107

Анонимен

преди 14 години

да са им честити !!ха сега да видят братство и равенство от ЕС !! още ще им пратим! вече съм за интеграцията им,да седят там,езици да учат,да се интегрират.

106

Ха така !!!

преди 14 години

Демокрацията не можа да се прилага избирателно ! Не може тук в България демокрацията да важи за ромите, а във Франция правата им да се нарушават.Щом западняците ни притискат да даваме привилегии на ромите - да им дават и те !Както ние търпим ромските безобразия - нека и французите да ги търпят !Ромите имат еднакви права, както тук, така и във Франция !Демокрацията е за всички и двойни стандарти не трябва да има !Франция очевидно не е демократична държава ! Франция не спазва човешките права

105

Анонимен

преди 14 години

за другите незнам, ама македонците си имат планета- МелМАК

104

ариец

преди 14 години

На Хитлер колега времето не му стигна , иначе плана му беше перфектен !

103

Анонимен

преди 14 години

74, абслютно същото правят и в България, само че когато българските власти започнат да прилагат подобни мерки се започват здрави критики за нарушаване на малцинствени права, дискриминация, незачитане на културни особености (какъв странен израз... особено в тема, свързана с ***) - включително и при обсъждане на педофилските им изцепки като женене на 12-годишни без разрешение от съда, а също и покупко-продажбата на булки (а продажбата на хора е забранена).А Франция може да ги дискриминира.

102

Анонимен

преди 14 години

Те ако искаха да работят да заповядат да си се върнат тук ако искат. Ама ако само ще смърдят с разни каруци и ще протестират за социални помощи по-добре да съберем пари и да ги пратим на Марс.

101

Анонимен

преди 14 години

Ако е мъж, Бойко Борисов трябва да ги изгони и от България, както Живков изгони турците навремето!

100

Анонимен

преди 14 години

Какво ли ще се случи ако свинаря Гергов отиде да живе във Франция, Румен Петков-ще оглави местните рекетьори,Румен Овчаров ще източва държавните фирми и енергетиката,Веселин Данов ще започне с проститутките и наркобизнеса,Станишев даскал по история,Банева ще стане генерален директор на заводите за торове,Банев ще загради лазурния бряг,Ковачки ще владее енергетиката,Корнезов-съда,Черепа-спорта и хазарта и Франция ще фалира.*** и червени мафиоти не виреят във Франция.

99

Анонимен

преди 14 години

Равенството е за хората първо се цивилизовайте малко разберете ,че трябва да и да вате не само да получавате тогава искайте пак уважение!

98

Ами то за ромите ..

преди 14 години

май само това ще ги накара да работят - трудови лагери !!!! Щото само секс, деца и социални помощи - не става .Хитлер тук не си е довършил работата !!

97

Анонимен

преди 14 години

Един път аз и *** да сме на едно мнение. И аз не искам да ги гонят от Франция, защото ако ги изгонят ще се върнат тук!!!

96

Romeo

преди 14 години

EVALA BATE

95

а

преди 14 години

Прав е Maraba голям зор ще видя докато ги изхвърлят , а едните докато се връщат други вече пътуват натам . Това е и шанса за България да се отърве поне от една част ***.

94

БРАТЯ РОМИ, когато

преди 14 години

добавите към "Ромска стачка във Франция. Крещят: Свобода, равенство!" и Р А Б О Т А !!!! Тогава ще изпитам към вас миничко, ама съвсем миничко съжаление ....Дотагава само бой, затвор и трудови легеги за вас !!!

93

Атака

преди 14 години

Тия *** нямат работа нито във Франция, нито в България!

92

Анонимен

преди 14 години

Франция се превръща във фашистка и расистка държава подобно на Хитлеристка Германия и следващата стъпка е да почне да строи концентрационни лагери и затвори за да кара *** да работят без пари.

91

Анонимен

преди 14 години

ДО Хелзникския фен, погазване на човешките права ли ? Я в Ус***та бе тия *** не са хора..

90

РИЧАРД ГРУЕВ

преди 14 години

сашо великиот *** е виновен че днес има *** в европа..ако не бе хофил до делхи и калкута преди 2500 години...и да взима роби за своите идеи и дела..+ и от османските *** също много зган сее изляла...извод:трябва МАЛА АЗИЯ ОТНОВО ДА СЕ ВЪРНЕ В ЛОНОТО НА ЕВРОПЕИСКИТЕ АРИИСКА КУЛТУРА И НАРОДИ=МАЛА АЗИЯ=БЪЛГАРСКА,ГРЪЦКА И АРМЕНСКА!!!

89

Анонимен

преди 14 години

Значи в България може да живеят и да източват бюджета със всякакви социални приумици и помощи , а във Франция не може -така ли ? Иначе от Европа постоянно ни натякват че трябва да ги интегрираме в обществото . Уважаеми европеици , ромите са при вас , моля интегрираите ги и ни даите пример за да видим как става !

88

Факултатиньо

преди 14 години

Готов съм да започна веднага в Бордо или Пари Сен Жармен. Свободно агентче съм!