички сте на пангара.

60

Анонимен

преди 13 години

При нови избори народа ще вземе вашето здраве като гласувадоверие отново за Бойко.Никога повече триглавия змей който нямаше наяждане и никога повече управляващ който беше управляван.

59

BKP/BSP/DPS/RZS/DS

преди 13 години

Да напуснем , най-после НАТО и ЕС - и да се превърнем в благодентстваща Молдова, Беларус или поне Украйна ;Да се подадем молба - за членство - за 16-ая република- от най- "патриотичните" лидери на Балхарий..)Да си изберем двама души, стабилни 'руски" другари -и да се сменят през 4 години - президент-мин. председател и обратно ..Единият, вече е избран - Гоце..Другият, Бойко...

58

Анонимен

преди 13 години

то от този - нищо ново и нищо интересно няма да чуеш. ха пуснете малко клюки,де. как е елена йончева. всичко наред и е с архитекта. поне там да върви.

57

Pfff

преди 13 години

Като го видя това личице и ми се ДОСИРА !

56

Savata

преди 13 години

Още малко и пак сме на власт.Махайте се недоволни на България не и трябват ***.

55

ЗЪЛ

преди 13 години

Зкойто и да гласуваме в БГ. народа винаги ще е хванат за палците .Затова който може да емигрира . ТУК ЖИВОТ НЯМА!!!!!!!!!!!