49

Amenhotep

преди 14 години

Пропускаш да споменеш и мекерето Лозанов.

48

Папи

преди 14 години

в ГЕРБ има повече комунисти отколкото в самата БСП. Именно в това е и трагедията на България. Комунистите са навсякъде. Жалко за народа.

47

иво

преди 14 години

Чухме личноот Б.Борисов, как се борил за да изберат И.Бокова за Председател н юнеско;Онзу де с Б.Обама се здрависа със старата-нова посланичка в САЩ, г-жа Елена Поптодорова. Всъщност освен комунисти, ГЕРБ има ли кадри и наистна ми е чудно, защо хора като Костов и М.Димитров трябва да потъват, заедн с Бойко.За Яне съм наясно, но за Сидеров, това ще е краят.

46

Анонимен

преди 14 години

май взе да намирисва на Гръцкия синдром................отдалече почнаха да се застраховат....

45

Дядо Гошо

преди 14 години

Костов много бърка с позицията си. Вероятно е на ред за доказване на престъпленията му ? БЪДЕТЕ СИГУРНИ ЧЕ ФИЛЧЕВ ЩЕ ГО СЪДИ ЗА 2 МИЛИАРДА ОТ ПРИВАТИЗАЦИЯТА .

44

Да

преди 14 години

Прав е Костов, защото между това да управляваш мутренска фирма и това да управялваш държава има разлика и тя е голяма.

43

Анонимен

преди 14 години

Въпреки,че меко казано не харесвам Костов,тук съм съгласен с него.Но българина не се научи да не вярва на парашутисти с гръмки обещания,един опит не с такъв не ни стигна,та сега решихме да повторим-ами да са честити,поредните новобранци които в движение ще се учат на политика,но.....избрали сме си ги-ще си ги търпим,е.........разбира се има и друг вариант!И накрая искам да кажа-надявам се,че ще дойде ден в който българското общество ще разбере,че нормалния модел е двуполюсния-както е в цял свят!

42

doomchant

преди 14 години

Ако Борисов се откаже от явно непосилната за него задача да управлява нещо по-голямо от застрахователна или охранителна фирма, и се избегнат предсрочните избори, г-н Костов компетентно ще яхне държавата. Акционерите на СИБанк обаче няма защо да се тревожат, все пак при Костов те спечелиха сегашното си положение на любимата банка на народа.

41

Стефан

преди 14 години

2009 година все повече ми заприличва на 2001. ГЕРБ все повече ми заприличва на НДСВ, а Бойко Борисов на Симеон Сакскобурготски. Между дрегото, сещам се че именно последния отвори вратите за голямата политика на предпоследния. Тогава никому неизвестният Бат Бойко ръкомахайки, проправяше пътя на царската лимузина сред събралото се множество от Плиска до Орлов мост. Ех, времена, ех надежди ... погребани отново

40

Анонимен

преди 14 години

до32- от твоите уста в божиите уши

39

ха ха

преди 14 години

Ти със сигурност изгаряш от желание...........

38

Дражко

преди 14 години

Олееее,този да вземе да си плати първо акцизите които дължи на Държавата и тогава да си върти грамофонната плоча с реформите.Най-вредният политик за България е господин "Сапио".Точно той е от недосегаемите.Иначе щяха да му спретнат една ревизийка и на него.Точно той разби СДС навремето.Сега е ред на ГЕРБ.

37

Amenhotep

преди 14 години

Костов да ходи в ПРОКУРАТУРАТА, да обяснява как си раздели парите за "Кремиковци" с Валентин Захариев! И защо Захариев "даряваше" стотици милиони Дойче Марки във фондацията му!

36

Гочо

преди 14 години

Титаник-Бойко потъва , май. Някой напуска кораба...

35

Анонимен

преди 14 години

абе сещам се за един виц който преди не разбирах ето го-Бай Тошо казал, когато умра да ме погребете легнал по очи, за да не се налага да ме изравяте за да ми целувате ***

34

0

преди 14 години

Добави и трети вариант, защото доскоро беше в сила второто (това обяснява закъснението), а от скоро е актуално първото.

33

до 20

преди 14 години

Проблема не е в празната хазна, а в това че не могат да я напълнят. Дори Дянков си го призна, че негов приоритет е да изхарчат валутният резерв в момента в който им позволят от ЕС.

32

Анонимен

преди 14 години

Още някой се е обявил против Пожарникаря-слънце? Наглец! Очаквайте скоро по Националната телевизия най-новата продукция на МВР: "Костов арестуван с помощта на три спец. отряда."

31

брацо

преди 14 години

+

30

Анонимен

преди 14 години

Г-н Костов, вече сте осъзнали , че икономическата политика на правителството не е подходяща. Крайно време е да осъзнаете , че не се вслушват във Вашите съвети.