287

Криста

преди 13 години

Ели,не забравяй да скачаш!

286

свирепия заек

преди 13 години

А по-полека,Костич,недей да беснееш,че червенкото ти избива от всякъде!:)))))))

285

Ели

преди 13 години

Личи си:)))) А , и да ти напомня - Всяко ново изречение се започва с главна буква.Писна ни от неграмотни :)))) Но така е , с такава власт ............

284

Криста

преди 13 години

Най-смешното е,че никаква комунистка не съм :))))))))))))

283

Анонимен

преди 13 години

Демокрацията издигна в култ опростачването , мутрите , чалгата , педерастлъка и още много други ,,ценности,,

282

Ели

преди 13 години

Много прозорливо изказване. И разбира се -умно. Не знаех ,че изкуфелите комунисти имат и гадателски способности .

281

Бореца

преди 13 години

Що не вземе да се скриете др. Костов! Че ако не беше социализма какво ще ще да приватизираш много ми е интересно и откъде ще ше да направиш своите кинти! хайде вземи се скрий и повече не се обаждай харчи си парите спокойно! И искам да ви кажа следното дами и господа форумци, че и след 20 години още се огризваме от кокалите на социализма, защото ако не беше какво шяхме да ядем сега без да създаваме нищо така че хайде да се поогледаме малко и тогава да почваме да говорим.

280

za 275

преди 13 години

Begai da iadesh kIfteta na Pozitano : )) zavijdash na Kostov to e iasno........ :))

279

Криста

преди 13 години

"И аз не понясям такива същества ,но се налага да ги търпим "Ели,написаното от тебе звучи като казано от някоя чалгаджийка с "висше" образование.Те са така "чувствителни" към собствената си неповторимост и уникалност.Но пък точно такива като тебе ,които се налага да изтъкват добродетелите и висотата на обкръжението си са перхидролени кукли.да сте живи и здрави обаче,като ви има по-добре се оценят качествата на другите.хайде със здраве.

278

данчо

преди 13 години

абе костов недей така говори на *** че от яд се изчервяват като уйова глава след третата ***.отделно че някои тяхни представители като например лидера им и *** не прави щото няма на какво та се налага да прави на лидерите на другите партии

277

Помагам

преди 13 години

Защо да ходи чак до САЩ :bgsviat...narod...ru

276

Анонимен

преди 13 години

Ами просто са покрадвали повечко,не можеш ли да се сетиш.Май не си чувал лафа от ония години"Една България построихме,три откраднахме''.

275

Българин

преди 13 години

Костов ,Костов,По -си интересен когато се правиш на обиден .Скрии се пак.България и без теб ще се възроди. Ти си един неосъществен комунист и за това ги мразиш сега.

274

пан

преди 13 години

нещастен мръсен ***! време е да издигнем мемориал на жертвите от "псевдо" демокрацията, която ни донесохте в последните 20 години.кое е по доброто сега?......

273

КОЛЕГА ОТ ВИИ

преди 13 години

ЕЛМИНЕТ НЕ Е НУЖНО ДА ОТГОВАРЯШ!В НАШАТА СПЕЦИАЛНОСТ ИМАШЕ МНОГО УМНИ И ДОБРИ ХОРА!И КРИСТАЛИНА Я ЗАВЪРЖИ.КРИТЕРИЯТ Е КАКВО СИ НАПРАВИЛ ЗА СТРАНАТА И НАЦИЯТА СИ!ЗА СЛУГИТЕ НА ЦИОНИСТКОМАСОНСКИТЕ САТРАПИ САМО ПРЕЗРЕНИЕ!А ТИ ДЕРЗАЙ НА МАГИСТРАЛАТА.МОЖЕ ДА ПОПАДНЕШ НА ХОРА И ДА СТАНЕШ ЕЕЕ..

272

Патриот

преди 13 години

20 години демоКРАДция стига!

271

taflan

преди 13 години

Вярно ,че демокрацията ни хранят с ментета.При комунизма ех какво ядене даваха в концлагерите.

270

КОЛЕГА ОТ ВИИ

преди 13 години

Продължава ме!Планът "Ран-Ът"-оригиналът може да прочетеш в библиотеката на Конгресът на САЩ.Най-голямата библиотека в света.За такива като тебе го има каче в youi tube!

269

истината

преди 13 години

Каква е ползата от европейският път - България стана боклукчииска кофа на европа - унищожи се икономиката, разграби се събираното от "комунистите" държавно имане - което вече 20 години се краде - народа се самоунищожава или бяга където му видят очите от унищожителната демокрация - яде разни отпадъци и ментета - та как няма да си иска вкусната храна и спокойният живот от онези години когато и да се е крало е било малко а сега се краде с милиони и милиарди

268

Ели

преди 13 години

Повече няма да отговорям на тъпите ти коментари. Само се питам -Как може човек да бъде толкова завислив . А и сега разбирам защо ти не си бил на негово място . Това е според моите умствени възможност - Недооценени НАТЕГАЧИ .