67

A.I.

преди 13 години

млади и стари комунисти да си ходят у русия! ВЕДНАГА!

66

Курнелия Нинова

преди 13 години

Ни крадяхме 1000 пъти повече и 1000 пъти по-добре. Тези са аматьори.

65

Анонимен

преди 13 години

Абе народе български, толкова ли си смотан, та се забулждаваш, че ГЕРБ не са комунисти. Каса бира за всеки, който ми каже името поне на един министър или депутат от ГРЕБ, който да не е бил член на БКП или да не е бил свързан с тази Престъпна партия. И не ми излизайте с номерата от селски вечеринки, че на времето всички са били длъжни да членуват там. Не е вярно - на 50 години съм, и никога не съм членувал никъде.

64

живко сталев

преди 13 години

Тея от БСП са отврат!!

63

БЕЗПАРТИЕН

преди 13 години

БСП заслужават власта - да им я дадем!

62

Анонимен

преди 13 години

Мислех че от БСП по-крадливи няма, но ГЕРБ ме опровергаха, при това само за една година - далавери, лобистски закони, конфликт на интереси ... НО, негово Светейшество Генерал Борисов е забранил на "свободната" журналистика да пише по тези теми ... те са просто теми-табу. Ех, Българийо, Българийо, бедна ми Българийо ... няма отърване от комунистите и от техните наследници.

61

бранимир

преди 13 години

Пак пишат само смотани,забулени и незнам как да ги нареча драскачи.Кой колко крал преди, давали причина тез,които крадат сега да не бъдат наказвани А?Смотани хора кланящи се на някой-Шматки

60

Баш Ебаал Гаазе

преди 13 години

Абе ***, какво висите пред комповете и пишете простотии!!! За вас друга занимавка няма ли?!? Ако толкова нямате акъл, да измислите какво да правите, хващайте по една кирка и бегом да прекопаете някоя градинка.

59

Анонимен

преди 13 години

Нещо не разбрах.В тази статия така са омешани милиарди, милиони, хиляди и стотици хиляди, които не съответствуват едни с други (а би трябвало), че направо не е истина!Явно на селкорът написал статията му е такова нивото :)

58

до 53

преди 13 години

При БСП беше същата каша - какъв по-добър аргумент кашата да продължава и при ГЕРБ. И преди да нацъкате минусите осъзнайте най-сетне, че има и хора, които не подкрепят престъпниците от никоя партия.

57

до 60

преди 13 години

Така е Гоце *** мамата на на БСП+държавата само и само той да е добре баси урода неземен!!!!

56

Анонимен

преди 13 години

партийката на угоените комунисчета вече не наброява и стотина хиляди

55

Petrov

преди 13 години

Оставка на цялото правителство на ГЕРБ! При БСП беше по-добре

54

Анонимен

преди 13 години

в крайна сметка БСП никога не е била на власт - мандатоносител беше ДПС!БСП и НДСВ спокойно можеха да направят мнозинство и правителство, НО НЕЕЕЕ!!!Първанов беше длъжник на Доган за изборите за президент и го оставиха да си върти пералнята.Е те това ако не е предателство, какво ?!?!?

53

до БСП

преди 13 години

Ей мозък много ли ти е добре Доган да взима 2 милиона комисионна докато баща ти получава 120 лева пенсия!Тия са по големи крадци от Гамората бре дори и те намат такива печалби!!!!

52

norm

преди 13 години

Крадците за пореден път се провикнаха "дръжте крадеца".

51

ехеее

преди 13 години

Те от БСП колко още документи за злоупотреби в земеделито имат - все от тяхното управление;) Площат Батенберг няма да може да ги побере, ако ги натрупат. А тая малката, че е некадърна, две мнения няма. Ама то кадърен министър някой да е видял за 20г.? Политиците не им е работа да са кадърни изглежда. А сред всичките десетки хиляди (точно толкова) ДПС-ари, дето минаха на държавна заплата в това министерство през годините също едва ли има някой кадърен...

50

Анонимен

преди 13 години

Капка морал и съвест ако имаха вече да са се самоубили тия господа и цялото ръководство на БКП,ама от каде такова нещо у тях.....

49

АНТОАН ПУТЕВ

преди 13 години

ДРУГАРИ беше хубаво на бузлуджа нали !ВСИЧКО БЕШЕ БЕЗ ПАРИ ДРУГАРИ-И КЕБАПЧЕТАТА И ПИЕНЕТО И МУЗИКАТА И .АМА НАКРАЯ ЩЕ ГО ПЛАЩАТА АКО НЕ ВИЕ ТО ВАЩЕ ДЕЦА МИЛИ ----ЗА ТОВА БЪЛГАРИЯ Е НАЙ БЕДНАТА ДЪРЖАВА В ЕВРОПА --ЩОТО ГЛАСУВАТЕ ЗА ВИСШИЯТ МАСОНСКИ СЪВЕТ НА БКП

48

Анонимен

преди 13 години

друго си е да краднеш 2 000 000 000 евра от аец белене - това е разрешено