114

Боби

преди 14 години

Въпроса стои по следния начин:Трябва ли да сложим умен Костов да краде /щото той знае как/Или да търпим простоват Бойко да свърши мръсната милиционерска работа по чистене на корупцията /щото и той знае как/

113

iq

преди 14 години

Kостов създаде ББ за да си отмъсти на българите че не го избраха 2001г.

112

Колт

преди 14 години

Айде сега подъниците на Мавъра надигнаха глас :))). Къв кабинет на Костов бе? При положение, че имаш подкрепа на 1% от избирателите тия власт сънуват. Абе хора освестете се, какви са тези тежнения към разни авторитарни елементи. Гледайте към Европа не към СССР. А всичко което може да се каже за Костов е в минало време. Той политическо бъдеще няма и не може да има. Поне не в демократична държава, където правото да управляваш се получава на избори.

111

Анонимен

преди 14 години

Костов даде началото на реформите като каза ЧЕ НЯМА ДА ИМА ОБРАЗОВАНИЕ, ЗЕМЕДЕЛИЕ И СЕДЕБНА СИСТЕМА, КАКТО И ИКОНОМИКА И ПОЧИВКИ ЗА БЪЛГАРИТЕ! ИВАН КОСТОВ Е ЕДИН ГОЛЯМ ПРЕСТЪПНИК!!!!!

110

Анонимен

преди 14 години

Ако Иван Костов е най умния и способен политик в България, то Сашка Васева е най великата чалга певица, същата работа!

109

ха ха

преди 14 години

Ами сещам се за Кутев, Корнелия и пр. бъдещи клиенти на Темида. Много добре изпъкват

108

stenmar1211

преди 14 години

ujas

107

dis

преди 14 години

iska im se na kostovistite vlast, ama nqma .........

106

Калин

преди 14 години

*** като до умопомрачение по адрес на Иван Костов!Припомнете си ДЕЛО НОМЕР 4!За тоталното разбойничество от ваша страна!

105

колт - 102

преди 14 години

Е как Искра Фидосова :) Проблемът е, че ГЕРБ са напълно безидейна формациика, а за най-голямо съжаление пък момента в който се озоваха на власт е супер неподходящ. Ако Тиквата беше се озовал на премиерския пост преди две години, когато имаше икон. рестеж и някакво развитие даже можеше да има полза от неговите популистки акции с арести и т.п. Просто икономиката щеше да си върви и щяхме да можем да си позволим малко зрелище. За съжаление това в момента си е харакири.

104

демократ

преди 14 години

Искам да попитам всички кой даде началото на реформите в образованието, здравеопазването, земеделието и съдебната система.Кой се опита да почне да ги реформира.За това че го направи това Костов на много хора не им се хареса.Много пари загубиха и почнаха страхотна пропаганда която е в сила и днес.Това че се опита постави БГ на релсите за Европа му изяде главата.Но ще се върне и всички ще реват помнете ми думата.

103

Иван

преди 14 години

*** аз емигрирам....

102

Анонимен

преди 14 години

Абсолютно всички които са в политиката или са били в един влак и да ги стоварят на някоя граница, трябва да се започне с нови, чисти МЛАДИ хора, не опетнени от омраза, неделящи се на русофили и русофоби,американофили и американофоби на СДС и БСП, на такива и онакива! Всички живяли в комунизма имат мисленето от 80те години! И Костов и Борисов и Първанов и всичкиии! Време е за младите хора!

101

икономист

преди 14 години

Бойко е простоват човечец,нормално е Костов да се извисява над целия кабинет

100

Странджата

преди 14 години

Само Костов ще оправи нещата!

99

Петко Посерков

преди 14 години

Кръстю Петков бая се ояде напоследък, чак му лепне релето от преяждане.Ама му секна кранчето и на него, сега бесен че свърши папото и Бойко му виновен :)

98

Колт - 93

преди 14 години

Що нещо против вдигането на акциза за хазарта ли виждаш? Дори 15% е нисък акциз.

97

демократ

преди 14 години

кажете ми един от депутатите на герб който изпъква и показва някакви професионални качества.няма такъв.там са просто сто и колко човека които седят и не знаят за какво са там.Костов струва колкото тях умножени по две.

96

edno kuni

преди 14 години

Нека да е политически труп Иван Костов, важно е, че когато бе необходимо прояви кураж и спомогна да излезем от най-тежката криза на съвременна Булгария.

95

Анонимен

преди 14 години

Костов е бил ДВА пъти министър и после министър председател! Ако има човек, която ни управлява от 20 год, това е той и е пряко виновен за това което е България в момента.Комунистите това, комунистите онова, ама за 20 години имахме правителство на СДС при Ф.Димитров, СДС - И.Костов, НДСВ сега на ГЕРБ и ДСБ, е аджеба като сте толкова добри, защо нищо нормално не правите като дойдете на власт?! Че аз бях 100 пъти по добре при БСП! Винаги като дойде Костов на власт семейството ми няма какво да яде!