45

Анонимен

преди 13 години

Както и да въртите сцената.... тя е КАУБОЙСКА. По човек се стреля само ако застрашава живота на НЕВИННИ граждани - при тероризъм, отвличане на заложници. И тогава даже пак има съдебно дело ! Така е в нормалните страни !ЗАЩОТО ЖИВОТА Е НЕПРИКОСНОВЕННОСТ.

44

tsvety

преди 13 години

Айде пак... поредния... "невинен".

43

МоРсКи

преди 13 години

Е как така - убиваш някой и после 40бона само...ами той за убиството може да е взел 400 бона :)

42

СЪРДЕЧНА МОЛБА

преди 13 години

Имам приятели родолюбци, с пари за подобни мисии, и ще ми дадат колкото се наложи - само ми кажете трудно ли се вади разрешително за пищов и какви документи требват.

41

Ели

преди 13 години

За какви затвори говориш ,да си чул или прочел за осъдена мутра. Къде са престъпниците ? А познаваш ли ги тези ,които са го нападнали. Знаеш ли какви ги вършеха в Бургас пред очите на полицаите. Не ,нали ? Знаеш ли колко майки са доволни .......Чувал ли си за дрога.

40

Умряла мутра

преди 13 години

Е поне като бяха комунистите не се налагаше гражданите да вършат работата на държавата- такива *** като рижия получаваха куршум в челото от наказателни отряди, а хората даже не заклюваха къщите си.

39

СЪДИЯТА

преди 13 години

МОМЧЕТО Е НЕВИННО! .... А И НЯМА ДОСТАТЪЧНО ДОКАЗАТЕЛСТВА!

38

Анонимен

преди 13 години

Браво,че са оправдали човека,ама каква е тази УСЛОВНА присъда ?????? Не трябва да има присъда изобщо! На българина му писна от мутри,крадци,големци,политици и ЛЪЖИ!!! Батхи държавата дето сме нямам думи и когато решиш да се отбраняваш за живота си си виновен щото едва ли не мутрата била по важна! Ами ако на мястото на този убития беше Лисичков,100% до сега всичко да се е потулило и забравило............. Няма оправия в тая държава,аман вече!!! Само *** има ,който са БЕЗНАКАЗАНИ:((((((((((((((

37

Анонимен

преди 13 години

няма ли затвори ? те комунистите избиваха без съд... по нощна доба.....убиеш ли човек- си убиец. може да си спаси но само остатъка от живота. крайната истина е съвсем друга! всички ще умрем.

36

.

преди 13 години

Спомням си го тоя случай дето банда дебели *** се бяха нахвърлили върху бивш полицай , дори не мисля , че има какво да им плаща кръвнина на тия дето са го родили това ***. Аз ако съм родител на подобен *** няма да приема никакви пари , а ще се извиня на обществото , че съм отгледал подобна ***.

35

Анонимен

преди 13 години

До колкото си спомням в Бургас, комплекс Меден Рудник, те тоя Лисичков си карал мотора,когато го нападат 5 човека с ножове.Той вади служебния си пистолет и от упор застрелва Големия Риж (най-големия наркопласьор в квартала).Останалите четерима се разбягват.Хвала на такъви граждани!

34

Анонимен

преди 13 години

Според коментарите - убил го е от вътрешна мъст. И това е вярно. И вие ръкопляскате - давай Зоро..... давай......

33

Ели

преди 13 години

Ами изправи се срещу тези и ще видим дали няма и ти да сптреляш. Още повече той е бил наясно с кого си има работа. И какво означава нац.герой ,човек ,който е предпочел да запази живота си и да отърве цял един град от набезите на тази група.

32

мое мнение

преди 13 години

След,като доказани престъпници,мутри,босове и какви ли не получават условни присъди за всякакви престъпления и обикновените хора страдат от това,беше време и обикновен човек да получи такава присъда за отстраняването на такъв.Присъдата трябваше да бъде оправдателна.

31

Анонимен

преди 13 години

И сега какво ? Лисичков каубоя става национален герой ? Ами ако беше застрелял съвсем невинни граждани в престрелка ? И това ще се случи, защото му ръкопляскате на този тексаски каубой.

30

Bez

преди 13 години

Da mu suberem parite, samo ne znam kak da izbegnem opasnostta ot izmamnici. Kato cialo ako se suberem 40 000 choveka x levche ili 4 000 x 10 leva. Navit sum da pomogna

29

Анонимен

преди 13 години

пистолет Глок - 700 лева 3 патрона 9х17 - 2 лева Да видиш бавно умираща мутра - безценно!

28

Анонимен

преди 13 години

Aре стига бре на него трябва да ми платят 40 000 ,че отърва Бургас от един бацил който нищо полезно нямаше да направи през живота си освен да краде и бие хората!!!

27

A3

преди 13 години

След загубата на изборите, Костов в продължение на около 2 години се въздържа от медийни изяви и не се изказва от парламентарната трибуна. Най-често тиражираното обяснение за поведението му през периода е, че той е обиден на българските избиратели, задето не са подкрепили ОДС. През 2003 г. в интервю за bTV Костов отрича това и обяснява мълчанието си с умора от 4-годишното управление.[13] Единственото си публично изказване в този период Костов прави на XIII Национална конференция на СДС. В него т

26

Умряла мутра

преди 13 години

Такива *** трябва да ги бесят по площадите....рижи, мижи и всякакви други *** да ***. Държавата трябва да плати 40 хиляди на Лисичков, че и е свършил работата...