48

SAPATA

преди 14 години

Путин, преброи ли дали всички отплавали са се прибрали?:-)))

47

Uncle Sam

преди 14 години

Ама ти си голям веселяк бе младеж. Стигнаха корабите- които не потънаха. 4 корита от съветско време си платиха да минат Панама канал и никой освен теб и още няколко червеногъзи комсомолчета не им обърнаха внимание. Я се засрами!

46

Анонимен

преди 14 години

ДоUncle Sam *** от хамбургери наистина се затъпява. Как сте в Хамерика бе,и пари за бензин имате още както пишеш.Що не одиш да се прегледаш.И да спреш да пишеш глупости на Българите.

45

SAPATA

преди 14 години

Изреве някой луд и десетки му пригласят.Цеца Меца е на "ти" с разузнаването и с охраната на наркотрафика. Друг съчетава несъчетаемото. Фашизъм и демокрация. Същото е като монархофашизъм.Н "П"24 му се живее в Куба.Явно, за да прецапа до Щатите.Изобщо, да онемее човек. На нормалните, Честита нова година!

44

Captain Jack до 37

преди 14 години

Ето виж до къде ни докараха в *** да си мислим че всичко може да е позволено и всеки може да си прави каквото си иска. Реда и законноста не пречат на свободата на словото, даже помагат. В САЩ ако посегнеш на полицай най-малко дълги години в затвора а може и електрически стол. А тука никакъв респект от полицията и тотален хаос. След като САЩ могат да са полицейска държава и демокрация - да се пиложи и тук.

43

Анонимен

преди 14 години

Незнам колко изпаднал трябва да си за да си сложиш такъв *** аватар ,супер смешен си!

42

Владимир Путин

преди 14 години

в.. СтандартКремъл показва мускули с грандиозно военно учение заедно с ВенецуелаС 21 топовни салюта бяха посрещнати четирите руски бойни кораба, пристигнали във Венецуела за съвместно руско-венецуелско военно учение, предаде АП. Според анализатори грандиозните маневри са предизвикателство към САЩ, които имат традиционно влияние в региона. Освен това по този начин Кремъл демонстрира гнева си срещу решението на САЩ да изпрати бойни кораби да докарат хуманитарна помощ на Грузия след руско-грузинската война от август тази година, коментира още АП.Миноносецът "Адмирал Чабаненко", атомният ракетен крайцер "Петър Велики" и още два ескортиращи ги бойни кораба акостираха във венецуелското пристанище Ла Гуаира, разположено на около 30 км северно от венецуелската столица Каракас. Кораби на руския военноморски флот пристигат в Карибско море за пръв път, откакто се разпадна СССР, а във венецуелските пристанища до момента изобщо не са влизали. Маневрите съвпаднат с посещението на руския президент Дмитрий Медведев във Венецуела на 26 и 27 ноември,

41

Анонимен

преди 14 години

Чавес е пич.

40

Българин

преди 14 години

А бе къде е това Венесуела? Аз знам къде е Венецуела! Тези продажни журналисти трябва да се научат да пишат правилно преди да ни натрапват мнението си. Бях 6 месеца в САЩ и успях да направя обиколка в Южна Америка. Венецуела е прекрасна страна. Не вярвайте на продажните журналисти! Идете сами и вижте!

39

2020

преди 14 години

Те тия журналисти откриха още един народ - венесуелците! Бравос, ха така! Скоро българите може да ни прекръстят на бегейците, като нищо! Ало, ората с пачите пера, пъхайте си ги в ... и не дращете с тях из интернета, щото го омърсявате с вашата неграмотност.

38

Анонимен

преди 14 години

и кво си слагате плюсчета сами тва е супер тъпо ,много добре знаете каква е истината!

37

Captain Jack

преди 14 години

Какато писах по-долу Чавес е клоун и не му трябва военна агресия сам ще си падне от некадърност.

36

Анонимен

преди 14 години

Погледни какво написа "полицейска държава са, но това не пречи да има свобода на словото" усещаш ли се каква простотия е това!Не може да имаш фашизъм,полицайщина и свобода едновременно това са взаимо изключващи се неща!

35

Димето

преди 14 години

Чавес, бате, идвам доброволка !

34

Uncle Sam

преди 14 години

Отдавна вече нормалните хора гледат на този клоун с насмешка, а някои от тях се сещат за него купувайки си бензин от Citgo. Умрял му някой за няколкото барела дневно! Само в Алберта/Канада има петрол колкото в Саудитска Арабия и Канада е сигурен износител. Митът за петрола е супер *** и раздухван от червените ***! Съдбата на Уго е същата като на Фидел- който се заигра със Сергеев- добро не видя!

33

Captain Jack

преди 14 години

Демокрация и щатите това е оксиморон,виж фашизъм и САЩ по ляга. -----------------------------------------------------------------------------------------Това, че в България има хаос и ни лъжат , че е демокрация не значи и че в рзвитите демокрации като САЩ е така. В САЩ има ред, абсолютно полицейска държава са, но това не пречи да има свобода на словото. Демокрация не значи хаос - Германия също е тип полицейска демокрация(е не съвсем като САЩ)

32

Мк

преди 14 години

до журналятаНе че се заяждам, но ако не знаете как се пише някоя дума поне питайте Гугъл преди да напишете някое неграмотно заглавие. Пише се Венецуела, а не Венесуела...поне на български.

31

Владимир Путин

преди 14 години

Прав си Чавес, но спокойно! Няма да посмеят да ви нападнат. След месец, ще си спретнем едно Руско-Венецуилско учение до вашите брегове, пък ако им е дупе яко нека го направят... освен, ако вече напълно са се чалдисали от преследване и нападения на извънземни...

30

Цеца Меца

преди 14 години

Ей, Жо, честита нова година! Изтрезня ли, изтрезня ли? Май не си още... А като изтрезнееш пак прочети статията и тогава напиши нов коментар. Аз пък напълно вярвам в твърдението на Венецуелското външно министерство. Все пак да не забравяме кои са САЩ и че всяка държава, дори и латиноамериканска си има разузнаване. А във Венецуела има много петрол и място, където колумбийските наркопроизводители да си увеличат плантациите. Да не забравим, че в Колумбия живеят едни от най-богатите хора на планетата с банкова сметка от десетки милиарда долара наследници на картела Меделин, и вече са си поръчали охрана от няколко НАТОвски бази, чийто войници ще им пазят наркобизнеса впрочем, тези от НАТО друго не знаят да правят

29

Анонимен

преди 14 години

Демокрация и щатите това е оксиморон,виж фашизъм и САЩ по ляга.