163

Raven

преди 14 години

За академиците в БАН- Дянков каза че били изветрели старци.Малко след това зам директорът на катедра "Космически изследвания към БАН" Лазаров обяви официално че от 30 години разговаря с извънземни, и че те му отговаряли на въпросите.Чудя се сега на кой да вярвам- на Дянков или на доц. Лазаров?

162

Анонимен

преди 14 години

Ти да не си кон бе .Ами до тогава кой ще додрапа?

161

Иван

преди 14 години

Гневни, малко след обидите, гениите на БАН заявиха, че са им говорели извънземни. Повече няма да коментирам...

160

Чака ни по-голям хао

преди 14 години

Физиологично, жената е устроена да мисли за настоящето, но не и за бъдещето. Щом като г-н Дянков хвали толкова жените и министерствата са натпкани с жени, жална и майка на България. Това показва, че разсъжденията на г-н Дянков са ден за ден. Абсолютно съм сигурен, че след като толкова се споменава фискалния резерв, то натрупаните 8 милиарда евро ще бъдат опоскани най-малко наполовина, без да допринесат за съживяването на икономиката. Дерзай народе, тропай на бос крак.

159

анонимен

преди 14 години

От реалистична гледна точка завършихме годината в мизерия и коледни не получихме, а този клоун си раздаде на определени хора в неговото министерство.Писна ми от глупостите, които бръщолеви непрекъснато.Вече и малките деца не му вярват.

158

гневен

преди 14 години

Видяли се бе плазмодий . Ти който защитаваш този . Нито един не е съгласен с твойто слабоумие да го защитаваш.И не да да пишеш всички комунисти. Аз съм от тези,които бяха по палатковите лагери на"истината" Ние дадохме възможност такива "сополанковци" сега да ни управляват и такива като тебе да им чешат т....ците. Какво искаш от този " пицаджия",който обижда академиците в БАН. Ама той не е виновен ,виновен е Бочо ,че той го докара.

157

Raven

преди 14 години

Може ли малко по подробно, че "инфраструкторен проект" ми звучи малко общо.Все едно ми казваш "чрез общо подобряване трудовата дисциплина".Нещо по така конкретничко ако може.Благодаря.

156

наблюдател

преди 14 години

Хората не са гений,те просто искат резултати ,а не приказки,те искат по добър статус на живот,по добро и справедливо заплащане,по добри условия на труд,да имат пари да си посрещнат нуждите и да има някъква раждаемост....Толкова ли е много това което иска народа??? Е да майче е много,макар че нашите европейски братя го имат това от хилядолетия,а при нас МИСИЯТА НЕВЪЗМОЖНА. И не ми излизайте пак със номера за вулшебните пръчки,казах ви,изтъркан е

155

Иван

преди 14 години

Вие си ги псувайте тези, но аз си спомням как в началото на кризата, онези, червените палавници говореха, че България няма да усети кризата, защото сме били в добро положение...

154

Анонимен

преди 14 години

И с твоята логика как ще се оправи тази държава, като не искаш да работиш тук ? И всички, които мислят като теб, а те са 60-70 %, какво ще я правим тази държава ?

153

Атила

преди 14 години

"От фискална гледна точка по предварителни данни завършихме годината с най-малкия дефицит"А от реалистична гледна точка по реални данни как сме?

152

kyky

преди 14 години

наистина дянков е *** и некадърник, само пиар и нищо друго :) радвам се, че даже поддръжниците на мухобойко почнаха да го осъзнават...потърсихте ли `котката на дянков` в гугъл, или още не се сетихте?бюджета за двете къщички - във бояна и във кабинета на дянков на раковска е общо 37000 лева

151

АЗ

преди 14 години

УРА НАПРОЛЕТ ЩЕ СЕ ХВАНЕМ ЗА ЗЕЛЕНО)))))))))))

150

!

преди 14 години

Това ни е проблемът - ние винаги разбираме по много и от всичко. Главният икономист е *** и некадърник, но пък тук, в този сайт, са се събрали гении на икономическата мисъл...

149

до Назидател

преди 14 години

аз например имам две висши,да не съм луд да работя в България за 600 лв,като в Гърция ми дават 2500 евро ?Вече две години работя в Тесалоники (Солун),подръжка на фризери.Ако си мислиш,че ще се върна да работя в България - хахахаахах ве.

148

Дянковия брат

преди 14 години

Не се обиждайте на брат ми, не е добре нещо горкия.

147

Анонимен

преди 14 години

37 хиляди лева.

146

134 - hristo

преди 14 години

например чрез инфраструктурни проекти, субсидии, данъчни облекчения и т.н. а то беше само реване, че няма никакви пари, пък сега излязохме, че сме с най-нисък дефицит... принципно имам надежди към това правителство, но някои неща ме карат да се замисля...

145

Raven

преди 14 години

Я кажи колко струва къщата на котката на Дянков, аз примерно не знам.Ти обаче виждам че знаеш- ако можеш моля те кажи ни и така и ние ще знаем.

144

Бай

преди 14 години

не пречи да пробвам :)