99

Злостър

преди 14 години

Абсолютно..Комшията вика че си бандюга,щото си му откраднал два домата и си вътре,нема спасение.Така за затрити много хора след 09.09.44 г.По доноси от съседите...ама кво искаме,все пак в ГЕРБ ядрото е от бивши комунисти.

98

до 96

преди 14 години

Хахахахахахах. А като е анонимен как ще разбереш че те е наклепал! Относно записите от СРС - абе джанъм Нат Кинг Кол издаде албум 20 години след като е умрял - гласът му беше "синтезиран" от компютър - сещаш ли се колко е лесно да ти вакарат думи в устата, и някои дето просто те мрази да те наклепа анонимно!

97

фен

преди 14 години

Айдее комунизмът окончателно се завърна! Този път като пълен фарс! Жал ми беше до сега да съдя държавата в Страсбург, ама като гледам тъпите *** дето ръкопляскат на такива "закони" не ми остава друго, освен да кажа и аз: Браво Борисов - тиа са си за стригане и тотално избиване!!! Ето как истинските престъпници тука ша си мислат, че са ги осъдили, пък те хоп и в Страсбург! И репресирани ще се изкарат и ще им плащаме да ни се смеят на акъла. Бравос!!!

96

Анонимен

преди 14 години

До 96 А сигорен ли си ,че ще го осъдят,та нали Прокуратурата и той ,играят в предния мач в един отбор.*** аман от недомислици.

95

Анонимен

преди 14 години

хубаво е по някакъв начин да се борим с организираната престъпност, но това наподобява на Комунизъм

94

Анонимен

преди 14 години

AZ NE ISKAM DA JIVEQ V REPRESIVANA KOMUNISTI4ESKO-FA6ISTKA DURJAVA!BASTA!

93

Анонимен

преди 14 години

Не разбрах точно кога ще почнат да строят концлагерите и къде ще са .Сега остава да върнат и Закона за защита на Държавата и сме свършени всичките.Всеки може да бъде осъден или поне дълго и садистично съден.А СРС в този век на високи технологии се изработват с 1 комп и малко време.Анонимни свидетели е имало и по време на Светата Инквизиция ,остава да върнем и кладите и да превърнем България в желана туристическа дестинация. БОГ ДА НИ Е НА ПОМОЩ от такава ,,демокрация

92

Анонимен

преди 14 години

Борисооооов, това е жива милиционерщина бе! Айде отворете пак Белене, Скравена, Ловеч! Щото с тея методи оня дето го пазеше пращаше народа там!

91

мЕн

преди 14 години

Немога да разбера защо се пените толкова!!! Ако някой анонимен свидетел подаде жалба срещу вас и се окаже лъжа нали пък него ще го съдят за лъжесвидетелство. Журналистите слагат едно изречение и вие се нахвърляте а то не е толкова просто. Прости сме ние, че ни грабиха толкова години комунистите а някой си мислеха, че са добре при тях и сега като дойде реалната ситуация и плюят по Б.Б. Благодаря ви предварително за минусите гадни станишевци и доганци

90

прокурор

преди 14 години

Няма страшно.Хубавото на кризата е,че няма пари всички да бъдат подслушвани,проследявани ,записвани,както и за всеки да се осигури поне един анонимен свидетел.

89

До смех

преди 14 години

Гледай някой ден ,да не пресечеш пътя на някой от силните на деня.Тогава ще видиш кой има основание да си притеснява и кой не.Ето сега тук всеки коментира ,но ако на мен не ми харесва ти какво пишеш и съм на определена позиция,няма никакъв проблем да те установя и да ти направя живота черен.Така ,че по-леко със смеха ,да не стане смешен плач.А това което приемат щом противоречи на Европейското законодателство само плаши гаргите и после държавато ще плаща на уж вече осъдените огромни обещетения

88

пак ние !

преди 14 години

Не е страшно, че България ще бъде многократно осъждана в Страсбург с тези смешни промени в НПК. Страшното е, че ние, обикновените данъкоплатци плащаме тези обезщетения, които "изплаща" държавата на тези, които са я осъдили !!!

87

STARBUCKS-USA

преди 14 години

ПРИЯТЕЛ,ТИ ПЪК КАКВО СЕ ПРИТЕСНИ,КАТО НЕ ПРАВИШ БЕЛИ,НЯМА КОЙ ДА ТЕ ЗАКАЧА.

86

baykolu

преди 14 години

Ами...първо трябва да уточниш, кое е по малкото зло!? За мен посегателството върху правата на хората е достатъчно голямо зло, което просто не мога да оправдая! Иначе, за ластицити сте права, но не виждам с какво приетите промени ще променят дължината на разтягането им?! Освен, че ще вкоренят страх от репресии в обществото и никой вече няма да е сигурен за свободата си?! Щом може едно *** с маска и без самоличност да те вкара в затвора! И като споменахте крачка, сигурна ли сте, че крачката е във вярната посока?! Вярвате ли толкова много на полицията, че да нямате нищо против да приложат спрямо вас нововъведенията си?! Да ви съдят по срс-та и анонимни показания?! Не забравяйте, това много пъти съм го писал, пак ще го повторя, авторитарните и тоталитарните режими НЯМАТ СКЛОННОСТ КЪМ САМООГРАНИЧАВАНЕ, а напротив! Апетита им идва с яденето! Така че, докато възторжено се радваме на осъдените престъпници, мерките, които сега пламенно подкрепяте, ще се разпрострат върху всички останали! Покрай сухото ще пламне и суровото! Проста историческа истина! Досега винаги така е ставало, не виждам причина да вярвам, че този път ще е различно!

85

billy

преди 14 години

Депутатите от "Коалиция за България" и ДПС напуснаха пленарната зала при гласуването на текста...i se predadoha na policiata dobrovolno...

84

прокурор

преди 14 години

Спокойно Вовлов ще те съди съдията , а не анонимния свидетел.

83

X

преди 14 години

KRIZA E KRIZA E KRIZA E NARODA ISKA HLQB ! RAZMURDAITE SI ZADNICITE I OPRAVETE DURJAVATA VE

82

Дедка

преди 14 години

И според мен в момента имаме нужда от силно затягане на криминалното положение, така че и камери да сложат на всеки метър, ще съм повече от щастлив.. не може да цари такъв хаос и безнаказаност.. по-добре мерките да са строги, особено за сериозните престъпления..

81

Вовлов

преди 14 години

Е как анонимен свидетел ще ми е съдник? Това не ли е противозаконно? Може всеки да призоват срещу 50 лева и да ме оплюе както си иска и да ме хвърлят в панделата. Има един бог и той ми е съдник!!! ДОЛНИ ГЕРБЕРИ и вас скоро някой ще съди, *** продажни!!!

80

Анонимен

преди 14 години

E TOVA DOBRE.. NO NE VIJDAM DA SE BORQT S KRIZATA